Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları8 aylık bebeğe vitamin olsun diye hangi meyve verilebilir?
kızlar 2gündür 8 aylık kızımın burnu akıyo,ben muz,elma falan veriyorum ama mandalina ,nar suyu falan versem mi gribe yakalıanmasın diye..bir de multitabs kullanıyo..gaz falan yaparmı?
nar,portakal,mandalina gibi meyveler alışıncaya kadar gaz yapar ama sabah saatlerinde içirirsen hareketli döneminde olduğu için kolayca çıkaracaktır gazını sancı yapacağını sanmıyorum. bunların dışında kivi,havuç suyu,harnup pekmezi de verebilirsin.
Multitabs vitamin damlası canım. Biz hemen hemen 1 aylıktan itibaren kullanmaya başladık ve hala kullanıyoruz. Belki sen muadil bir marka vitamin kullanıyorsundur, ondan bilmiyorsun adını.
Ozzeecim mandalina ve nar'ı doktoruna sorup ver bence. Gaz yapabilir. Muz ve elma haricinde armut, bol vitaminli olsun diyorsan da kivi verebilirsin. Bunlar doktor onaylı, mandalina ve nar'ı hiç duymadım. Geçmiş olsun cnm.