- 18 Nisan 2015
- 99
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi elagozlum2015
canım benim de öyle olmuştu. tedaviye yönelik birşeyler yapınca cilt çok kuruyor, pul pul oluyor ve hem pul pul hem de sivilceli bir cilt oluyor. hiçbirşey yapma şimdilik, kapatıcılığı iyi föndoten kullan o gün. bir de yüzüne kontür uygulaması yaptır. bronzer ve aydınlatıcı ile. cildine boyut katıp, iltihaplı çıkıntılı duran sivilceleri dikkat çekmez hale getirir. sırf föndotenli cildin olmasın, iltihaplı kistik sivilceler kabarık durur.Merhaba
8 gun sonra kinam var ama yuzumde koca koca sivilceler cikti hemde intihaplilar. Ne yapmam gerekiyo sürekli aynaya bakiyorum ağliyorum.
Cnm benim cok saol uygulicam :)canım benim de öyle olmuştu. tedaviye yönelik birşeyler yapınca cilt çok kuruyor, pul pul oluyor ve hem pul pul hem de sivilceli bir cilt oluyor. hiçbirşey yapma şimdilik, kapatıcılığı iyi föndoten kullan o gün. bir de yüzüne kontür uygulaması yaptır. bronzer ve aydınlatıcı ile. cildine boyut katıp, iltihaplı çıkıntılı duran sivilceleri dikkat çekmez hale getirir. sırf föndotenli cildin olmasın, iltihaplı kistik sivilceler kabarık durur.