8 Aylik Hamilelikte Kpss

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.251
Merhaba hanımlar . Kpss ye hazırlanıyorum. 2018 den puanım vardı ama mülakattan elendim malesef ... malum 2 sene sonra geçerliliği bittiği için puanımın süresi doluyor.
Bende ocak ayından beri düzenli bi şekilde çalışıyordum ancak korona yüzünden sınav ertelendi . Doğumum ekimin ilk haftası gibi görünüyor sinav eylulun 1.ve 2.haftasi .O halde sınava girmek nasıl olur bilmiyorum . Bu şekilde sınava giren mutlaka olmuştur. Tecrübelerinizi paylaşır misiniz ? Tuvalet işi nasıl oluyor acaba şimdi bile zor tutuyorum..

Kişiden kişiye değişir fiziksel anlamda ne durumda olacağın. Uzun süre oturmakta zorlanabilirsin. Tuvalet için ped ya da büyük boy bebek bezi kullanmanı tavsiye ederim ve sınav öncesi az sıvı tüketmelisn

Doktordan hamile oldugunuza dair rapor alirsaniz izin veriyorlar tuvalete gitmenize.eskiden oyleydi simdi hala o kural gecerli mi bilmiyorum.bende hamileyken kpsa ye calisiyordum sinavdan 25 gun once dogum yaptim.dersanede denemede ayni pozisyonda duramiyordum.3 saat o sekilde oturmak beni cok zorluyordu

Merhaba hanımlar . Kpss ye hazırlanıyorum. 2018 den puanım vardı ama mülakattan elendim malesef ... malum 2 sene sonra geçerliliği bittiği için puanımın süresi doluyor.
Bende ocak ayından beri düzenli bi şekilde çalışıyordum ancak korona yüzünden sınav ertelendi . Doğumum ekimin ilk haftası gibi görünüyor sinav eylulun 1.ve 2.haftasi .O halde sınava girmek nasıl olur bilmiyorum . Bu şekilde sınava giren mutlaka olmuştur. Tecrübelerinizi paylaşır misiniz ? Tuvalet işi nasıl oluyor acaba şimdi bile zor tutuyorum..
Sınavdan önce sivi tüketmezsiniz çok sorun yasamazsınız

X