8 aylık evliyim ama gebe kalamıyorum çok üzgünüm nolur yardm edn...

Canım arkadaş çok kafayı takmış ve doktorlar bile 1 yıl dolmadan hiçbir müdahalede bulunmuyorlar. Hamile kalamanın en büyük sebebi genelde psikolojik oluyor. Kafayı oraya takınca olmuyor işte.

Çoğu insanın bebeği artık tüm ümitleri kesilmiş ve vazgeçmişken oluyor.

Ben arkadaşa hayattan çocuksuz haliyle de mutlu olmasını tavsiye ettim. Kafayı ona takıp mutsuz olmak hiçbir fayda sağlamaz.

Erken çocuk istemek mutsuzluk demek tabi ki değil. Ama konu sahibi çocuğum olmuyor psikolojisine girip kendini mutsuz hisediyor yok yere..

Neden bana böyle tepki gösterdiniz inanın anlamadım.

Çok şükür konu sahibi de hamileymiş. Darısı bizlerin başına :)))

Son düzenleme:
ben şu an hamileyim yeni öğrendim :) :) ben soğan kürü kullandım fayda ettiğine inanıyorum

Ohhh şimdi okudum canım. Çok sevindim hadi gözün aydın. Bak gördün mü üzüldüğüne değmedi işte

analı babalı büyüsün

Soğan kürünü ve civan perçemini her kadın kullansa jinekologlar iş yapmaz diyorlar ya. Doğru bence de:)

Evet hala inanamıyorum ama oldu hamileyım bebeğim olacak mucize gibi bişey allahim hayırlısıyla kucağıma almayı da nasıp etsin sağlıkli olsun yeter bana doğru söyledin :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…