8.hafta icinde bulanti kesilir mi sizce,endise etmeli miyim?

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.810
Merhaba hanimlar.. 8.haftanin icindeyim. Galiba 5haftalik falanken bulantilarim basladi,fakat kusmam olmadi daha. 2 3gundur bulantilarim azaldi hatta bugun sabahtan beri yok bulanti falan.
Boyle bu haftada bulantilar kesilir mi? Sizce normal mi,endise etmeli miyim? Bastan beridir kasik agrilarim oluyordu ara ara ,bugun de var o agrilardan. Ama gogus hassasiyetim azalmis gibi geldi yoklayinca...2gundur neler neler okudum burada moralim bozuldu iyice.
Mide bulantilari ara verebilir mi illa hergun olmak zorunda mi..
Yardimci olanlara tesekkurler simdiden

Canim aynen bende senin gibi bi durum yaşadım 8.haftamda. Bebegim karnimda öldü mü acaba diye bile düşündüm aglaya aglaya doktora gittim. Ama baktım ki bebeğim benimle beni birakmamis. Doktor güldü bana herkesin bünyesi farklı herkeste bulantilar aynı olucak aynı zamanda bitecek diye bişey yok dedi. Nadir de olsa böyle durumlar olabiliyor. Şu an 34 haftaligim :) sende üzülme ama doktora git istersen için raatlasin ve önlem almakta fayda var.

Canim sakin ol. Endiseni anliyorum ama bulantin bitti diye bebisine bisey olacak diye bisey soz konusu degil. 9ay midesi bulananda var hic bulanmayan da. Her bunye farkli. Ama icin rahat etsin diye bi dra gorun. Fazla kontrol goz cikarmaz

Dogru diyorsunuz,icimi rahatlattiniz gercekten.. Ne bileyim birden bulantim kesilince korktum iste.. aslinda kesildi demek icin de erken ,belki yarin oburgune geri gelecek bilmiyorum. Ama evham yapmaktan da kendimi alamiyorum

benim bulantılarımda 5.sonunda baslamıstı 8.haftanın snunda bitti sükür bi daha da olmadı bu kişiden kişiye değişen bi durum canım korkma tadını cıkar bence

kişiden kişiye değişir bence, bende de öyle olmuştu bebişimi kaybetmiştim ben doktoruna danış istersen canım rahatlarsın en azından..

Canım aynı şey 8. Haftama girince grip olmamla benim de başima geldi. Korkudan acile gittik Dr ultrason ile bakti bir sorun olmadığını söyledi. Buna ilaveten bebeğin aniden (allah korusun) ölmesi sonucu da bu durumun yaşanabileceğini,endiselenmekte haklı olduğumu ancak benim icin korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Zaten gribim geçince birkaç gün sonra bulantilarim tekrar başladı. Demekki bu allahın bi lütfü dedim ben de.
Yani içine bi şüphe düştüyse Dr a gitmekten başka yolu yok canım Rabbim esirgelsin. .

Griple birlikte mide bulantisi gercekten hiic cekilmezmis,Allah'in isi iste demek ki..
Ben de iste burada okuduklarimdan yola cikarak korktum biraz.Doktora gitmeyi dusunuyorum bu hafta icerisinde. Ama sanki bu sabah bulanti hafif hafif basladi. Resmen sevindim..
Siz de bebeginizi saglicakla kucaginiza alin insallah :)

Amin canım inşallah hepimiz de hayırlısıyla o günleri görürüz sen de biranönce git Dr a da güzel haberini al, stresten kurtul

sıkıntı yapma canım her gebelik kendine özgüdür... guzel doğumlar dılıyorum sağlıkla bebeğini kucagına al inşallah...

Ben pcos hastasıyım 4 senelik evliyim ilaç tedavisi sonuç vermedi aşılama yapıldı tutmadı asidan 3 ay sonra tüp bebek tedavisine gecilecekti RABBIME BİN ŞÜKÜR 3. uncu ayında hamile oldugumu ogrendim RABBIME BİN ŞÜKÜR RABBIM ISTEYEN HERKESE VERSIN su anda düşük ilaçları kullanıyorum INŞAALLAH bebeğime bişey olmadan kucağıma alırım darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…