8 ay sonunda nişanı attım

Annem aynı seyi ailesi geldiğinde söyledi aa olur mu öyle sey dediler düğüne kalmıs 1-2 ay yüz dökmek kolay bir sey değil Allah yasadığımı kimseye yasatmasın

Evlilik öncesi gercekleri gördüğün için şükretmelisin.

Bende büyük bı kavga sonucunda boşanıyorum o psikoloji ile eş ve onun tarafını aradım görümce bana ben kv ile börek yapıyorum aslan kardeşimi bı daha arama seni istemiyor çocuğunda öldü zaten ( 2 aylık gebeydim kavga sonucunda 1 haftaa icinde düşük yaptım) babam seni Gelin olarak istemiyor gibi gibi kendince cümleler kurmuştu. Şimdi düşünüyorumda zamanında bana o kadar iyi yaklaşmıştı ki nasıl böyle aciz zavallı bı hale dönüştü. Her kardeşi evlenen insana görümcelik duygusu otomatik yükleniyor galiba. Akraba evliliği idi aman diyorum akraba akrep gibi uzak durun Uzak durun uzak durun.

Ya adam iyidir de aranizda sorunla ya da senin hatanla bitmistir anlarim uzul ama cennet mahallesi gibi tiplerle ne isin var senin. Bosveeeeeer
İyi olabilir ama benden zaman çaldı herkes kendini bilir ben tutamayacağım söz vermem o verdi ben annemin üzüldüğü duyduğu laflardan giden zamanımdan verdiği sözlerden ötürü hakkımı hepsine haram ettim cünkü yüzük attığım için beni sucladılar ama atmak zorundaydım

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne yasattılarsa aynısını yasasınlar konusmak istersen özelden yazabilirsin bosanmakta ayrı zor

Kurtulmuşsun, edemedin mi o kv bozuntusunun saçını yolasın , bir güzel yolup eline verseydin keşke, bu salak aileden kurtulduğun için sevinecegine neden üzülüyorsun, geri dönecek gibi bir halin var neredeyse...

Geri dönmek demeyelim bence ona insan öyle bir hayal kırıklığı içinde oluyor ki yapılan davranışı sindiremiyor. İçinde kalıyor herşey bence bunun buruklugu o

Geri dönmek demeyelim bence ona insan öyle bir hayal kırıklığı içinde oluyor ki yapılan davranışı sindiremiyor. İçinde kalıyor herşey bence bunun buruklugu o
Özgür , kendi kararlarını verebilen bir eş tercih et bu yaşadıkların senin için tecrübe oldu , arkana bakma artık...

Çatır çatır kavga etseydin için soğusaydı. Ama yarım kalmışlık var için burulur ister istemez

O iyi taraflarının altında ne pislikler yatıyor. Yaşayan bilir sadece Allah yardımcınız olsun sizin de . Kurtuldunuz diyeceğim herkes gibi ama kurtulmakla bitse keşke. Hayal kırıklığı, kalp ağrısı , onlarca göz yaşı , sinir , stres ..... Bir ton şey kaliyo geride insana

Annem saçına asıldın dedi ama ben hatırlamıyorum bi kelimede hakaret ettim buraya yazmayım

Çatır çatır kavga etseydin için soğusaydı. Ama yarım kalmışlık var için burulur ister istemez
Annem dedi saçına sarıldın ama hatırlamıyorsun dedi kafamda yazmam vardı o bile açılmıs bi kelimede hakaret ettim tam o”rıspusun dedim bana ne diller döktü geleym diye yoksa ben 1 ay önce bitirmiştim tamamen

Bı arkadasim evlendi. Aile apartmanında altlı üstlü oturdular. Es varmı yokmu bilmiyorum diyor kız sürekli annem de annem babamda babam kv sürekli gorumcen senden üstün edalarindaymis kız okumuş etmiş hatta farklı şehirde evde kalarak okumuş rahat yani evlenince de kapısı açılsa hemen gelinin kapısı açıldı diye merakla çıkarlarmis. Daha bir sürü vukuat kız boşandı ve 1 ay içinde eski eşini dayısının kızıyla evlendirmisler Karslılar di erkek tarafı kız Ankarali. Arkadaşım dayısının kızı çok farklı davranıyordu ama çözemiyorumdum diyo karın ağrısı bosaninca çıktı ortaya diyor

Ahahahaa süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…