• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylık hamilelikte bir sey ısırmış gibi kaşıntı olur mu?

papatya_98

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2024
18
2
6
26
Yaklaşık bir hafta önce uykudan uyandığımda ayağımda bir şey ısırmış gibi kaşınıyordu. Sivrisinek zannettim fakat hiçbir yerde bulamadım. İzi kaldı fakat kaşıntısı geçti. İki gün önce jiletle bacaklarımı temizledikten sonra değişik yerlerde azar azar bir şey ısırmış gibi kabarcıklar çıkmaya başladı. Devamlı kasinmiyor fakat bir şey ısırmış gibi de kaşınıyor. Yatagi kontrol ediyorum her defasında bir şey göremiyorum fikri olan var mıdır?

Merhabalar benimde ayaklarımda ısırık olmuş gibi kaşıntılarım oluyo bu aralar, araştırdığım kadarıyla gebelik kolestazı olabiliyormuş, bende kontrole gittiğimde doktora söylicem alt ast değerlerine bakılıyormuş kanda. İsterseniz sizde bi doktorunuza söyleyin. Özellikle son aylarda olabiliyomuş.

Merhabalar benimde ayaklarımda ısırık olmuş gibi kaşıntılarım oluyo bu aralar, araştırdığım kadarıyla gebelik kolestazı olabiliyormuş, bende kontrole gittiğimde doktora söylicem alt ast değerlerine bakılıyormuş kanda. İsterseniz sizde bi doktorunuza söyleyin. Özellikle son aylarda olabiliyomuş.
Çok teşekkür ederim bu akşam randevum var sorucam mutlaka

Back