8 ay sonunda nişanı attım

Bizim nişana kadar aramız o kadar iyiydiki evlenme teklifim olsun bana yaptığı yatırımlar olsun
Demek ki sonrası iyi olmayacaktı , biseyler yolunda gitmedi . Evlenince emin ol daha kötü olurdu. Kötü anlar değil güzel anlar hatirlandikca daha çok üzüyor insanı aslında . En özel anlarının baş mimarı şimdi bir yabancı olmak zorunda. Ama bu yaşadıkların ilerde yasayacagin kötü günleri engelledi belki de öyle düşün

Vallaha yasım 25 artık ne zaman birine ısınırım ne zaman biei cıkar bilmiyorum evdeyim sınavına hazırlanırım artık görücü usulü düşünürüm

İnşallah sana değer vereni bulursun aynı elbise kavgasını nişanda da yapmış barışmışsın şimdi de tunik.Umarım yine barışmazsın boynundaki kolyeye saldıran bir aile sana fiziksel zarar verir evlenince..Sevgi bu değil kendine bunu yapma

Valla bu kıyafete bir kere takılanıyorsunuz sonradan takılmayan hiç görmedim. Belki vardır ama bana da denk gelmedi takılmayan hiç takılmıyor takılan da adamın canını çıkarana kadar rahatsız ediyor

Aferin sana seni daha nişanlı iken savunamayan annesi saldırırken araya girmeyen bı adamdan koca moca olmazdı. Doğru olanı yapmışsın. Karşındaki hatasıni anlar yada anlamaz bilemem ama sen kendini ezdirme bı kere ezince devamını getiriyorlar. Şükret ki evlenmeden kurtuldun sukretki boşanma psikolojisi daha zor
Karşına iyi kimseler çıkar umarım

Neden ağlıyorsunuz ki verilmiş sadakaniz varmış diye sevinin.
Saldırmak ne demek. Nutkum tutuldu okurken. Ne kadar cirkin , ne kadar ayip.
Görümce engellemis diye sevinin demek ki hayatinizdan tamamen cikmislar.

Kurtulmuşsun üzülecek birşey yok. Sen ısrarla görmek istememişsin ama onlar ısrarla kişiliksizliklerini göstermiş. E o da o kadının kızı onu gibi olacak ne bekliyorsun?
Bak kardeşim sürekli kadının kıyafetine, tipine, için göründü görünmedisine bakanlar sapığın en alasıdır. Kendileri çünkü aç gözlü saldırgan hayvanlar gibi kadınları inceliyorlar herkesi de kendi gibi sanıyorlar. Kayınbaba demek ki gözünü dikmiş sana ki bunları söyleyebiliyor iğrenç yani

Ben burada seni de haksız gördüm.Fevri davranmis gibisin.Telefon kırıp atmalar.Hangi kv olsa sana öyle davranır ki ? Hem misafirliğe gitmişsin.Bu senin yanlışın olmuş.

Seni savunmaya biriyle de evlenme zaten.

Aynısını ben dedim baban sapık diye ondan sonra. Nişanlım değişmeye basladı ben bu olanları nasıl kaldırcam dedi ailesi işin icine girdikten sonra 3 ay ciddi anlamda mücadele verdi ama ben yapılarları unutmadım hep kaktım basına birsüre sonra kavgalar saygısızlaşmaya basladı.Çok seviyorduk Allah var ailesi bizi mahvetti o bunu çok sonra görecek baskasıyla evlenince.Ben ne annesine ne babasına aslıma asla helal etmiyorum iki cihanda veremesnler hakkımı bizi yaktılar annesi hep ikiyüzlü oynadı

Ben burada seni de haksız gördüm.Fevri davranmis gibisin.Telefon kırıp atmalar.Hangi kv olsa sana öyle davranır ki ? Hem misafirliğe gitmişsin.Bu senin yanlışın olmuş.

Seni savunmaya biriyle de evlenme zaten.
Attığım telefon onun değil yakama yapısamaz ayrıca nişanlımın ayırması gerekirdi mal gibi kaldı öyle

Bu yaşta evlenme zaten ne yapacan.

Bana idare et demediki biz zaten saçma kıyafet yüzünden nişan attık burnumdan getirmişlerdi tekrar aynı şeyi demesi tetikledi aylardır ağlayıp koruyacağını söz veren oydu

Bu kadar dramatize etme bence. Nişan tanıma evresidir tanıdın ve kendine uygun olmadığını gördün bitti gitti. Ortada evlilik çoluk çocuk hiçbir şey yokken kurtulmuşsun. Kaldı ki sevdiğin adam da onlar gibidir zaten sen sevgiden görememişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…