Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar Bana Yardımcı Olabilir misiniz 8. aylık bir oğlum var ve 2 haftadır ishal ishalin ilk başladığı gün dr. gittim sus kaybı için serum verdiler ilaç falan verdiler ama hala geçmedi bide hastaneye dün gittim kaka ve idrar testi istediler onların sonuçlarını bekliyorum bide bebeğim ilk 3-4 gün çok sancılıydı şimdi o kadar sancılı değil bana yardımcı olabilir misiniz bebeğimi öyle gördükçe içim parçalanıyor ;(
emin deilim ama bi yakınımın başına gelmişti dr hiç ama iç bişi werme su bile verme demişti sadece anne sütü tabi buarada seninde yediklerine dikkat etmen lazım. geçmiş olsun
Benim doktorum çorba çeşitlerinden vermemi söyledi bide ishal maması verdi ama onların hiç birini yemiyor şükürki kusması yok sadecene anne sütü emiyor bide arada su içiyor
tahlih sonuçları iyi çıktı ama başka bir nedeni olabilir belki ama özel bir hastanede bizim yapabileceklerimiz bu kadar dedileristersen has. yatırıp nedeni araştılsın dediler
tahlih sonuçları iyi çıktı ama başka bir nedeni olabilir belki ama özel bir hastanede bizim yapabileceklerimiz bu kadar dedileristersen has. yatırıp nedeni araştılsın dediler.sanki bügüğn biraz biraz azaldı gibi iyileşmesse has. yatırcaz ama çocuğun genel durumu iyi yeni yediği birseydende olabilirmiş...