8. Ay Kan değerleri olarak nelere bakiliyor

kelebek0312

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
251
70
31
Merhabalar sağlık ocağı kan değerlerine vitaminlere galiba bakılması gerektiğini soylemisti. Devlet hastanesi veya özel Hastanesi'nin baktığı şeyler aynı mi . Sağlık ocağında kan verirsek daha az şeye bakildiginj söylemişti. Hastanede verin demişti ama özel devlet fark ediyor mu bilmiyorum

Merhabalar sağlık ocağı kan değerlerine vitaminlere galiba bakılması gerektiğini soylemisti. Devlet hastanesi veya özel Hastanesi'nin baktığı şeyler aynı mi . Sağlık ocağında kan verirsek daha az şeye bakildiginj söylemişti. Hastanede verin demişti ama özel devlet fark ediyor mu bilmiyorum
Bize oyle bisey soylemedi saglik ocagi nerde yasiyorsunuz ? 9. Ayda aşı icin cagirdilar sadece

6. ayda baktırdı doktor normalde 9. ayda bakılıyormuş sanırım hemşireler erken istemiş dediler kan alırken.
çinko - ferritin - b12 - vitamin d3 - hemogram - crp bir de neden anlamadım kan grubu ve rh istemiş. İsteyen doktor özel hastanede bu arada ama testleri devlette yaptırdım.

Gaziantp . Bebeği olan tanıdıklarım da aynı şekilde 8. Ay da kan vermişlerdi. Demir d vitm.ve bir kaç Bir şey daha bakılıyor mus.galiba
Ya bizim saglik ocagi Allaha emanet zaten d vitamini bile ben solemeden vermediler hic kan falan bisey demediler bize tekirdagda yasiyorum ben 9. Ay asiya getir dediler

Özellikle Demir eksikliği için bakılması lazımmış ve d vitamini başka nelere bakiliyor bilmiyorum bnde .
Ya bizim saglik ocagi hic soylemedi cok tesekkur ederim bilgilendirme icin bebegim 7 aylik. Doktorumuz bize kan degerlerine 9. Aydan sonra bakicam demisti. Ama saglik ocaginada bi sorim devlet yapiyorsa yapsınlar tesekkur ederim

Ya bizim saglik ocagi hic soylemedi cok tesekkur ederim bilgilendirme icin bebegim 7 aylik. Doktorumuz bize kan degerlerine 9. Aydan sonra bakicam demisti. Ama saglik ocaginada bi sorim devlet yapiyorsa yapsınlar tesekkur ederim
Vitaminleri düzenli kullanıyorsanız 9. Ay da veya daha sonra yaptırın . Doktorunuz daha iyi bilir .Biz demir kullanamyruz bu ay yaptırmam lazım daha geç olmadan

Vitaminleri düzenli kullanıyorsanız 9. Ay da veya daha sonra yaptırın . Doktorunuz daha iyi bilir .Biz demir kullanamyruz bu ay yaptırmam lazım daha geç olmadan
Bizde demir var ama ben kullanmiyorum unutuyorum ya d vitamininide unutuyorum. Valla kendimi bile unutuyorum bazen.. yenidogandan beri d vitaminini yarilamadik bile . Unutuyorum anacim alarm kurdum yine unutuyorum bendede eksik biseyler ama ne😀😀

Bizde demir var ama ben kullanmiyorum unutuyorum ya d vitamininide unutuyorum. Valla kendimi bile unutuyorum bazen.. yenidogandan beri d vitaminini yarilamadik bile . Unutuyorum anacim alarm kurdum yine unutuyorum bendede eksik biseyler ama ne😀😀
Neysekiii yalnız değilmişim 😅 ya huzursz oluyor veremiyorum yada bn unutuyorum daha yenileyemedık siseyi

X