8. Hafta kahverengi kanama

Rezzene

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.594
2.493
333
Sakarya
Merhaba kızlar. Ben geç döllenme ile hamileyim. Doktorumla tam tarih belirlemedik şu an tahmini olarak 8. Haftanın başındayım. En son 2 hafta önce doktora gittiğimde ultrasonda bebişi gördük. Daha doğrusu kese içinde minicik oluşmaya çalışan bir tomurcuk gördük. Doktor her şey normal dedi. Ancak benim bu akşam yoğun şekilde kahverengi akıntım oldu. Hemen acile gittim bu haftalarda normal dedi. Yine de içim rahat etmedi. Adetin son günü kan koyu renk gelir ya aynı o şekilde içinde de pıhtılar vardı. Acildeki doktor sen kendini korkutmuşsun sakin ol hiç bişey yok istersen vajinal yoldan bakalım için rahatlar dedi ama onu da kabul etmek istemedim. Karın ağrım vs yok. Ama kahverengi kan gerçekten yoğun gelmişti. Böyle bir durum yaşayan var mı içinizde. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim ama pazar günü nasıl geçecek bilmiyorum. Tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.

Ekim 2025 anneleri.. topici var orda böyle şeyler yaşayan çok hamile var istersen oraya danış

Benim de iki hamileliğimde 6.haftalarda kanamam olmuştu. İlk hamileliğim sağlıksızdı, leke şeklinde olmuştu. Bu hamileliğimde de adet kanaması gibi oldu. İlk önce pembe sonra dediğiniz gibi kahverengiye döndü. Karnımda ağrı yoktu o yüzden telaş yapmadım ben. Yani doktorunuz korkulacak bir şey yok dediyse yokturdur. Karından ultrasonla baktıysa kanama alanı falan varsa görmüştür zaten. Progestan verdi mi?

Aynı durumdayım şu an sabah belli olacak ama benim kanamam azda olsa devam ediyor

Açık pembeyle başlayan sonra kahverengiye dönen lekelenmem oldu geçen hafta yani 5. haftada. Doktor sorun yok dedi. Dün regl kanaması gibi geldi kese duruyor dedi ama düşük tehlikesine karşı iğne ve ilaç verdi.

Ben daha kalp atışını duymadım son adetida hatırlamıyorum kanamam az da olsa devam ediyor

Kızlar dün geceden beri arayabildiğim bütün arkadaşlarımı aradım. Hepsi kanaman taze değilse korkma olabilir dediler. Yani tazeden kasıt kırmızı, pembe gibi yeni kan olmaması anlamında. Ben mi çok abarttım bilemiyorum. Ağrım sızım hala yok. Bu sabah peçeteye yine kahverengi kan geldi. Pazartesi randevum var iple çekiyorum. Eğer kötü bişey olmazsa bu durum bana ders oldu. Devlet hastanesindeki doktorumu sevmiştim ama ulaşabilme imkanım yok. O yüzden hafta içi hemen bir özelde doktor ayarlayacağım. Böyle durumlarda ulaşabileyim diye.

Hayır maalesef çok normal dedi sadece. Benim direkt kahverengi çamur şeklinde geldi. Çok küçük olduğu için kanama alanını karından anlayamayabiliriz dedi. Ben çok güvenmedim açıkçası ama ağrım olmadığı için de beklemeyi tercih ettim. Allah korusun düşük olmuş olsa ağrısız olmazdı herhalde değil mi yaa

Ben daha kalp atışını duymadım son adetida hatırlamıyorum kanamam az da olsa devam ediyor
Ben de duymadım işte Allah nasip ederse bu hafta duyarız diye ümit ediyorduk. İnşallah ikimiz için de kötü bişey olmaz da duyarız bi an evvel

Ağrı ya da herhangi bi hissiyat var mıydı peki. Ben hiç bişey hissetmedim. Hatta bazen fazla akıntı olduğunda hissedilir ya onu bile hissetmedim. Sadece çamur gibi bulaşmıştı iç çamaşırıma. Sonra peçeteye mukuslu şekilde kahverengi akıntı olarak geldi. Pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum. Bugün hiç yerimden kıpırdamadım ne olur ne olmaz diye. İşin kötüsü bende hiç hamilelik belirtisi de oluşmadı. Sadece hafif bel ağrım vardı en başından beri. Ama mide bulantısı, aşerme vs hiç birini yaşamadım. Şimdi içim içimi yiyor acaba düşük olursa da hissetmem mi diye

Düşük ağrılı oluyormuş öyle dediler bana da bende de belirti yok hala bu arada. Ben de regl givi kanama olunca düşük sandım direkt ama kanama alanı yok rahimde dedi

Ben düşük yapmadım ama ağrılı bir süreç olduğunu biliyorum. Bazen adet sancısı gibi bazen daha fazla oluyormuş bıçak saplanma gibi. Benim kanama alanım ultrasonda gözüküyordu hatta doktor bana da göstermişti. Seninki gözükmediyse ilaca gerek duymamıştır doktorun. Kanamaya falan çevirirse doktoruna gidersin ilaç verir zaten. Bebek yerine yerleşirken bu tarz kanamalar olurmuş. Hatta bebek yerini temizliyor falan derler.

Kızlar bugün doktora gittim. Bu haftalarda normal dedi. Sıkıntılı bir durum yok dedi. Yarın garanti olsun diye özele de gidicem. Kalp atışını yine duyamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…