benim oğlum 9. ayını tamamladı 3 aydansonra hiçemmedi 7. aydan itibaren doktorumuz mamayı bırakın normal yesin sizin gibi 3 öğün dedi
sabah 8:00 kahvaltı
öğle 13:00 yemek ve yoğurt (gerçi yemiyo ama(
ikindi 16:30 meyve püresi
akşam19:30 yemek (pürehalinde)
sabaha karşı 4:00 gibi biberonda aptamil
kilosu az gibi 8600gr boy 74 cm tutunarak yürümeye çalışıyo alttan da iki dişi çıktı
benim oğlum 9. ayını tamamladı 3 aydansonra hiçemmedi 7. aydan itibaren doktorumuz mamayı bırakın normal yesin sizin gibi 3 öğün dedi
sabah 8:00 kahvaltı
öğle 13:00 yemek ve yoğurt (gerçi yemiyo ama(
ikindi 16:30 meyve püresi
akşam19:30 yemek (pürehalinde)
sabaha karşı 4:00 gibi biberonda aptamil
kilosu az gibi 8600gr boy 74 cm tutunarak yürümeye çalışıyo alttan da iki dişi çıktı
mrb bayanlar kızım 8.5 ayına yaklaştı sizin bu aydaki bebişiniz neler yapıyor neler yiyor? beraber paylaşalım olurmu arkadaşlar??? ben başlıyorum kızlar kızım 2 -3 saat arayla besliyorum 1 kaseye yaklaşık yediriyorum bu arada 3.750 doğdu en son 6 aylıkken 7.5 kiloydu boyuda 67 cm di şuan bilmiyorum günde 2 kere çorbasını 1 kere yoğurdunu ve 1 kerede meyve püresini gece yatmadanda muhallebisni veriyorum geceleride 2 kez süt veriyorum anne sütümü sadece 3 ay emdi gelelim gelişimine hareketli iyi ama henüz kendi kendine uzun süre oturamıyor bir süre sonra patt düşüyor kuzucum 4 aylıkken çıkardık dişimizi 2 tanede dişimiz var 3. yolda emekliyoruz bu arada şimdilik bukadar bekliyorum kızlar sizdende???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?