Su içme alışkanlığı ne sıklıkta?Sürekli kabız oluyor en son geçen ay oldu lavman yaptık surup icti düzeldi. Şimdi tam 12 gündür kakasını yapmadı dört gündür duphalac şurup verdim kabızlık giderici hiç fayda yok lavman yaptım bir saat önce ama yine yapmadı birşey. Ek gide alıyor ve anne sütü ağırlık besleniyor. Keyfi iyi yanı rahatsız gibi durmuyor lavman yapıp kakasını yapmaması korkuttu beni. Sizce bu durum normal mi yani ne yapayım ben
En önemlisi su, gerekirse ballı verin ama çok içmesi gerekir, biz öyle çözdük, diğer sayılanlar hiç fayda etmediMaalesef suyu zor içiyorum çok sevmiyor
Dün verdim.kefir çok beğenmedi ağzını açmadiSade kefir olsun ama meyveli fln degil
ayranla karistirip verin kefiri birdeDün verdim.kefir çok beğenmedi ağzını açmadi
muz kabizligin aksine magnezyum icerikli oldugu icin bagirsak calismasini duzenler diye biliyorum ben ama cocuklarda ayni sey gecerlimi onu bilemiyorumEk gıda ne yiyor
Ev yoğurdu yiyor mu
Bazı besinler kabızlık yapar muz patates vs
Armut rendeleyip tatlandirarak verinDün verdim.kefir çok beğenmedi ağzını açmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?