Bebek Beslenmesi 8 aydan sonra st sağımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zamanigelsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
39
34
88
39
herkese merhaba ,
Şuan 8 aylık bi oğlum ve 3 aydır emmiyor . zaten doğduğundan beri hep zarzor emzirdim. Genelde sağdım verdim. 5 aylıkken emmeyi bıraktığında, sağdığımda süt gelmiyordu . Uzun uzun sağımlar yaptığımda da iki göğüsten anca 10 cc çıkıyordu. Şuan mama alıyor ve ek gıda da. Ama sütüm hala geliyor. Yani makinayla çekince gelmiyor fakat elle sağım yaptığımda bir iki damla geliyor.
Sorum şu acaba sağmaya başlasam sütüm gelir mi düzenli bi şekilde yoksa artık 8 aylık olduğundan gelmez mi ?

sut arttiricilardan kullandiginiz oldu mu?benim kizim 6 aylik hic emmedi.Duzenli olarak humana,milktea ve laktamax iciyorum ve bol su.Her 3 saatte bir sagin,bos olsa da sagin.denemediyseniz oneririm birsey kaybetmezsiniz olursa da super olurm

sut arttiricilardan kullandiginiz oldu mu?benim kizim 6 aylik hic emmedi.Duzenli olarak humana,milktea ve laktamax iciyorum ve bol su.Her 3 saatte bir sagin,bos olsa da sagin.denemediyseniz oneririm birsey kaybetmezsiniz olursa da super olurm
Humanayı çok kullandım. Süt artırıcı bi damla vardı onu kulmandım. Halada var tekrar kullanıyım.
Yaklaşık 40 dakikadır sağıyorum bi kaç damla çıktı. Biberona inmedi tabi. Bide sağım yaparken resmen damarlarım acıyır. Acaba süt mü var kanallar mı acıyor.
Rengide sapsarı.

Allah allahh.rengi sari ve aciyorsa vardir bence ya.Makine ile mi sagiyorsunuz,cekmiyor olabilir mi?el ile yada manuel pompa ile deneseniz.İlk basta belki gelmez ama 2-3 gun duzenli sagsaniz uyarilir insallah

Allah allahh.rengi sari ve aciyorsa vardir bence ya.Makine ile mi sagiyorsunuz,cekmiyor olabilir mi?el ile yada manuel pompa ile deneseniz.İlk basta belki gelmez ama 2-3 gun duzenli sagsaniz uyarilir insallah
Elektrikli var . Manuelle yaptım onla 1 damla bile çıkmadı . Şuan tekrar sağdım 1 delikten geliyodu şimdi 3-4 delikte nokta şeklinde var. İnşallah gelir ya.

laktamax diye bir urun var,bitkisel hap.ondam 2 tane iciyorum arttirdi baya.insallah gelir siz yilmadan yapin,nasibi vardir insallah

Canım bebisini tekrar emzirmeye çalışan bu saatten sonra acaba almazmiki alırsa öyle bir süt getirirki anlatamam

Süt geldi mi acaba ? Benim bebeğim de 7 aylık. Ben de 2 ay ara verdim ama aynı şekilde süt geliyor.Sizinki arttı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…