- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
-
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
Israrla beni yaktı tavrın var. Bir ilişkin varmış bitmiş. Böyle arabesk olma sana zarar.Yani ilgisiz değildi demek istedim yengelerim abilerim gelince seni cok seviyor gözleri parlıyo demişti velhasıl ikimizinkide söndü mutlu olabilir ailesi kendide demişti ailem beni yaktı diye benden iyisini bulsunlar
Evet yaktı daha önceki hayatımı ne yasadıklarımı bilmiyorsunuz her insan da aynı psikolojiye sahip değil desteğiniz icin tesekkürlerIsrarla beni yaktı tavrın var. Bir ilişkin varmış bitmiş. Böyle arabesk olma sana zarar.
Demek ki sonrası iyi olmayacaktı , biseyler yolunda gitmedi . Evlenince emin ol daha kötü olurdu. Kötü anlar değil güzel anlar hatirlandikca daha çok üzüyor insanı aslında . En özel anlarının baş mimarı şimdi bir yabancı olmak zorunda. Ama bu yaşadıkların ilerde yasayacagin kötü günleri engelledi belki de öyle düşünBizim nişana kadar aramız o kadar iyiydiki evlenme teklifim olsun bana yaptığı yatırımlar olsun
Vallaha yasım 25 artık ne zaman birine ısınırım ne zaman biei cıkar bilmiyorum evdeyim sınavına hazırlanırım artık görücü usulü düşünürümDemek ki sonrası iyi olmayacaktı , biseyler yolunda gitmedi . Evlenince emin ol daha kötü olurdu. Kötü anlar değil güzel anlar hatirlandikca daha çok üzüyor insanı aslında . En özel anlarının baş mimarı şimdi bir yabancı olmak zorunda. Ama bu yaşadıkların ilerde yasayacagin kötü günleri engelledi belki de öyle düşün
Daha çok küçük yaşın karamsar olmak 2-3 sene sonra daha iyi inceleyerek bakarsın birineVallaha yasım 25 artık ne zaman birine ısınırım ne zaman biei cıkar bilmiyorum evdeyim sınavına hazırlanırım artık görücü usulü düşünürüm
Çok doğruİyi adamlarla değil özgür adamlarla evlenin. Az kazansın ama kendi kazansın. Ekmeğini babasının verdiği adam melek olsa ne olur, kurma kolu babasında.
Neden ağlıyorsunuz ki verilmiş sadakaniz varmış diye sevinin.Herkese merhaba hatırlayanlar ocak ayında bir konu açmıştım, nişanlılık sürecinde nişanlımın ailesinin geri kafalılığı nişanlımında yüzük takana kadar mükemmel kişiliğinin yüzük takıldıktan sonra ne kadar seni savunuyorum desede onların lafına gitmesiyle ilgili en son başardım 2 haftayı geçti ama hala paramparçayım atmak zorundayım ileriyi düşünerek.
Aylardır bana ve anneme yapılan saygısızlıklara dayanamadım.En son 2 hafta önce bayramdan önce 18 saat yol gidip kv adayının cok ısrarı gelin bizi görün yanlıs tanıdınuz demesiyle düştük yola sadece bir gece kaldık ertesi gün olan oldu.
Nişanlım elbisemi aksam çıkardığım tunikle oturduğum için babamın yanındada mı böyle oturacaksın diyince artık dayanamayıp sinirden ağlamaya basladım.O kadar elbise ayakkabı götürdüm bunların hiçbirini görmemiş gibi.. Zaten en basta olanlarda babasının kıyafetime takmasından dolayıydı sonuca geleyim.
Uçak biletimizi al ben gitmek istiyorum diyince olaylar başladı benden ufak bir sey rica etmiş ben büyütmüşüm..
Telefonunu vermedi bileti almak icin o kadar sinirliydim doluydum ki aylardır,telefonunu bi sinirle kırdım o ara kv adayı araya girip boynumda set var zannedip boynuma yapıştı telefonuma yapıştı bunu da oğlum almıstı diye(yarı yarıya para katmıstık) o aksam defolun evinden sizden zaten olmazdı içimdekileri dökeyim diyerek ona aldığım hediyeleri bile valize koydu bu arada basta bir kez seni koruyamadım seni hep koruycam diye yeminler eden nişanlım annesi üzerime saldırmısken hiçbir müdahalede bulunmadı.
Anne onlar yeni geldi dıs evde kalsınlar yarın ben bırakırım bile demedi amcasıgil geldi aldı bizi sanki az öncesi annesi bana saldırmamıs gibi beni herkesin icinde ikna etmeye calıstı aynı sekilde amcasıgilde.Ben de o an bana saldırıp evden kovdu demedim cünkü durmadan beni manipüle etmeye calısıyorlardı.Neyse biz ertesi sabah evimize döndük ve bu defter çok zorda olsa kapattım
Tabi ki acılarım hayal kırıklıklarım cok büyük herkes bizi çok yakısıtırır nişana kadar da nişanlım çok güzel severdi bunun hayal kırıklığı var.Aradan 2 hafta geçmiş bugün yeni gördüm görümcemle vs bi sorun yasayarak ayrılmadım aynı gün herkesi her yerden silmiştim.Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm
Buna anlam veremedim açıkcası kimseye mesaj atmam aramam da sadece nişanlımı engelledim abim istediği icin nisanlım beni engellememişti ama görümcem engellemiş .Anlam veremedim rahatsız edilir engellenir benim bildiğimbunda haksızlığa tahammül edemezken bide böyle olması annemin durmadan ağlaması bana çok koyuyo bu sürece nasıl daha az sancılı atlatabilirim?
Ben burada seni de haksız gördüm.Fevri davranmis gibisin.Telefon kırıp atmalar.Hangi kv olsa sana öyle davranır ki ? Hem misafirliğe gitmişsin.Bu senin yanlışın olmuş.Herkese merhaba hatırlayanlar ocak ayında bir konu açmıştım, nişanlılık sürecinde nişanlımın ailesinin geri kafalılığı nişanlımında yüzük takana kadar mükemmel kişiliğinin yüzük takıldıktan sonra ne kadar seni savunuyorum desede onların lafına gitmesiyle ilgili en son başardım 2 haftayı geçti ama hala paramparçayım atmak zorundayım ileriyi düşünerek.
Aylardır bana ve anneme yapılan saygısızlıklara dayanamadım.En son 2 hafta önce bayramdan önce 18 saat yol gidip kv adayının cok ısrarı gelin bizi görün yanlıs tanıdınuz demesiyle düştük yola sadece bir gece kaldık ertesi gün olan oldu.
Nişanlım elbisemi aksam çıkardığım tunikle oturduğum için babamın yanındada mı böyle oturacaksın diyince artık dayanamayıp sinirden ağlamaya basladım.O kadar elbise ayakkabı götürdüm bunların hiçbirini görmemiş gibi.. Zaten en basta olanlarda babasının kıyafetime takmasından dolayıydı sonuca geleyim.
Uçak biletimizi al ben gitmek istiyorum diyince olaylar başladı benden ufak bir sey rica etmiş ben büyütmüşüm..
Telefonunu vermedi bileti almak icin o kadar sinirliydim doluydum ki aylardır,telefonunu bi sinirle kırdım o ara kv adayı araya girip boynumda set var zannedip boynuma yapıştı telefonuma yapıştı bunu da oğlum almıstı diye(yarı yarıya para katmıstık) o aksam defolun evinden sizden zaten olmazdı içimdekileri dökeyim diyerek ona aldığım hediyeleri bile valize koydu bu arada basta bir kez seni koruyamadım seni hep koruycam diye yeminler eden nişanlım annesi üzerime saldırmısken hiçbir müdahalede bulunmadı.
Anne onlar yeni geldi dıs evde kalsınlar yarın ben bırakırım bile demedi amcasıgil geldi aldı bizi sanki az öncesi annesi bana saldırmamıs gibi beni herkesin icinde ikna etmeye calıstı aynı sekilde amcasıgilde.Ben de o an bana saldırıp evden kovdu demedim cünkü durmadan beni manipüle etmeye calısıyorlardı.Neyse biz ertesi sabah evimize döndük ve bu defter çok zorda olsa kapattım
Tabi ki acılarım hayal kırıklıklarım cok büyük herkes bizi çok yakısıtırır nişana kadar da nişanlım çok güzel severdi bunun hayal kırıklığı var.Aradan 2 hafta geçmiş bugün yeni gördüm görümcemle vs bi sorun yasayarak ayrılmadım aynı gün herkesi her yerden silmiştim.Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm
Buna anlam veremedim açıkcası kimseye mesaj atmam aramam da sadece nişanlımı engelledim abim istediği icin nisanlım beni engellememişti ama görümcem engellemiş .Anlam veremedim rahatsız edilir engellenir benim bildiğimbunda haksızlığa tahammül edemezken bide böyle olması annemin durmadan ağlaması bana çok koyuyo bu sürece nasıl daha az sancılı atlatabilirim?
Aynısını ben dedim baban sapık diye ondan sonra. Nişanlım değişmeye basladı ben bu olanları nasıl kaldırcam dedi ailesi işin icine girdikten sonra 3 ay ciddi anlamda mücadele verdi ama ben yapılarları unutmadım hep kaktım basına birsüre sonra kavgalar saygısızlaşmaya basladı.Çok seviyorduk Allah var ailesi bizi mahvetti o bunu çok sonra görecek baskasıyla evlenince.Ben ne annesine ne babasına aslıma asla helal etmiyorum iki cihanda veremesnler hakkımı bizi yaktılar annesi hep ikiyüzlü oynadıKurtulmuşsun üzülecek birşey yok. Sen ısrarla görmek istememişsin ama onlar ısrarla kişiliksizliklerini göstermiş. E o da o kadının kızı onu gibi olacak ne bekliyorsun?
Bak kardeşim sürekli kadının kıyafetine, tipine, için göründü görünmedisine bakanlar sapığın en alasıdır. Kendileri çünkü aç gözlü saldırgan hayvanlar gibi kadınları inceliyorlar herkesi de kendi gibi sanıyorlar. Kayınbaba demek ki gözünü dikmiş sana ki bunları söyleyebiliyor iğrenç yani
Attığım telefon onun değil yakama yapısamaz ayrıca nişanlımın ayırması gerekirdi mal gibi kaldı öyleBen burada seni de haksız gördüm.Fevri davranmis gibisin.Telefon kırıp atmalar.Hangi kv olsa sana öyle davranır ki ? Hem misafirliğe gitmişsin.Bu senin yanlışın olmuş.
Seni savunmaya biriyle de evlenme zaten.
Kendi telefonunu mu attın.Attığım telefon onun değil yakama yapısamaz ayrıca nişanlımın ayırması gerekirdi mal gibi kaldı öyle
Eski nisanlımıj annesinin değil olay ikimizin arasındayken annes katıştı niye atıyorsun diyeKendi telefonunu mu attın.
Bu yaşta evlenme zaten ne yapacan.Herkese merhaba hatırlayanlar ocak ayında bir konu açmıştım, nişanlılık sürecinde nişanlımın ailesinin geri kafalılığı nişanlımında yüzük takana kadar mükemmel kişiliğinin yüzük takıldıktan sonra ne kadar seni savunuyorum desede onların lafına gitmesiyle ilgili en son başardım 2 haftayı geçti ama hala paramparçayım atmak zorundayım ileriyi düşünerek.
Bana idare et demediki biz zaten saçma kıyafet yüzünden nişan attık burnumdan getirmişlerdi tekrar aynı şeyi demesi tetikledi aylardır ağlayıp koruyacağını söz veren oyduBende şunu tam olarak anlamadım. Şimdi bazı ailelerde bazı kişiler sıkıntılı oluyor. Mesela bir arkadaşım var kızla oğlanın arası bal gibi. Ama oğlanın dayısı manevi babası gibi oğlanın babası yok. Kızın giyimini sürekli eleştirir. Tamam onun haddi değil ama ama adam takıntılı. Ve düzelecek anlayacak bir tip değil. Kız da onla görüşürken hep dikkat ediyor. Tamam zorunda değil ama oğlanın hatrı için idare ediyor. Ya tabiki yapmak zorunda değilsiniz ama tunik değiştir diye ağlayıp biz döneceğiz diye niye bilet baktınız anlamadım. Demek ki dolmuşsunuz. Hayırlısı olsun hakkınızda
30 a kadar yolun var benim yaslarımda coğu arkadasım evli hepside cok mutluBu yaşta evlenme zaten ne yapacan.
Bu kadar dramatize etme bence. Nişan tanıma evresidir tanıdın ve kendine uygun olmadığını gördün bitti gitti. Ortada evlilik çoluk çocuk hiçbir şey yokken kurtulmuşsun. Kaldı ki sevdiğin adam da onlar gibidir zaten sen sevgiden görememişsindir.Aynısını ben dedim baban sapık diye ondan sonra. Nişanlım değişmeye basladı ben bu olanları nasıl kaldırcam dedi ailesi işin icine girdikten sonra 3 ay ciddi anlamda mücadele verdi ama ben yapılarları unutmadım hep kaktım basına birsüre sonra kavgalar saygısızlaşmaya basladı.Çok seviyorduk Allah var ailesi bizi mahvetti o bunu çok sonra görecek baskasıyla evlenince.Ben ne annesine ne babasına aslıma asla helal etmiyorum iki cihanda veremesnler hakkımı bizi yaktılar annesi hep ikiyüzlü oynadı