8 Hafta Oldu Kalbi Atmıyor Dediler :(

dilara44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6
0
41
Bugün 2. kez doktora gittim. 8 hafta olmasına rağmen bebeğimin kalbi atmyıordu. bugünki ultrason sonucuna göre ölmüş dediler. beklemelimiyim sizce aynı durumda olan varsa yardımcı olabilirmi.

aynı şekilde hastahaneye giden yakınlarım oldu ama şu an doğum yapmak üzereler. ne yapacağımı bilemiyorum

Sonuç : Malesef Sonuç Değişmedi Aldırmak Zorunda Kaldım :KK43:

Son düzenleme:
canım yaa,çok geçmiş olsun.8.haftada görunmesi lazımdı ama ben 9.haftada görenler olduğunu duymuştum forumlarda.Cok ümit vermek istemem ama.8.Haftada görunuyor olması lazımdı ama eğer sağlığını tehdit etmeyecekse 1 haftacık daha bekleyemezlermi doktorların.Dilerim hayırlısı olur,uzulme olurmu??

Canım yaa, Gönlünü ferah tutmaya çalış.

Başıma gelmedi ama en azından bir başka doktora daha gitsen.

Hakkında hayırlısı olsun.

canım yaa,çok geçmiş olsun.8.haftada görunmesi lazımdı ama ben 9.haftada görenler olduğunu duymuştum forumlarda.Cok ümit vermek istemem ama.8.Haftada görunuyor olması lazımdı ama eğer sağlığını tehdit etmeyecekse 1 haftacık daha bekleyemezlermi doktorların.Dilerim hayırlısı olur,uzulme olurmu??

çok sağol ilgilendiğin için. doktor 10 haftalık ama 8 haftalık gibi görünüyor dedi. ama ben biliyorumki 8. haftanın içindeyim. ben bekleyecem zaten. ama bana ne kadar süreden sonra zararı olur bilmediğim için kararsızım.:KK43:

canım gecmıs olsun bende ılk gebelıgımde 8 haftalık olmasına rağmen kalbı atmıyordu bekledım ama sonuc degısmedı ve kürtaj oldum:KK43: sonra bıdaha gebe kaldım onunda kalp atışları vardı ama 12. haftamda kaybettım şimdi yine hamileyım ve 8. haftadayız bunları canını sıkmak için söylemıorum ama beterin beterı var sakın üzülme hep dua et dılerım bır dahakıne rabbım yavrunu saglıkla kucagına almayı nasıp eder

mrh ben aranıza yeni katıldım çok geçmiş olsun ağlamaktan zor yazıyorum bende geçen ay düşük yaptım allah sana sabır versin üzme kendini herşeyin başı moral işallah yine olur rabbim isteyen her kuluna verir dua et canım

X