canım benimde bir arkadaşım senin yaşadığın sorunu yaşadı 1 yıl amile kalamadı ama şuan 1.5 aylık hamile sana birini tavsiye edecektim
insanın elinde değilki stres yapmamak beklentiye girmemek devlet hastanesinde yaptırk eşime testleri güvenlir yani kalçama yastk koyuyorum zaten her ilişkden snra adetliyken yumurta takibine gittim yumurtlaman güzel dedi eşime sürekli msr macunu bal fındık fıstk yediriyorum zaten nerdeyse her akşam
burda paylaşırmısın nolurrr çok merak ettim en ufak bi tavsiyeye bile ihtycm var çok istiyorum bebeğim olmasını çok yol denedm kendi çapımda ama hep başarısız oldu
o zaman bana özelden face adresini yazarmısın yada varsa mail adresini yaz
canım özelden msj atmışsın ama ben sana atamıyorum skyp kullanıyormusun
ask_olum94@hotmail.com cnmm facem
artık birisi bişi derse sewincem nolur birisi akıl versn çok çaresiz hissediyorm bi akıl bi çözüm bi yöntem söyleyin bi bebeğim olmasını çok istiyorm ona çok ihtiycam var ailemle görğşemiyorm anne hasreti çekiyorm evli oldğm halde bi bebeğim olsa kurtulsam şu dertten biraz olsn vakt geçircek bişilerm olsa
canm kontrollerine gitmeye 1sene dolduktan sonra gidebilrsin ..ewliliğnin 1 senesi dolmadan hiç bi doktor büdale etmior . eden deyalan sölemş olur...bekle seneni bizim gelinmzinde hiçbi problmi yokken çocuğu olmuodu doktor 1 senen dolsun dedi acele etme dedi. ewlilik yıldönümünde hamile kaldı.8 ay oldu evleneli çok istiyorum gebe kalmayı doktra gittim ilk aylarda hiçbi sıkıntım yoktu daha snra gttiğimde sol yumurtalığmda küçük küçk kistler olduğu söylendi ama zararı olmadğını söyledi dktr snra gittiğimde yine herşey normal dendi sadece bu kistler zorlaştırıyomş olmasını ama olmayan bişi değil dedi olabilir bebeğin dedi 1 sene bekleyelim dediler eşimde doktra gtti bu sefer testlerden geçti normal dedi dktr sadece ayın 8 ine sperm kalitesi için test yapılcak çok korkuyorum 1 sene olduğnda bebeğim olmassa hala bi hastalık çıkcak die nolur deneyimlerinz varsa bilgi verin çaresiz durumdayım çok istiyorum bi bebeğim olmasınııııı ....:-( :,(
Senin başka problemlerin var da bunları bebekle mi gidermeye çalışıyorsun? Bu düşünce tarzı bencillik bence. Bebek için yeterince hazır olmadığını düşünüyorum ben. onun dışında evliliğin tadını çıkaramadan bu streslere girmenin sebebi nedir? Ben daha olması için hiçbir hamlede bulunmadım. 25 yaşımdayım. 28-29 a kadar anne olmak için erken olduğunu düşünüyorum. Hem maddi hem manevi olarak çocuğa yetebilecek düzeye gelmek istiyorum. Senin bu stresini anlamam mümkün değil bu yüzden:26: bebek sorunları çözmez. kendi dertleriyle gelir.. Hayatına bak sen. Kendine uğraş bul. Anne olmadan, birey olarak mutlu olmayı öğren. Bebeğin de olur zaten. 8 ay ne ki. Kafayı takınca olmaz zaten.. Stres bunun en büyük düşmanı. Sen başka şeylerle memnun olmayı öğrenmeden olmaz..
8 ay oldu evleneli çok istiyorum gebe kalmayı doktra gittim ilk aylarda hiçbi sıkıntım yoktu daha snra gttiğimde sol yumurtalığmda küçük küçk kistler olduğu söylendi ama zararı olmadğını söyledi dktr snra gittiğimde yine herşey normal dendi sadece bu kistler zorlaştırıyomş olmasını ama olmayan bişi değil dedi olabilir bebeğin dedi 1 sene bekleyelim dediler eşimde doktra gtti bu sefer testlerden geçti normal dedi dktr sadece ayın 8 ine sperm kalitesi için test yapılcak çok korkuyorum 1 sene olduğnda bebeğim olmassa hala bi hastalık çıkcak die nolur deneyimlerinz varsa bilgi verin çaresiz durumdayım çok istiyorum bi bebeğim olmasınııııı ....:-( :,(
canm kontrollerine gitmeye 1sene dolduktan sonra gidebilrsin ..ewliliğnin 1 senesi dolmadan hiç bi doktor büdale etmior . eden deyalan sölemş olur...bekle seneni bizim gelinmzinde hiçbi problmi yokken çocuğu olmuodu doktor 1 senen dolsun dedi acele etme dedi. ewlilik yıldönümünde hamile kaldı.
benim görümcemin 8 sene olmadi onun ama esinde sorun vardi kafalarina cok takiyorlardi kari koca hergün vah tüh diyolardi kafaniza takmayin illaki her evli ciftin hayalidir anne baba olmak ama mutlaka sizinde zamaniniz vardir belki bu ay belki bir dahaki ay cok stres yapmamaya özen gösterin piskolojikte olabilir :) allah yardimciniz olsun ins hayirli haberi bizimle paylasirsn en kisa zamanda
canım özelden bana yazabilirsen sana çok iyi bir tavsiyede bulunurum.benim özel msj yazma hakkım yok henüz
herkesin düşüncesi çok farklıdır saygı duymak lazım ben şuan kendimi çok uygun görüyorum hazırım yani bu bebeği istiyorum
kesınlıkle herkezın dusuncesı kendıne..ılla erken çocuk ıstemek mutsuzlukmu demek..hayret bısey..esımle mutluyum çocukta ıstıyorum ben erken anne olmak ıstıyorum bu arkadaşta benım gıbı..cok ayıp terbıyesızlık bu böyle konuşulmaz yardımcı olmıcaksanız nıye yazıp ınsanın sınırını bozuyosunuz..sen 30 unda anne ol 40 ında torunun gıbı dolaştır yanında ozaman. belkı yeterince flört etmıslerdır edılmemıssede bu ıstek kısıyı ılgılendırır..
ben internette okumuştum Meryem suresını okuyarak hamile kalmak isteyince kalanlar olmuş detayını hatırlamıyorum kac kez okuncak ne zaman fılan sadece öyle hamilelikte bebegın gelişimi diye yazmıstm arama motoruna ve tesadüfen denk gelmişti bu sımdı okuyunca aklıma geldı yazım dedim inşallah olur bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?