Bebek Beslenmesi 8 aylık bebeğimi tatile götürmelimiyim???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
yoksa babannesiyle bırakmalımıyım o sıcaklarda ne yapar hastalNIRMI HİÇ TECRÜBEM YOK gidip 2 gün snra dönmek de istemiorum çok yoruldum bi haftalığına babannesiyle kalmalımı tecrübeliler yardım

çok sıcakta çıkaramıcam odada beklicez çıkınca 2 saatte bi uyur akşam da 8 dedin mi yatar gece uykusuna ben bişey anlamıcam tatilden ama acaba babannesiyle bensiz problem yaşarmı

yoksa babannesiyle bırakmalımıyım o sıcaklarda ne yapar hastalNIRMI HİÇ TECRÜBEM YOK gidip 2 gün snra dönmek de istemiorum çok yoruldum bi haftalığına babannesiyle kalmalımı tecrübeliler yardım
nereye gideceginize bagli ama yurt icinde heryere gelebilir bence.tedbirli olduktan sonra bebisler bizden daha cok egleniyor tatilde inanin.hem de her tatil sonrasi bir buyume atagi farkediyorum ben.kisisel olarak ben 2 gun bile birakip biryerde kalamadigimdan dunyanin oteki ucuna bile yapisip gitmisizdir.ates dusurucu,fitil,diare icin ilac,gunes kremi,yanikkremi,yara bandi,antibiyotik vee bebek dostu bir otel:) iyi tatiller

açıkçası ben onunla gidersem tatil yapamayacağımı düşünüorum mesela 8den sonra çıkamıcam acaba bensiz dururmu

Meraba ben 8aylik oglumla 5 temmuzda bodruna gittim.gitmez olaydim.mahvoldum bittim!!sakin goturme tatilin rezil olur benden solemesi canim.nere gidiceni bilmiyorum,ama bodrun asiri sicakti gecede gunduzde bebegim sicaktan coj huuzursuzdu.hic gezemedik.doru duzgun denize giremedim...daha cok sey var ama neyse
Eger babaanesiyle duruyosa dursun,durmuyosa hic gitmeyin derim,yinede siz bilorsiniz tabi.bebeginle saglikli gunler diliyorum

ablamlar tatile gitcekleri zaman beni de hep yanlarında götürdüler, ben yeğenimle ilgilenirken ablamla eniştem tatilin tadını çıkarır.. mesela akşam 8de uyuturdum yeğenimi, ben de yanına uzanır tv izlerdim, onlar sahilde romantik yürüyüş yapardı

suit oda tutmuştu eniştem, bi odada ben kalıyordum yeğenimle, diğerinde de onlar...

hepimiz çok keyifli bi tatil geçirmiştik

sizin de böyle bi yakınınız varsa değerlendirin derim, zehir olmasın tatiliniz..

babannesinde durursa bırakın derim, bebek sıcak havada hasta olabilir, denizden mikrop kapabilir.

1 hafta tatil yapayım derken çocuğu hasta etmeyin, hemde siz birazcık eşinizle yalnız kalıp dinlenmiş olursunuz.

bence bir sorun olmaz ben bebeğim 5 aylıkken gitmiştim elbette özgürce hareket edemiyorsun uyku saatleri sana uymuyor denize eşinle rahatça giremiyorsun ama yine de pratik çözümlerle halletmiştik bebek arabası cok işe yarıyor aksam erken uyutup pusetine koyup gezdiriyordk hemde biz geziyotduk gunduz pusetine koyup havuz basına koyuyorduk bizi izliyordu biz yuzerken cok keyif alıyordu oda cok egleniyor yani cnm hem artık biz çocukluyuz hiçbir zaman eskisi gibi rahat olmayacak buna alışmak zorundayız malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…