8 Aylık Bebekle Boşanma

Ya böyle maddi şeyler değil ama çocuk sesinden bakmaktan yemek yedirmek ten evin dağınık olmasından her şeye söylenirdi ya gerçekten öyle enerji falan kalmamıştı bende ruh gibiydim

Reactions: zan
Ben de çok üzülüyor ve utanıyorum bu durumdan. Asla böyle bir insan değilim. Eskiden böyle değildi yine de çocuğa çok iyi bakardı. Bu aralar böyle tuhaf huylar çıkardı. Söyleyince “ben yanındayım” diyor. Ama bazı hatalar bir anlık dalgınlıkla oluyor zaten. Bunu söylediğimde abartan ve manipüle eden taraf ben oluyorum.

Allahın kendisini çarpmaması icin hiçbir nedeni olmadığını biliyor mu acaba. Rabbim cidden çok sabırlı. Kudret sahibi ben olsam kocanız olacak adamı bütün nankörlükleri için o anda cezalandirirdim.

Son düzenleme:
Babasıyla yalniz bırakmayın benim oğlumda 8 aylık yatakta bir sn bile bırakmam ,makas felâket bişey babalığı tam anlayamamış . Çocuğunun annesine sayip dökmesi bunlar normal her evlilikten olan şeyler değil. Sizde farkındasınız evet tartışmalar oluyor evlilikte ama bu şekilde asaglama , şiddet içeren tartışmalar değil.

Anlıyorum ama maalesef bazen karar vermek çok kolay olmuyor. Hele de sürekli “sen abartıyorsun” diyen biriyle yaşıyorsanız. Ben de acaba gerçekten ben mi abartıyorum diyorum. Anlatabileceğim kimse yok. Duygularını başkalarına açabilen biri değilim. Açıkçası buraya yazmamın amacı da belki atladığım bir nokta vardır diye. Sevgiler

Makas az olmuş cidden arabanın anahtarını verseydi bir turlayıp gelirdi sizin bebek. Allahım Birtane normal erkek kalmadı mı? Bu şekilde zaten Çocuğunuz sağlıklı büyümez. Lütfen en başından kendine asla dokundurmayın fiziki olarak sonra devamı geliyor.

Sizi bezdirmek için eline makas vermiş olabilir mi diye geldi aklıma, yoksa bilmeden yapılacak bir yanlış değil ki bu☹
Makas böyle büyük ve keskin uçlu bir makas değil ama yinde de tehlikeli. Savunması ben yanındayım bakıyorum.

Sizin gibi kaıdnlar bana Hiç samimi gelmiyor. Başta ağlıyor, ağlıyor her türlü şikayeti yazıp EVLADIM ARTIK ANLIYOR, KORKUYOR, diyorsunuz. Sonra amaaaaa….. diye başlayıp yine evladıma yazık, baba figürü bilmem ne diyorsunuz. Bizim için yazdığınız o şikayetlerin hiçbir hükmü kalmıyor artık.

Pardon hangi baba bu? Demek ki siz durumdan o kadar da şikayetçi değilsiniz. İtişip kakışmak da problem değil çocuğun ağlaması da. Siz şuna baba figürü değil de koca figürü lazım desenize. Ortada baba yok çünkü. Çocuk o makasla yürürken üstüne düşebilir mesela. Ya da başka eşyalarla başka sorunlar yaşayabilir. Bu nasıl baba? Pardon, zorla baba yapılan insandan da bu kadar baba oluyor işte. Bebeğe cidden yazık.

Ben boşandım, o cesareti gösterdim şükür. Size de dilerim, evladınızı düşünüyorsanız tabi.

Çocuğunuz için en doğru karar boşanmak böyle bir ortamda artan zaten psikolojisi bozulur. Ayrıca çocuğunuzdan önce kendinizi düşünmeniz gerekiyor.
Kendimi düşünmek bile bencilce geliyor bana artık. Çocuğum işerde beni suçlar mı, kendini akrablarından eksik hisseder mi diye korkuyorum

Bu hiçbir işe yaramayıp bir de sokak karısı (hem cinslerime hakaret değil amacım) gibi her şey söylenen adamların ağzına kürekle vurmak istiyorum bu 1.
Kavgaları zamanla düzelir derken gittikçe şiddetlenen bir evlilikte olan biri olarak söyleyeyim acilen müdahale etmezseniz olay daha kötü boyutlara varır bu da 2. Küfrün, itişin kakışın dozu artar çünkü kinleneceksiniz iyice. Hemen çift terapisi alın. Özelden size birkaç isim de söyleyebilirim.
Bu yolu denedikten ve lohusalığınızı biraz atlattıktan sonra boşanma seçeneğini düşünmeye başlayın bence. Ama eşiniz tek olarak da psikolojik destek alsa iyi olur eve bir bebeğin girmesi ile birlikte bu kadar şikayet etmesi altında ne sebep olabilir çözmesi gerek

Merhaba, inanın hiç ön yargılı olduğunuz gibi değil aslında. Kendime koca figürü aramıyorum. İhtiyacım yok çünkü. Birçok şeyi tek başıma halledebiliyorum. Maddi manevi. Bu hep böyleydi. Tek başıma olsam bekar hayat çok daha konforlu. Zaten benim için artık bebeğimin anladığı noktada işler zorlaştı. Sizce de samimi olmasam gecenin bu saati yorgun bir anne buraya bunları mı yazar? Gerçekten tek düşündüğüm çocuğum.

Eğer bildiğiniz ve online terapi veriyorsa çok sevinirim. Küçük bir şehirde yaşıyorum, burada çift terapisi almam çok zor.

O zaman gitsin anasıgile bir süre görüşmeyin

Reactions: zan
Hani kolay kolay boşanma önerisinde bulunmak istemem ama direk boşanin diyorum..
Eşiniz zaten çocuk istemiyormuş belli ki siz isteyip ya çocuk ya ayrılık diyince hadi yapalım demiş ama tabi iş ciddiye binince işler değişmiş benden baba olmaz kafasına girmiş. Önceden böyle değildi diyorsunuz çünkü önceden bebeğiniz daha çok uyuyan daha sakindi ama şuan 8 aylık ve giderek hareketlenip daha çok dikkat ve bakım isteyen daha yorucu bi döneminde . Eşiniz sıkıyi görmüş ya kafası götürmüyor saldım çayıra mevlam kayıra kafasında ya da bilerek ihmal edip evde çocuğu ona emanet etmeden kendiniz bakin diue bilerek çocuğu tehlikeye atıyor gibi ortamlar yaratıyor.. cinsellik yok, çocuğunuza bir baba korumacılgi yok, size destek yok .. üstüne üstlük sürekli şikayet eden elindekiler ile yetinmeyen hep daha fazlasını isteyen biri.. çocuğu bu ailede büyümek bence daha fazla travma yaratır en azından suan ufak , biraz daha büyüdükçe sizin sorunlar artacak sadece çocuk için devam eden tahammül seviyesi tükenmiş bir anne baba ile büyüdükçe o da etkilenecek en azından suan aklı ermeden düzen kurarsanız oturur bazı şeyler . Bana kalırsa eşiniz nerden tutarsan elinizde kalacak biri bence çiftterapisi sizi cozmez çünkü adam ne sorunu kabul ediyor ne de tek sorun çocuk, elindekilerin memmun olmamasi gibi bi çok sorun var zaten ki böyleleri asla sorun olduğunu da kabul etmez hadi diyelim kabul etti , kendinde olduğunu kabul etmez .. masaallah memursunuz maaşınız var cogu kadin isi gucu olmadigi icin katlanir dayanir ama sizin zorunlulugunuz yok , Bir de sorun yok her evlilik de olur demesi .. HAYIR inanın her evlilik böyle değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…