- 14 Ekim 2020
- 628
- 505
-
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
Bu nasil bir kadin ya rabbbim... evet oyle bir gelin gelsin ki burnundan getirsin. Biliyorum yasadiklarin cok zor ama Allah seni korumus. Birde guzel tarafindan dusun. Umarim bundan sonra seni guzel surprizler bekliyordur hayatinda. Sadece onune bak ve mutlu ol.Zaten havalimanına o da geldi vardınız mı dedi vardık dedim onu bile dememem gerekiyordu çünkü aylardır onla da küstüm bana saygısızlık yapmıstı affetmiştim Allah o kadına öyle bi gelin versin ki benden helallik istesin vermeyim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi aldığım. Hediyelern etiketini kapatmıştım al çöpten mi aldın bunu da götür diye attı valize kollarım mosmor olmus özenerek almıstım hediyeleei
Dilemişlerdi güyaBak bir insan diğerine zorla birşey yaptığında çalar birşey. Bu adamlar zir cahil ve varoş. Devam ettiren sensin. O insanlar senden özür dilemeden o eve giden sensin. Ne bekliyordun ki?
Merve ben babamı çokkk kücükken kaybettim babası bana o zaman sen baba görmemişssin bilmiyorsun biz sana öğretiriz demişti o kadar ağladım ki psikolojim cok bozuk belki babam olsa bunlar olmazdı aklımı kaybedicem düşündükçeBu nasil bir kadin ya rabbbim... evet oyle bir gelin gelsin ki burnundan getirsin. Biliyorum yasadiklarin cok zor ama Allah seni korumus. Birde guzel tarafindan dusun. Umarim bundan sonra seni guzel surprizler bekliyordur hayatinda. Sadece onune bak ve mutlu ol.
Hem biliyormusun ben evlenmek istedigim zaman babama anlatmistim. Tanistirmak istedigimi soylemistim. Bana erkegi degil, ailesini getir demisti. Ailesi onemli demisti. Ya ben ailesiyle evlenmiyprum kiii diye rest cekmistim. Bazi seyleri evlendikten sonra insan daha iyi anliyor. Gercekten de evlenince ailesi ile de evleniyormussun tabiri caizse
Seni arayıp kızım biz pismaniz dediler mi? Yoksa nişanlın gelip vız vız konuştu mu?Dilemişlerdi güya
Ailemi getircem dedi getirmişti deme seklimiz yanlıs demişti babası neyse artık önemi yok bunlarınSeni arayıp kızım biz pismaniz dediler mi? Yoksa nişanlın gelip vız vız konuştu mu?
Basin sagolsun cok uzuldum... babalar kutsaldir gercekten kizlarini hep korur. Ama senin de Allahin var (eger inaniyorsan tabi ki) ben kendi inancim dogrultusunda konusuyorum ve seni korudugunu hissediyorum. Kolay degil yasadiklarin ama kimse babanin yerini tutamaz. O kp de salak neyi ogretcekmis ogrenmedigi medeniyeti mi? Zamanla atlatacagina eminim. Zaman ver kendine. Ne isle mesgulsun bu arada?Merv
Merve ben babamı çokkk kücükken kaybettim babası bana o zaman sen baba görmemişssin bilmiyorsun biz sana öğretiriz demişti o kadar ağladım ki psikolojim cok bozuk belki babam olsa bunlar olmazdı aklımı kaybedicem düşündükçe
Asıl bunların önemi var. Sana saygısızlık yapan kabul edip özür dileyecek. Yoksa amaan dersen böyle olur. Neyse bu adamdan birşey olmazdı zaten.Ailemi getircem dedi getirmişti deme seklimiz yanlıs demişti babası neyse artık önemi yok bunların
Evet cüzdanında fotoğrafımı taşıyordu bir kez ilgisizliğini görmedim ama konu aileye gelince cacık olmazAsıl bunların önemi var. Sana saygısızlık yapan kabul edip özür dileyecek. Yoksa amaan dersen böyle olur. Neyse bu adamdan birşey olmazdı zaten.
Kpss hazırlanıyordum ama suan 25 yasıma girdim ama bu sene hazırlanamam evde annemle oturuyorum maddi durumumuz yerinde özelden iş başvurusu yaptım dönen olmadıBasin sagolsun cok uzuldum... babalar kutsaldir gercekten kizlarini hep korur. Ama senin de Allahin var (eger inaniyorsan tabi ki) ben kendi inancim dogrultusunda konusuyorum ve seni korudugunu hissediyorum. Kolay degil yasadiklarin ama kimse babanin yerini tutamaz. O kp de salak neyi ogretcekmis ogrenmedigi medeniyeti mi? Zamanla atlatacagina eminim. Zaman ver kendine. Ne isle mesgulsun bu arada?
Geçen cüzdanında ki fotolarin arasından yıllardır gorusmedigin bir arkadaşımın resmi çıktı. O bir kriter değil yaniEvet cüzdanında fotoğrafımı taşıyordu bir kez ilgisizliğini görmedim ama konu aileye gelince cacık olmaz
ozaman kendine zaman ver. Donen olmadiysa kurslara yazil. Kpssye cok ama cok iyi hazirlan seneye. Herseyi kenara at. Gelecegini mahvetme daha genceciksin. Ileride guzel seyler olur yeterki ipleri birakma. Simsıki tutun hayata. Ya da depresyona gir kendini tamamen sal. Yani hersey semin elinde. Silkelen kendine gel ve hayata daha guclu saril ve mucadele et.Kpss hazırlanıyordum ama suan 25 yasıma girdim ama bu sene hazırlanamam evde annemle oturuyorum maddi durumumuz yerinde özelden iş başvurusu yaptım dönen olmadı
Doğru ne aldıkları ne yaptıkları ne söyledikleri en cok istediğim babam yok korusun kollasın istemiştim olmadıGeçen cüzdanında ki fotolarin arasından yıllardır gorusmedigin bir arkadaşımın resmi çıktı. O bir kriter değil yaniÇok dramatize ediyorsun. Ne yaptı anlasamadiniz bitti. Yoluna bak. Çalış en önemlisi.
Bence de doldu. Yani herseyde kusur bulmuslar sanirim. Zaten konusmak icin cagirmislar galiba. Bir de ufacik seye takiyorlar, kkiyafetine de karisir olmuslar ki Kizin canina tak etti.Bende şunu tam olarak anlamadım. Şimdi bazı ailelerde bazı kişiler sıkıntılı oluyor. Mesela bir arkadaşım var kızla oğlanın arası bal gibi. Ama oğlanın dayısı manevi babası gibi oğlanın babası yok. Kızın giyimini sürekli eleştirir. Tamam onun haddi değil ama ama adam takıntılı. Ve düzelecek anlayacak bir tip değil. Kız da onla görüşürken hep dikkat ediyor. Tamam zorunda değil ama oğlanın hatrı için idare ediyor. Ya tabiki yapmak zorunda değilsiniz ama tunik değiştir diye ağlayıp biz döneceğiz diye niye bilet baktınız anlamadım. Demek ki dolmuşsunuz. Hayırlısı olsun hakkınızda
Kendi kendini koru kolla. 25 yaşındasın, en genç zamanın. Yok oturarak suyu içmiş, yok tunikle mi gezmissin. Bunlarla harcama kendini.Doğru ne aldıkları ne yaptıkları ne söyledikleri en cok istediğim babam yok korusun kollasın istemiştim olmadı
Harcamadım ama inanmıstım gerçekten nişana kadar her sey cok güzeldi insanın babası olmayınca birinden sevgi görmek istiyor bu zamana kadar da kimseyi sevememiştimKendi kendini koru kolla. 25 yaşındasın, en genç zamanın. Yok oturarak suyu içmiş, yok tunikle mi gezmissin. Bunlarla harcama kendini.
Ha işte öyle olmuyor. Baban seni çok severse esin de çok seviyor. Yani bir insanın fazla tarafı neyse gelen kişide o fazlalığı veriyor. O yüzden ilişkilerinizde baba sevgisi eksikliği üzerinden ilişki kurmayın. O sevgiyi ancak kendinize siz verebilirsiniz. O zaman karşınıza size gerçekten değer veren biri çıkar.Harcamadım ama inanmıstım gerçekten nişana kadar her sey cok güzeldi insanın babası olmayınca birinden sevgi görmek istiyor bu zamana kadar da kimseyi sevememiştim
İnsallah değer vardı ama ailesinin yanındayken yoktu anneci babacı erkekten Allah korusun ilallah ettimHa işte öyle olmuyor. Baban seni çok severse esin de çok seviyor. Yani bir insanın fazla tarafı neyse gelen kişide o fazlalığı veriyor. O yüzden ilişkilerinizde baba sevgisi eksikliği üzerinden ilişki kurmayın. O sevgiyi ancak kendinize siz verebilirsiniz. O zaman karşınıza size gerçekten değer veren biri çıkar.
İşte o değer olmuyor. Bunu genç kadınlar göremiyor. Değer dediğin şey çiçek böcek alıp çok seviyorum diye ağlamak değil.İnsallah değer vardı ama ailesinin yanındayken yoktu anneci babacı erkekten Allah korusun ilallah ettim
Yani ilgisiz değildi demek istedim yengelerim abilerim gelince seni cok seviyor gözleri parlıyo demişti velhasıl ikimizinkide söndü mutlu olabilir ailesi kendide demişti ailem beni yaktı diye benden iyisini bulsunlarİşte o değer olmuyor. Bunu genç kadınlar göremiyor. Değer dediğin şey çiçek böcek alıp çok seviyorum diye ağlamak değil.