bende 1 haftadır süt ve ürünleri tüketmiyordum,dün bir deniyim süt içeyim dedim,süt içtim ve yoğurt yedim..toplam 4 kez sulu kaka yaptı gene anladım artık alerjisi var diyorum..bugün gene kestim artık bi kaç gün sonrada yumurta için deniycem..ama şükür ki buğday vs tüketiyorum ona karşı bişeysi yok..sende böyle dene canım..ben dr filan götürmüyorum ,kandan alerji testi yaptırdığıma bile pişmanım bişey çıkmıyor bebeğim yorulduğuyla kalıyor..
Hadi sevindim gözün aydin cölyak degilmis.....sut alerjiside degil bence icini rahat tut... ay benim 2 numaranin yapdigi kakayi bir allah bilir bir ben her mamadan sonra her emmeden sonra valla kicinda acik yaralar vardi hic gecmiyen surekli micmakdan bende cahilmisim demkki hic dokdora filan goturmedim simdi masallah 12 yasinda minik bir ayicik oldu haladahada tuvalet olayi aynen devam
Canım inşallah dediğin gibidir
Senin bebişin kakası nasıldı canım benim tarif ettiğim gibi vıcık vıcık sümüksü yapıda mı?
Sünüyo ya resmen sümük gibi bazen çok açık sarı bazen koyu ueşil renkte acaip bişey...
maşallah yavruşuna kocaman olmuş