Bugün uç alıp emzirdim emdi çok şükür göğsümü sıktığımda sütüm fışkırdı. Kızken yüksekti prolaktin hormonum doktor çocuğun mı var demişti başta benim hiç inmedi o hormonum. Sezeryen ile doğum yaptım emzirir emzirmez sütüm geldi hemen bir ara artık dışarı akıyordu sütlerim çok ağrım oluyordu şimdi ara ara tekrardan alıştırmaya çalışacağım. Benim oğlumun uyku şeyi biraz değişik gözünü açar açmaz hemen dikiliyor beşikte 2 kere tekrar uyutsam 3. Ye uyumuyor gece de sık sık uyanan bir bebek 10 defa buluyor. Dediğim gibi sağarak pek sütüm çıkmıyor yetersiz kalıyor hastane tipi olanlar da çok pahalı 4 bin onlara alacak bütçem yok5 ay sağım yada emzirme olmadan nasıl süt olur. yada verilebilir mi ki acaba tadına baktınız mı hemen vermeseydiniz sütü. Belliki sizin hormanal bir sorun. Doktora danışin vermek icin bu sütü .
Sürekli iki saatte bir sağım yapıp tekrar sütünüzü çoğaltmak mümkün fakat emzirmek için emzirme danışmanından yardım alabilirsiniz.
Ayrıca gündüz 10-15 dk uyuması az uyanırsa uykuya döndürün en az 1 saat uykuda kalmasını sağlarsanız zamanla uzar gündüz uykusu.
Evet vardı tek göğsümden geliyordu akıntı şeklinde göğsümde bir sorun olduğunu düşündüm prolaktin hormonum yüksek çıktı doktor çocuğun var mı demişti ben hayır deyince o da şaşırdı. Bir kaç sene sonra evlendim sezeryan doğum yapar yapmaz sütüm hemen geldiKızken sutunmu vardı?
Hadi ya devam mı ediyor maşallah.biliyor musunız ilk oğlumda memeyi kestikten sonra bir sene sonra bile sıkardım süt çıkardı rabbimin mucizesi sanırımBen de 6 aydir emzirmiyorum ve sagmiyorum sütüm hala geliyor yani kesilmedi. 5 ay ancak emdi bebegim ve sütüm azdi anlamiyorum bu nasil oluyor yani
İkiz mi sizin. Çekim gücü azalmadı mı makinenizin benim azaldı yaBebeklerim doğduğundan beri sagarak besliyorum lansinoh ciftli elektirikli pompa önerebilirim. Gayet sagım gücü kuvvetli sizde de işe yarayacaktır tahminimce eger sütünüz çoksa da sagım aralıklarını azaltarak sagım yapmayı deneyim gögüsleriniz cabuk doluyordur normale göre.
Giyilebilirler var hatta lansinohta cıkarttı ama elektiriklilere göre cekim gücü kuvvetli olmuyor denmişti gyilebilirler için.
Evet ikiz. Yani bence aynı performansta devam ediyor büyük bi farklılık olmadı 8 ay oldu kullanmaya başlayalı. Sizin de aynı marka mı?İkiz mi sizin. Çekim gücü azalmadı mı makinenizin benim azaldı ya
Evet aynı . 2 aydır aktif kullanıyorumEvet ikiz. Yani bence aynı performansta devam ediyor büyük bi farklılık olmadı 8 ay oldu kullanmaya başlayalı. Sizin de aynı marka mı?
İki ay kısa bir süre, çekim gücü bu kadar kısa sürede azalmaz bence.Evet aynı . 2 aydır aktif kullanıyorum
Diğer tarafı tam kapatabiliyor musunuz ondan emin olun cekimi o etkiliyor mesela.Çiftli ama çiftli kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?