• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylik bebegimin bezinde balgam gordum

COS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
31
1
36
34
İzmir
Arkadaslar selamlar 8 aylik kizimin bezinde sumuksu balgam seklinde bisi gordum boyle bisiyle karsilasan var mi bu nedir cok merak ediyrum cok da kotu kokuyor simdiden tesekkurler

merhaba

genelde mikrobik ishallerde olabiliyor mukus.bir an önce dr götürüp tahlil yaptırın.ihmal etmeyin çok küçük bebeğiniz.geçmiş olsun.

Evet cok dogru fakat bugun hemen doktoruna gittim zaten cok garip ama olabiliyor demezmi fakat uzun surerse bi bakariz dedi eger gecerse bisi deil diye konustu bende anlamadim kafam cok karisti ve dunden beri kafama cok takiyorum bizim doktorumuz biraz rahatmi acaba cok sagolasin bi baska doktora da sorucam ihmal edilcek bisi gibi gelmedi bana

Bizde de bazen oluyordu. Bizim doktorumuz da bir sorun olmadığını söyledi. Tam anlamıyla ıkınmayı bilmedikleri için bazen kendilerini fazla zorlayıp bağırsak içindeki bazı maddeleride dışarı attıklarını söyledi. Kan görmediğin sürece sorun yok dedi. Bir sorun almadı bugüne kadar. Şuan 11 aylık :)

Geçen yıl oğlum hastalandı. 1 yaşındaydı öksürük devamında balgam oluştu doktorumuz ya ağızdan genelde makattan çıkarır korkma annesi dedim nitekim de öyle oldu zaten doktorunyzda olur demiş

Masallah 11 aylik yasina az kalmis soylediklerinizi duyunca rahatladim su siralar daha gormedim insallah bi daha olmaz yanliz bu mukusun ardindan grip oldu ve balgami var bununla ilgisi var mi bilemiyorm yani mukusun ardindan hasta olmasinin

bnimde kızımda olmuştu. suan 14 aylık bronşit oldu sabah hastaneye gittik iğne vurdular 3gün daha olacak sabah aksam :50::50::50:

Masallah 11 aylik yasina az kalmis soylediklerinizi duyunca rahatladim su siralar daha gormedim insallah bi daha olmaz yanliz bu mukusun ardindan grip oldu ve balgami var bununla ilgisi var mi bilemiyorm yani mukusun ardindan hasta olmasinin
Benim oglum dort aylik surekli balgami oluyo doktorumuz bunu umursamiyo bile baska doktora goturdugumde ya kusarak atar ya da kakasinda sumuksu bise olursa o balgamdir dedi ve hep oluyo bu

Back