daha yeni evlisiniz yaşınız kaç bilmiyorum ama stres yapmayın derim,
çünkü stres herşeyin düşmanı, olumlu düşünün başka doktorlarada gidin fakat
1yıl geçmeden genelde tedaviye başlamıyorlar.
ben de eşimde de hiç bir sorun olmadığı halde 12. ay gebe kalabildim.
6. ayımızda kimyasal yaşadım. 12. aymızda tekrar gebe kaldım..
yumurtlamam düzenliydi..eşimin sonuçları da güzeldi. rahim filmi bile çektirdim.
ama sana tavsiyem: stres yapmaaa..beklentiye girme..
eşinin testlerini güvenilir yerde yaptır zira bizim ikinci kez yaptırdığımız hastane tam bir faciaydı..örneği 2 saatten fazla bekletmişler sonuçlarımız kötü gelince yıkıldık. meğer sonuçlarımız güzelmiş ilk yaptırdığımız gibi.
kalçana yastık koy..yumurta takibine gidebilirsin.
sağlıklı beslen..
adetinin ikinci gününden 12. gününe dek sadece 1 fincan adaçayı iç. ama asla daha fazla değil. bu senin sağlıklı yumurtlamana neden olucak.
eşini protein ağırlıklı besle.
fındık fıstık eksik etme.
inş olur çocuğun ama dediğim gibi sabret.kendimden biliyorum.
ateşini ölçerek yumurtladığından emin ol.
merhaba kızlar bende 2.bucuk yıllık evliyiyim 1 senedir düşünüyoruz allah nasip etmedi insan ister istemez stres oluyo ve hiç bi sorun yokmuş yumurtalar yavaş dedi doktor ama bu bebek olmasına engel değil dedi
canım özelden bana yazabilirsen sana çok iyi bir tavsiyede bulunurum.benim özel msj yazma hakkım yok henüz
daha yeni evlisiniz yaşınız kaç bilmiyorum ama stres yapmayın derim,
çünkü stres herşeyin düşmanı, olumlu düşünün başka doktorlarada gidin fakat
1yıl geçmeden genelde tedaviye başlamıyorlar.
canım özelden msj atmışsın ama ben sana atamıyorum skyp kullanıyormusun
aynen cnm napmamız gerek bilmiyorm
anlıyorum seni ama sabretmekten başka çaremiz yok allah herşeyin hayırlısını versin bak ben aşılamayı düşünmüştüm yumurtalar gelişmemiş yavaş olduğundan dolayı tabi strese girdim eşim allah razı olsun hep destekçim oldu hayırlısını dile Allahtan
2 ay sonra tekrar gidecem dktra birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
burda paylaşırmısın nolurrr çok merak ettim en ufak bi tavsiyeye bile ihtycm var çok istiyorum bebeğim olmasını çok yol denedm kendi çapımda ama hep başarısız olducanım benimde bir arkadaşım senin yaşadığın sorunu yaşadı 1 yıl amile kalamadı ama şuan 1.5 aylık hamile sana birini tavsiye edecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?