8. Gebelik haftasında lekelenme olanlar!!!!!ne olur yardım

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
merhabalar!!
arkadaşlar 8. haftamdayımBebişimizin kalp atışlarını duyduk..halen sabahları crinone jel kullanıyorum...bu sabah da kasık ağrısıyla birlikte kahverengi lekelenmem oldu ve bu ilk defa oldu...çok telaşlandım..doktorum crinondan olabileceğini söyledi ancak ağrı da oldu. şu an lekelenmem ve ağrım yok...böyle bir durum yaşayan var mı??yorumlarınızı bekliyorummm kızlar!!!

Ben de aynı haftalarda aynı şeyi yaşamıştım.Dr. kırmızıya çevirmediği sürece problem yok demişti.Endişe etme ve dinlen...

merhabalar!!
arkadaşlar 8. haftamdayımBebişimizin kalp atışlarını duyduk..halen sabahları crinone jel kullanıyorum...bu sabah da kasık ağrısıyla birlikte kahverengi lekelenmem oldu ve bu ilk defa oldu...çok telaşlandım..doktorum crinondan olabileceğini söyledi ancak ağrı da oldu. şu an lekelenmem ve ağrım yok...böyle bir durum yaşayan var mı??yorumlarınızı bekliyorummm kızlar!!!

öncelikle bebeğin harılı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah ayrıca lekelenmelerden korkma fazla ayakta kalmamaya dikkat et biz 21 haftalık olduk hala biaz yürüyünce lekelenmem hatta kanamam oluyo bunlar korkutucu şeyler değil kendini üzme dinlenmeye çalış bol bol.

canım benım evelkı gun bacaklarıma kadar kanın ıcınde kaldım ıkı gun hatanede kaldım sukur sımdı cok ıyıyız...cok korkma gebelıkde ıstenmesede yasanabılıyo bu tur problemler...

teşekkürler kızlar:)ben de zaten hemen doktora gittim iş çıkışı çok şükür bebişim benimle kalp atışını duyduk..ama insan çok panik oluyor...

teşekkürler kızlar:)ben de zaten hemen doktora gittim iş çıkışı çok şükür bebişim benimle kalp atışını duyduk..ama insan çok panik oluyor...

Ben kitapta okumuştum bu haftalarda artık plesenta devreye girmeye başlıyormuş plesenta oluşmaya başladığı için hafif lekelenmeler olabilir yazıyordu.devir teslim lekelenmesi gibi bişeymiş.

arkadaşlar pıhtı atması diye birşey yaşadınız ya da duydunuz mu? 9 haftalık gebeyim. ilk kanamam 5+3 haftalıkken oldu öyle kahverengi lekelenme falan da değil bildiğiniz kırmızı adet kanı gibi. iğneler, fitiller derken kahverengi lekelenmeye döndü ve kesildi. sonra ikinci kez yine aynısını yaşadım.bu arada o gün yatmayıp biraz yürüsem ya da ne bileyim kafamı bişeye taksam kahverengi lekeler geri geliyodu. en son geçen hafta birden aşırı miktarda kan boşaldı benden ve oldukça da büyük bir parça düşürdüm. bu sefer kesin düşük yaptım korkusuyla hastaneye koştum.doktor parçaya baktı pıhtı atmışsınız dedi başka da bi açıklama yapmadı. böyle bir şey yaşayan ya da duyan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba canim bende 6 haftalikken büyük parcalar halinde gelmisti ve düsük yapiyorum sandim hemen hastaneye gittim Allah´a sükür bisey olmadi 2 hafta hastanede yattim tuvalet harici hic ayaga kaldirmadilar ve su anda 36 haftalik hamileyim Allah izin verirse 1 ay sonra dogumum var bunlar olabiliyormus insallah her sey gönlünce olur

hamileliğimin 8. haftasında aynı sorun bende de olmuştu. Hatta 11. haftada daha şiddetli bir kanama geçirmiştim ve gerçekten çok korkmuştum. Rengi de oldukça kırmızıydı aslında. Daha sonra kahverengiye döndü. Yatıp dinlenmekte fayda var. O dönemde rapor almıştım ben. Çalışmaya 1 ay kadar ara vermiştim. Şimdi ikizlerim 6 aylık oldular allahıma çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hiç korkmayın.

arkadaşlar pıhtı atması diye birşey yaşadınız ya da duydunuz mu? 9 haftalık gebeyim. ilk kanamam 5+3 haftalıkken oldu öyle kahverengi lekelenme falan da değil bildiğiniz kırmızı adet kanı gibi. iğneler, fitiller derken kahverengi lekelenmeye döndü ve kesildi. sonra ikinci kez yine aynısını yaşadım.bu arada o gün yatmayıp biraz yürüsem ya da ne bileyim kafamı bişeye taksam kahverengi lekeler geri geliyodu. en son geçen hafta birden aşırı miktarda kan boşaldı benden ve oldukça da büyük bir parça düşürdüm. bu sefer kesin düşük yaptım korkusuyla hastaneye koştum.doktor parçaya baktı pıhtı atmışsınız dedi başka da bi açıklama yapmadı. böyle bir şey yaşayan ya da duyan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

canım 2 sene önceki gebeliğimde bebeğim 3 aylıkken birgece çok az bir kanamam oldu acile gittim doktor dinlen dedi ertesi gece aşırı bi kanamam oldu ambulans gelene kadar kan içinde kaldım ve el kadar bi parça geldi acile gittim bir sürü ine ilaç fitiller felan meğğer düşük yapıyomuşum çok şüür inelerle durdu bebiş düşmedi ama o parça knama olurken akmayan donan bide daha önceki adetlerinden içerde kalanlar birikiyo pıhtı halinde düşüyo ben 3 ya hiç kalkamadım sana tavsiyem iş işten geçmeden biraz dinlen

X