Bebek Beslenmesi 8 aylık günde 1 elmanın zararı olur mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
kızlar mrb kızıma ya elma ya armut veriyorum meyve olarak günde genelde 1 elma veriyorum sizce zararı olurmu bilginiz varmı birazda isal olduğu için iyi geliyor kakasını düzenliyor gibi

canım bende hemen hemen hergün 1 tane ara öğünde veriyorum.bi zararı olmadı.doktora falan sormadım mevsimi takip etmeye çalşıyorum ve şimdilik uygun olan muz ve elma..

neden bütün konu başlıklarını bağırıyomuş gibi uzata uzata yazıyosun?

ne alakası var kızlar uzattımsada farkında bile değilim ne o rahatsızmı oldunuz kuzucuklar

elmanın kime zararı olmuş senin bebeğine olacak çilek kivi desen neyse

ben gayet iyi anladım canım sen benim dediğimi tam anlamadın galiba elmayı ister bir tane ver ister iki ne zararı olacak

ben gayet iyi anladım canım sen benim dediğimi tam anlamadın galiba elmayı ister bir tane ver ister iki ne zararı olacak

azı karar çoğu zarar he rşeyinin tamam meyve olabilir ama o bir bebek hiç bir zararı olmasa kabız yapar fazla vitaminde vücuda zararlıdır mutlaka

ölçülü ver o zaman zararını faydasını biliyosan niye soruyorsun konuları iş olsun diye açmayın sizinki fikir danışmak değil işgüzarlık...

ölçülü ver o zaman zararını faydasını biliyosan niye soruyorsun konuları iş olsun diye açmayın sizinki fikir danışmak değil işgüzarlık...

tabi sizin cahillğiniz çıktı meydana o yüzdenmi kızdınız benim bildiklerimi bildiğim kadar yazdım bilmediklerim için bu soruyu sordum ama bilenlerden sizin gibi bilmeyen boş konuşanlardan değil tabiki

yazınızı okuyanların yazım şeklinizin iğrençliğinden söz etmiş sorunuzun kaliteside sizin kalitenizle eş değer bana cahil diyen kişilik senin cehaletin yanında benimki okyanusta damla kadar

yazınızı okuyanların yazım şeklinizin iğrençliğinden söz etmiş sorunuzun kaliteside sizin kalitenizle eş değer bana cahil diyen kişilik senin cehaletin yanında benimki okyanusta damla kadar
sana şuan sadece güldüm ve acıdım aklına yazıkk

sen otur kendine acı çok komiksin çok gülüyorum sana sen şimdi bundan da bir başlık çıkarırsın uzataaaaaa uzataaaaaa

seninle muhattap olmayacak kadar seviyem yüksek benim buda sana son msj sen kendi seviyenle yazış tatlım byeeeee

Bir elma çok değil 8 aylık bebeğe yanlız bir arkadaş istersen iki tane ver elmanın ne zararı var demiş ama 8 aylık bebek küçücük daha herşeyin bir sınırı olmalı o aydaki bebek için

Günde bir elmanın zararı olmaz diye düşünüyorum.Birde elmayı kabuklu yemek bağırsakları çalıştırıyor.Kabuğunu soyarak yemekse ishale iyi geliyor diye biliyorum.Ama zaten bebek olduğu için sanırım kabuğunu soyarak veriyorsunuzdur.Günde bir taneden fazlası kabızlık yapabilir.

seninle muhattap olmayacak kadar seviyem yüksek benim buda sana son msj sen kendi seviyenle yazış tatlım byeeeee

kendi seviyemdeki arkadaşlar çok mantıklı aklı başında cevaplar veriyorlar senin gibisi yok bu forumda sen numunesin insan senin gibileri görünce vay hayatta ne insanlar varmış diyo elmacı tanem yaaa

8 aylık bebeğe tabii ki 2 elma verilmez.O yaştaki bebeğe verilecek herşeyin bir ölçüsü vardır.Faydalı diye bir zararı olmaz diye 1 kilo elmayı yedirelim o zaman.Bize doktor sebze çorbası kaç ml meyve kaç gr süt kaç ml hepsini yazarak verdi öyle olsa hepsi faydalı bol bol verin der.

günde bir elmanın zararı olmaz.Ancak armut için
eskiler genelde büyüme koşullarına göre etinde, az/çok kum topakları bulunduğundan
fazla yenmesini önermezler. Açıkçası armut için şimdiye kadar kitaplarda vs.de sürekli yenmenin sıkıntısı olur şeklinde bir bilgi göremedim.
ama elmayı gönül rahatlığıyla verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…