8 hafta gebelik ve karın ağrısı

Umutsuzh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
34
16
38
28
Kızlar 2 gündür ara ara giren karın ağrım var ve sürekli bağırsak hareketlerim oluyor dün gece karın ağrısıyla ve bel ağrısıyla uyandım gündüz birşey yoktu yemek yedikten sonra tekrar başladı bu durumu yalayan var mı normal mi sizce bide 2 3 gündür kahve leke geliyor damla şeklinde günde 2 3 kez

Ağrılar normal de leke için gitmedin mi doktora ilaç verecektir, şiddetli geçmeyen ağrılar problem belirtisidir normal gebelik ağrıları doğuma kadar gider dinlendikce rahatlarsın rahatlamiyor aksine şiddetleniyorsa problem demektir, batma ağrı kramp olur kasıkta vajinaya doğru göğüs altı ve yan taraflarda rutin ağrılar olur senin ağrın geçmeyen şiddetlenen türde mı, leke içinde doktor görmeli, kirmizi kan yeni kan olduğu için daha sıkıntılı kahve kan eski kan çok problem olmasa da tedbiren doktor ilaç verebilir bunu doktor bilir

4 gün önce kontrolüm ama o zaman lekelenme olmadığı için sormadım açıkçası ağrılar çok şiddetli değil allahtan sadece ben elham yapıyorum sanırım

4 gün önce kontrolüm ama o zaman lekelenme olmadığı için sormadım açıkçası ağrılar çok şiddetli değil allahtan sadece ben elham yapıyorum sanırım
Ağrılar normal o zaman sıkıntı yapma leke de normal sayiliyor ilk haftalarda benim 9.haftada bitmisti ama progestanda kullandım sıkıntı olamsin diye sen tekrardan bı kontrole git özel mı devlete mı gidiyorsun ozelse kontrol süren vardır daha yarın bı git progestani kesin verirler, devlet ilk haftalrda vermek istemiyor, kanama alanı falan varsa tedbirini almış olursun, bol dinlen su iç bu arada da zorlama vucudunu

Şuanlık devlete gidiyorum teşekkür ederim bilgilendirmen için

Şuanlık devlete gidiyorum teşekkür ederim bilgilendirmen için
Devlette de isteyebilirsin onlar yazmasalarda sen istersen yazarlar diye dusunuyorum geçer inşallah, bende devlete gidiyorum da pek ilaç yazmak istemiyorlar ilk haftalarda, istemen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…