8 aylık evliyim ama gebe kalamıyorum çok üzgünüm nolur yardm edn...

masalz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
227
5
16
34
Karabük
8 ay oldu evleneli çok istiyorum gebe kalmayı doktra gittim ilk aylarda hiçbi sıkıntım yoktu daha snra gttiğimde sol yumurtalığmda küçük küçk kistler olduğu söylendi ama zararı olmadğını söyledi dktr snra gittiğimde yine herşey normal dendi sadece bu kistler zorlaştırıyomş olmasını ama olmayan bişi değil dedi olabilir bebeğin dedi 1 sene bekleyelim dediler eşimde doktra gtti bu sefer testlerden geçti normal dedi dktr sadece ayın 8 ine sperm kalitesi için test yapılcak çok korkuyorum 1 sene olduğnda bebeğim olmassa hala bi hastalık çıkcak die nolur deneyimlerinz varsa bilgi verin çaresiz durumdayım çok istiyorum bi bebeğim olmasınııııı .... :-( :,(

daha yeni evlisiniz yaşınız kaç bilmiyorum ama stres yapmayın derim,
çünkü stres herşeyin düşmanı, olumlu düşünün başka doktorlarada gidin fakat
1yıl geçmeden genelde tedaviye başlamıyorlar.

yanlış anlama cnm bir sebebin olması sebepsizlikten daha iyi en azından ona göre tedavi oluyorsun .ama sebepsiz kısırlıkta bir şey yapamıyorsun bütün yolları deniyorsun

ben de eşimde de hiç bir sorun olmadığı halde 12. ay gebe kalabildim.
6. ayımızda kimyasal yaşadım. 12. aymızda tekrar gebe kaldım..
yumurtlamam düzenliydi..eşimin sonuçları da güzeldi. rahim filmi bile çektirdim.
ama sana tavsiyem: stres yapmaaa..beklentiye girme..
eşinin testlerini güvenilir yerde yaptır zira bizim ikinci kez yaptırdığımız hastane tam bir faciaydı..örneği 2 saatten fazla bekletmişler sonuçlarımız kötü gelince yıkıldık. meğer sonuçlarımız güzelmiş ilk yaptırdığımız gibi.
kalçana yastık koy..yumurta takibine gidebilirsin.
sağlıklı beslen..
adetinin ikinci gününden 12. gününe dek sadece 1 fincan adaçayı iç. ama asla daha fazla değil. bu senin sağlıklı yumurtlamana neden olucak.
eşini protein ağırlıklı besle.
fındık fıstık eksik etme.
inş olur çocuğun ama dediğim gibi sabret.kendimden biliyorum.
ateşini ölçerek yumurtladığından emin ol.

3 tane doktr değiştirdm zaten ama bişi demediler hep aynı şeler stres yPmamayı da denedim bi ara evlendiğimi bile unuttum nrmal hayatt gibi geldi ama gene olmuyo insan ister istemez kafaya takıyo akrabalar da sorunca bebek yokmu bebek yokmu deyince geriliyorm

merhaba kızlar bende 2.bucuk yıllık evliyiyim 1 senedir düşünüyoruz allah nasip etmedi insan ister istemez stres oluyo ve hiç bi sorun yokmuş yumurtalar yavaş dedi doktor ama bu bebek olmasına engel değil dedi

insanın elinde değilki stres yapmamak beklentiye girmemek devlet hastanesinde yaptırk eşime testleri güvenlir yani kalçama yastk koyuyorum zaten her ilişkden snra adetliyken yumurta takibine gittim yumurtlaman güzel dedi eşime sürekli msr macunu bal fındık fıstk yediriyorum zaten nerdeyse her akşam

biliyorm 1 sene olcak diye korkuyorum çocuğu olmuyo demelernden korkuyorm eşim 24 ben 20 yaşndayım insan ister istemez stres yapıyo bu elde değil

aynen cnm napmamız gerek bilmiyorm

anlıyorum seni ama sabretmekten başka çaremiz yok allah herşeyin hayırlısını versin bak ben aşılamayı düşünmüştüm yumurtalar gelişmemiş yavaş olduğundan dolayı tabi strese girdim eşim allah razı olsun hep destekçim oldu hayırlısını dile Allahtan

biliyorm cnm ama insanın elinde değil eşim bana sürekli kızıyo kafaya takıyosun ondan olmuyo hayatımızı mahvediyosun die ama o da çok kafaya takıyo bana belli etmemeye çalşıyo

canım benimde bir arkadaşım senin yaşadığın sorunu yaşadı 1 yıl amile kalamadı ama şuan 1.5 aylık hamile sana birini tavsiye edecektim

canım benimde bir arkadaşım senin yaşadığın sorunu yaşadı 1 yıl amile kalamadı ama şuan 1.5 aylık hamile sana birini tavsiye edecektim
burda paylaşırmısın nolurrr çok merak ettim en ufak bi tavsiyeye bile ihtycm var çok istiyorum bebeğim olmasını çok yol denedm kendi çapımda ama hep başarısız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…