Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 gün önce başlayan meme acısı hamilelik belirtisi olabilir mi?
Merhaba, adetime 8 gün var. Hamilelik testi negatif çıktı 9 gün varken yani dün yaptırdığımda. Ama inanılmaz memelerim acıyor bugün öyle uyandım. Gebelik olma ihtimali var mı?
Merhaba, adetime 8 gün var. Hamilelik testi negatif çıktı 9 gün varken yani dün yaptırdığımda. Ama inanılmaz memelerim acıyor bugün öyle uyandım. Gebelik olma ihtimali var mı?
Canım benimde adetime 10 gün kala başlamıştı göğüs hasasiyetim ama alt kısımları sızlıyordu dokunamıyordum bile gebelik testini erken yapmışsın ben adetime 3 gün kala yapmama rağmen hafif silik çizgi çıkmıştı.