eğer dr larınızın dediği gibi fiziksel birşeyi yoksa yemek esnasında kusma nedeni siz olabilirsiniz.... üzgünüm ama zorla yedirmeye çalıştıysanız minicik bedeni bu şekilde isyan ediyor... düşünün, ona nasıl yemek yediriyorsunuz?????????????
herhalde döverek yedirmiyorum tatlım
Bana 2 saat biraz kısa bir aralık gibi geldi.Bence biraz acıkmasına müsaade et.Bırak o senden yemek istesin mızıklansın.Benim oğlum da 1 yaşında.Bazen ben de aynı hatayı yapıyorum acıkmıştır diyerek zorla yedirmeye çalışıyorum.Sonra baktım olmuyo yemek istemezse 1 saat sonra tekrar deniyorum ve o zaman yiyo acıkmış olduğu için.Ayrıca ben ne kadar stres yapıp yedirmeye çalışırsam o da inat edip yemiyo ama ben ne kadar rahat olup yemezsen yeme dersem o da o kadar rahat yiyo.Bence arkadaşın demek istediği de bu.Tabii ki döverek yedirmiyosun ama bazı hareket ve tavırların dövmekten beter olabilir onun için.Onu kastederek bence yeme şeklini gözden geçir demiştir.Çok fazla zorlama bırak aç kalsın bişey olmaz bikaç saatten.Sonra zaten acıkınca yiyecektir.Allah kolaylık versin canım bebişin bol bol yesin sağlıkla büyüsün inşallah.
şekerim, neden alınganlık gösteriyorsun? sorduğun sorunun olasılıklarına tahhammülün yoksa konuyu açma... olurmu tatlım....................
arkadaşlar 8 AYLIK KIZIM yemek tabağını görünce başlıyor ya ağlamaya yada kusmaya artık bıktım halı,koltuk silmekten doğduğundan beri kusuyor acaba alışkanlıkmı yaptı kusması doktorlar çare bulamadı bende anlamadım ne olduğunu anlayan varsa akıl versin çaRESİZ KALDIMMM bu arda 2 saatte bir besliyorum 1 kaseye yakın yediriyorum 4 kiloya yakın doğdu 6 aylıkken 7.5 kiloydu boyuda 67 cm cvp bekliyorum tşkr şimdiden
2 saat arayla 1 kase çok.
Anneme de okudum konunuzu.
8 aylık bebeğinizin midesini kendi midenizle karıştırmayın n'olur..Tepki veriyor bebeğiniz normal olarak.
tatlım annenizi bilmem ama doktorlar hiçte öyle düşünmüyor 55. aylık bir bebeğin 1 su bardağı yiyebileceğini diyor yani bir kase ediyor kii benim kızım 8 aylık çevreme bakıyorum 2 kase yoğurt yiyor 7 aylık bebek ama genede tşkr tatlım görüşün için
1 bardak yer de ne kadar saatte yer? Bir ogunde filandir o.
Siz sabah 8 aksam 8 2 saattee bir kase yedirmeye calisiyorsaniz 6 kase eder. Bebegin kendi hacmi o kadardir zaten
KIZLAR İYİ OKUYUN BİR KASE YAZMADIM BİR KASEYE YAKIN DEDİM ODA zaten 1 su bardağı falan yani 8 aylık bebek için çok demenize şaşırdım çok yese zayıf değil tombiş olur değilmi;?? doktorlar 2 saat arayla besleyin diyor 5.5 aylıkken 1 su bardağı ver demişti doktor şimdi 8 aylık düşünün siz nekadar yediriyorsunu kuş kadarmı???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?