8. gün betahcg 0.30 5. gün 2 embriyo aynı şeyi yaşayanlar yardım?

desertrose82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
329
90
34
kızlar selam 1 nisan da 5. gün kaliteli 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi. bugün sabah yani transfer gününü saymazsak 8. günde betahcg yaptırdım ama sonuç maalesef 0.30. bu şekilde negatif alıp daha sonra pozitif gören var mı aranızda? asıl test tarihim 13 Nisan.

tek umudum belki teki tutmuştur ama geç tutunmuştur.

allahtan ümit kesilmez canım ..inşalah geç tutunma falandır.... 12 gün pozitif görmeni 4 defa negatif görmüş biri olarak çok isterim ..rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda inşalh..

allahtan ümit kesilmez canım ..inşalah geç tutunma falandır.... 12 gün pozitif görmeni 4 defa negatif görmüş biri olarak çok isterim ..rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda inşalh..

canım çok teşekkür ederim:) inşallah öyledir. eşim çok üzüldü. bende onun üzülmesine çok üzülüyorum

mrb canım benimde 3.gün embriyosu transfer edildi 9.günümde beta baktırdım 1,20 çıktı çok ağladım çok üzüldüm en büyük destedcim eşimdi Allah razı olsun tekrar deneriz olmadı tekrar olmadı tekrar bozma moralini dedi hep..olumsuzada hazırlamıştım kendimi ama hazırlayamamışım demekki =( tüp bebek merkezini aradım 12.gün tekrar baktır ama böyle devam eder yükselmez artık dediler =( baktırmıycam bende napalım hayırlısı Allahtan gelen herşey başım üstüne

8.gün çok erken bence...ama yükselenlerin olduğunu duydum...10.güne erken diyip 12.gün tekrar istediler negatif dedim yine 3 gun içinde adet olunmazsa tekrar kan ver dediler yükselirmi diye sorduğumda yükselebiliyor dediler...hiç belli olmaz inşallah yükselir değerin...hakkında hayırlısı olsun...

Cok tesekkur ederim insallah yukselir. Umut oluyor bu duyduklarim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…