8 aylık böbrek ameliyatı

gokceoz09

Doğa 💚🌿
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
963
1.714
30
Merhaba bebeğim anne karnından itibaren böbrek takipli şuan hidronefroz grade 4
Sol böbrekte iki kanal varmış. Ameliyat gerekir diyorlar. Bebeğini böbrekten ameliyat ettiren varmı? Doktor olarak öneri isteyeceğim bir de süreç nasıl geçti şuan 8 aylık kızım

hidronefroz için biz tedavimizi Cerrahpaşa çocuk cerrahide gördük , dr.umuz mehemt eliçevik ti ama halen orda mi bilmiyorum üstünden 10yil geçti, acil şifalar dilerim

Merhaba ne yaptınız, nasıl bi süreçten geçtiniz? benimde bebeğim için grade 4 böbrek genişlemesi dediler

Merhaba ne yaptınız, nasıl bi süreçten geçtiniz? benimde bebeğim için grade 4 böbrek genişlemesi dediler
Dokuz Eylül üni doktor Mustafa Olguner çocuk cerrahı. Ben kendinde sağlıkçıyım doktorlarımın önerdi ile gittim çok memnun kaldım. Operasyon işin gittiğimizde İdrar enf çıktı 8 gün yattık serviste antibiyotik tedavisi oldu,son gün tekrar kültür alındı temiz çoktı ertesi gün sistoskopi ve üretrosel ameliyat oldu kapalı oldu. İnanmır mısınız ameliyattan çıktı yarım saat sonra asla ameliyat oldu demezsiniz o kdr güçlüler ki maşallah inş sizde sağ alim atlatırsınız

Ameliyatı kaç aylıkken oldu. Benim bebeğime nefrostomi takıldı amelyt için doktor 3 aylık olmasını bekliyor başka bi durum olmaz ise. Birde sintigrafi çekimini bekliyor. Çekim ayda 1 oluyor hastanede. Onun tarihini bekliyoruz 2 hafta fln kaldı. Özellere sorduk yapmıyorlar bulunduğumz şehirde. Bekliyoruz bakalm tahmini 1 ayımız kaldı belki daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…