8 gün idrar negatif kanda pozitif olurmu

glcn51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
27
8
40
Merhaba 5 gün taze emriyo 4aa ve 4ba şeklinde iki emriyo transfer oldum ikinci evliligim benim yaşayan doğal 2 canlı çocugum var eşimden kaynaklı tüp bebek yaptırdık 6. gün kan verdim 2.25 çıktı 8. Gün erken gebelik negatif ilk bebişim olcak gibi heyecanlıyım eşim çok istiyor o üzülcek diye korkuyorum kızlar nolur bana akıl verin moral olsun diye değil hiç agrım yok normal adet günüm yarın sizce kanda yükselir mi pazartesi 10. Günüm kan vercem inşallah ama negatif sonuçtan korkuyorum başına benzer olay gelen varmı Not yaşım 39 çocuklarım 18 ve 20 yaşında

7. Gün negatif 9. Gün pozitif olan birisi vardı ama onunki kan testi değil idrar testiydi. Umarım sizinki yükselir ve sağlıklı şekilde ilerler

2.25 yükselebilecek bir değer birz daha sabırlı olun zaten embriyo transfer sonrası günde anca yerleşiyor sizn 4. Gün embriyosu 5 günde ancak yerine ulaştıysa salgılanması 10 günü bulur

2.25 yükselebilecek bir değer birz daha sabırlı olun zaten embriyo transfer sonrası günde anca yerleşiyor sizn 4. Gün embriyosu 5 günde ancak yerine ulaştıysa salgılanması 10 günü bulur
Ayy inşallah yarın normal kan testi günüm nolur dua edin Rabbim saglıkla tutunup pozitif haber alıp kucagımıza al ayı nasip etsin bana ve tüm bekleyen arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…