• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 8 aylık bebeğim ama hala geceleri uyumuyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

havvayasmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
21
0
86
41
Ankara
arkadaşlar kızım 8 aylık olacak nerdeyse ama hala geceleri uyumuyor... sürekli ağlıyor... gaz problemide oluyor ve karnında sesler geliyor ... birde çokmu su içiyorki cup cup diye su seslerini duyuyorum resmen :) birde akşam yoğurt+bebe bisküvisini karıştırıp yediyorum yanlışmı besliyorumki anlayamadım bir türlü... beşiğini sürekli sallamamı istiyor.. tabi ben çalıştığım için sabah kadar 10 kere uyanıyorum...

8 aylık bir çocuğun rahatça gaını çıkarması gerekiyor, ama su içerken hava yutuyor olabilir. Gece yatarken yoğurdu tavsiye etmiyorlar, tahıllı kaşık mamaları veriyor birçok insan tok tutsun gece uyanmasın diye.

canım gece yatarken muallebi yapabilirsin,yada devam sütüyle bisküvi yapabilirsin.yoğurt gaz yapıyor olabilir.birde bebkler gece sık sık ağlıyarak uyanırlarsa orta kulak iltihabı olabilirmiş.istersen bir doktora götür.

Back