8 aylık bebeği olan emziren anneler

svlymhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
836
27
68
34
Arkadaşlar merhaba. 8 aylık kızım var. Aşırı ağlıyor uyumuyor. Çok uzun zamandır kabızlık çekiyorduk . En son şurup kullanmaya başladık bu aralar günde bir defa yapmaya başladı kabızlığı çözdük . Yine uyumuyor bu defa aşırı gazlı . Herhalde o şuruptan mı bilmiyorum ama vermeyi kestim. Yan etkilerinde gazı arttırdığı yazıyor . Bi haftadır kesmeme rağmen gaz çıkaramıyor kıvranıp duruyor. Geceleri uyumuyor ,gündüzde pek uyuduğu yok hep göz altları mosmor . Ve gece sürekli emmek istiyor hep memede kalmak istiyor. Mesela bi kase çorba yese maşallah doysa bile emmek istiyor . Ne yaptımsa emzik almadı . Benim merak ettiğim sizin bebeklerde böyle gazlı mı? Huysuz mu? Uyuyor mu? Sürekli memede mi kalıyor? Ve neler yediriyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler

çocuğun bi rahatsızlığı var belli yoksa emmek istemez devamlı iyi bi doktora götürün yazık yavrucağa canım çok geçmiş olsun şimdiden

çocuğun bi rahatsızlığı var belli yoksa emmek istemez devamlı iyi bi doktora götürün yazık yavrucağa canım çok geçmiş olsun şimdiden
Üç farklı dr a aldım . Üçü de bişeyi Yok dddi ve oturduğum yerde ki en iyisi çocuk dr larıymış güya. Napsam bilemedim ya teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…