8 ay sonunda nişanı attım

Engellesin ya hu. Bu çok mu büyük dert? Hala onların davranışlarını umursuyorsunuz. Ne yaptıkları umurunuzda olmamalı.
Annenizi kovan bir aile sizi engellemiş çok mu? Her şey beklerdim ben olsam, neyine şaşırıp sitem ediyorsunuz?

Oo bu ne böyle, ben ne okudum Saygısızlık, sevgiyesizlik hepsi var maşallah.
Kurtulmuşsunuz, yatın kalkın dua edin. Böyle seviyesiz bir aileye gelin falan olunmaz. O adamdan da koca falan olmaz.

Bunlar dışarı karşı iyi aile rolü yaparlar, içlerine girince herkes birbirine düşman. Laf sokarlar, saygısız davranırlar vs

Canım nereliydibunlar

Ben seyde koptum algilayamadim bi dk.

Tunigi mi giyeceksin dedi... sonra telefon kirildi, boynundaki olmayan altin sete saldirdi kismi.

Anlamadim, siz baya ulu orta mi kavga ettiniz? Kaynana sana ne ara saldirdi? Annen baban nerdeydi? Kp nerdeydi? Bi Allah'in kulu noluyo demedi mi?

Eski konunuzu hatırlamıyorum ama
Ne yaşanırsa yaşansın,kalkıp da anneme saygısızlık yapan kişinin kv de olsa evine gitmem. 18 saat yol tepip gittiğim yerde kim ne yaparsa yapsın kimsenin telefonunu kırmam. Bana bilet al gidecem demem. Alır eşyamı çıkarım. Biri boğazıma sarılırsa ağzına ederim. Siz de hatalısınız yani. Karşı taraf deliyse deli manyaksa manyak. Siz kendinizi bozmamalıydınız.

Burhan hoşgeldin gitmene üzülmüştüm

Kurtulmussunuz hala kim kimi engellemis artık ne farkeder yahu.

8 aydır mezardaki babama kadar dil uzatmaları beni sindirmeye calısmaları beni artık cileden cıkartmıstı annesi anneme bir sey dememişti alttan doldurmus sanırım

Elbise üzerine zaten tunik olmaz ne alaka anlamadım? Ne geri kafalı aileymiş bunlar
Bence sen geri dönse keşke diyen bir tipsin ama sana bu ailesen hayır gelmez yoksa konu açmaya devam edersin.
Hayır beni o gün barısmak nikah yapmak icin ikna etmeye calıstılar asla dedim cıktım geldim elbise giymemi bekledi sanırım

Kendi eliyle vermiş kurma kolunu yani. Fark etmez ki.
Evet ben hayatına girmeden önce bile 2 sene önce kendi babasıyla para yüzünden 3 ay küs kalmıs.Babasına para göndermemiş babası küsmüs falan annem hep fikrimi değiştirmye calıstı ama ailesi çok baskıcı tüm akrabalarımız biliyo olanları hepsinin dediği o çocuk seni cok seviyordu ama ailesi onu doldurmustur.Bana göre seven dolmaz ama demek ki zayıf karaktermis

Hayırlısı buymuş.Karsina daha iyileri çıkar inşallah kapat artık bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…