8 günüm var

gozde_gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
189
0
Arkadaşlar 8 gün içerisinde kalça,basen ve iç bacaklarımın incelmesi gerekiyor.kilo problemim yok.Sadece incelmem lazım.İnceldiğim fark edilmeli.Popomun biraz kalkması gerekiyor.Yılbaşında randevu aldım :)Lütfen yardım edin.Ben de callanetics ile 10 saat,leslie 5 mil,slim in 6,nivea dinamik sabahlar,ebru şallı videoları var.Bunlar dışında da video indirebilirim.Lütfen yardım edin.8 gün içerisinde olabileceğimin en iyisi olmalıyım.Her türlü tavsiyeye açığım.

o kadar kısa zamanda beklediğiniz etkiyi yapabilecek bir egzersiz olduğunu sanmıyorum ben. o sürede ancak kendinizi sakatlarsınız. pilates falan yapın dicem de o kadar çabuk etki etmez. zaten hangi sporu yaparsanız yapın ilk hafta kas ağrısı yaşarsınız. bu durumda katılacağınız davette ayakta duracak haliniz kalmayabilir.:26: şimdilik geçici yöntemler kullansanız korse giymek falan gibi:26:

haklısınız 8 günde çok incelmem mümkün değil yine de bana sıkılaştıran egzersizleri söyleyebilir misiniz?Özellikle kalça ve basen için :)

korsem yok ki 17 yaşındayım 57 kiloyum.Şişman değilim sadece biraz daha sıkılaşmak istiyorum.O zaman siz bana 8 gün için değil de normalde uygulayabileceğim spor söyleyebilir misiniz? :)

Pilates yapabilirsin sıkılaştırır ama uzun vadede. özellikle kalça ve basen hareketlerine ağırlık ver :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…