Bebek Beslenmesi 8 aylık bebeğime kahvaltıda açık çay

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bence kesinlikle vermeyin canım benim oğlum biryaşında hiç vermedim daha.bitki çayları var milupanın onlardan versenize daha yararlı hem.bu arada çay demir eksikliğine neden oluyo...bence vermeyin.

çayın faydası yok zararı var bilginize.
bebeğiniz daha çok küçük yaşına ayına uygun şekilde birşeyler verebilsiniz.

bence de vermeyin. çay hem kansızlık hem uykusuzluk yapar. eşimle biz çay içerken çay kelimesini bile kullanmıyorum. pekmez içiyoruz diyorum. sizden özeniyorsa ılık suya pekmez karıştırıp verin.

bence de vermeyin. çay hem kansızlık hem uykusuzluk yapar. eşimle biz çay içerken çay kelimesini bile kullanmıyorum. pekmez içiyoruz diyorum. sizden özeniyorsa ılık suya pekmez karıştırıp verin.

Aynen bizde böyleyiz. Kahvaltıda kızıma pekmezi suyla karıştırıp çay bardağına koyuyorum. Kızım 16,5 aylık çayın tadını bilmiyor çok şükür.

ne gerek var çaya o kadar verilebilecek içecek varken vermesin elbetteki

benimde bildiğim kadarıyla çay kansızlık yapıyo büyüyünce içer nasıl olsa şimdi çok erken yazık ne gerek var.............

Bizlere bile kahvaltıda çay önerilmiyor çünkü yediğimiz peynirin süt ürünlerinin demirini emiyor çay ayrıca kansızlığa neden oluyor bebeklere nasıl verilebilir ki. Kafein içeren şeylerle ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi ki daha bebeğiniz 8 aylık kayınvaldenizi bu konuda uyarın ve ısrarcı olun.

çay bebek beslenmesinde yeri olmayan , çocuğa faydası değil zararı olan birşey de hepsinden geçtim ne gerek var bebeğe çay vermeye kendi ne seviyorsa onu vermek istiyor galiba ıhlamur verin çay yerine

benim kızımda 7,5 aylık,emziriyorumdiye çay bile içmiyorum,kaldıkiii vermek.ona mandalina suyu sıkıyorum,kurukayısı-üzüm-elma hoşafı yapıp blendırdan geçiriyorum,bunlar varken nediye çay veriyor kayınvaliden anlamadım doğrsu,engel ol vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…