8.5 ay sonra 3.ye hamile kalmak..

AsabiAnne91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
60
42
8
34
Selamlar..benim 2.hamileliğim başından beri zorlu gecti.kan uyuşmazligımiz var esımle.1 kere düşük riski atlatdım.2.5 aylıkken.Onun sebebide kabiz olmamdı.Yeni hamileler kesinlikle kabiz olmayın !bol su bol posa.turuncuya yakin bej rengi akintım olmustu hemen doktoruma haber verdim resim attım.Oda hemen cagirdi.1.5 cm kese rahimimden ayrılmaya başlamısti.progrstron hormonu iceren ilac verdi onu kullandım.sonra calsiyum sandozu verdi.oda isal olayim diye.açiklık kapandı.Sonra ilk dogumda igne vurulup vurulmadığına emin olamadik.Doktorumuz yanlıs hatırlamiyorsam 6 aylikkenmi ne iğne oldum uyusmazlik ignesi.Sonra asrın salaklığını yapip 34.haftada ucak yolculuğuna vede otobus yolculuguna ciktim.antalya-istanbul ucak.istanbul- canakkale 6 saat otobüs.ertesi sabah kardesimin yemin töreni vardı orda ayakta kaldım.değisik duygu geçişleri..Sonra 6 saat canakkale sehitlik gezisi.Sonra ertesi gün tekrar.Tekrar otobüs istanbul.istanbulda bir gece kaldim.istanbul Antalya uçak.sonra evdeyim ama bitmiş bir haldeyim.Bu arada tüm yolculuk boyu 7 yaşinda kizimda yanimda.1 hafta evde durdum.Beni bi sancı tutdu.yukardan assagiya.Sonra ben korktum.randevu aldim.Doktor erken doğum dedi.1.5 cm açılma var dedi.Hemen 2 saatlik araba yolculuğu özel bir hastaneye yatıs yaptım.Orda 2 gün sadece yattim.ilac serum.ciger buyütücü falan.Ben bunaldim cikmak istedim.tekrar uzman doktorun muayanesine gittik.ben size yol tavsiye etmiyorum heran doğum gerceklesebilir dedi.Bizde bir arkadaşimizda kalmak uzere yola cikmisken beni sancı tutdu acil doğum.tabi sezeryan.gunduz yemek yedigim icin spinal uyusma ile doğum yaptım.premature bir oğlum oldu.Sütüm geldi emzirdim.eve gectik sut emiyo fakat kilo aldırmiyo.doktorun zoruyla mama takviyesi yaptik bu arada cocukta kizariklik var.deterjan allerji yapmistir dedi.meger süt allerjisi varmis yavrumun.ilk zamanlar sarilik tehlikesi atladik falan.zordu hersey.sutüm azaldi tabi mama girince işe.neyseki yeni doktor sut allerjisi mamasi verdi ogluma.Neo...e diye ismi var.o iyi etdi.sonra oğlum 4 aylikken ben yandim bacaklarim 2.derceden yandi.cok sancim vardi guclü ilaclar iciyodum.o yuzden emdiremedim sutüm tamamen kesildi.tamamen mama iciyor.Aradan aylar geçti..oglum şimdi 8.5 aylik durduk yere gögüsümden süt aktı.ben şok..cok şasirdim sonra anladimki geb3lik belirtisi.once inannamadim olmaz cocugum cok kucuk falan desemde belirtiler iyice arti erkenden uyumam.Migdem bulanmasi kasik sancisi.hic bi aybasi oncesi gögüsüm acimazken acimasi.sivilce basmasi.idrar testi silik poztifler.karbonat testinde bira köpugü gibi olması.artik nerdeyse emin olmaya başladim.aybasi oncesi 2 gun kala pe ile baslayan test yaptım.alenen çift cizgi.Enterasan ama sevindim.Sonra reglim bir gün gecti kan testi yaptirdim dün 435mi ölebisey.Anlayacaginiz gelsin tekrar gebelik kitaplari.sezeryan oldugumdan korkularim var.nasil olcak bilmiyorum.oğluma ya yeterli ilgi veremezsem?96 kiloyum.1.70 boy. 110 kilomu olcam?lçok endiselerim var.Rabbim yardım etsin..hem bana hem tüm annelere.

Niye bunca zahmeti çektiniz yani acilmiydi gittiğiniz yerler onu anlamadim bunca eziyete değermi her neyse daha diğeri bebek neden 3. Yanı önlem almayı düşünmediniz mi ben sizi anlayamadım daha vücut bir senede toparlanıyor siz hemen hamile kalmisiniz

Amin, Allah yardım etsin ama bu kadar zorlu gebelik geçirmişken keşke çift yöntemlerle korunsaydınız. Bebeğiniz daha çok küçük. Allah korusun yine aynı sorunları yaşarsanız ona kim bakacak?
Neyse olan olmuş ama bundan sonra dikkatli olun lütfen. Umarım güzel, kaliteli ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Kardeşimin asker yemin töreniydi.ozsmanki aklimla gitmeliydim.Ama bukadar zor olacagini bilseydim tsbikide gitmezdim.cannakkale turunun bukadar uzun sürdüğünü bilmiyordum.o son damla oldu.Normalde korunuyordu eşim.ama ogün korunmadı reglim yeni bitmisti yeni temizligim bitti dedim.Bisey olmaz heralde diye düsündüm.megerse 11.günmüş o gün.ve o gece hamile kaldım. Tek korunmasiz o geceydi.Allah nasip etdi oldu.Asla aldirmak istemiyorum.Zorda olsa sağlikli bisekilde dogurmayı umuyorum.Sokakta yururken olecegime doğumda olmeyi tercih ederim ayrıca.

Ins birsey olmaz nasibinde var demekki sezeryan olsanda korkma benim doktorum 5.kez sezeryan ameliyati olabilecegini söyledi kotu dusunme yani diger bebek oluncaya kadar kucuk birbucuk olur ilerde ikiz gibi olurlar ne guzel imkan varsa ben seviorum cok kardesligi bendede var kan uyusmazligi ilkte igne oldum hem hamilelikte hem oglum olunca simdi hamileyim 28 haftada tekrar olucam igneyi cok cok iyi takip etmeniz lazim cok onemli bi iğne ihmale gelmez saglikli hayirli evlat olsunlar

Allah yardımcın olsun . Benim bebeğimde 11 aylık ve bende üçüncüye hamileyim . 3 aylık oldu bile.Ve 2 sezeryan oldum.
Gebeliğin 36 haftasına kadar doktordan izin kağıdı alarak seyahat edebiliyorsunuz . Tabi iki saatte bir yürümek koşuluyla. Bacaklarda kan birikmesin diye. Bende Doğuma başka şehire gittim raporum vardı yanımda. Hiç sorun yaşamadım . Yine şehırdışında Doğum yapacağım . Sorun yaşayacağımı düşünmüyorum . Sizinki kısmetsizlik mi olmuş , raporunuz mu yoktu bilemedim .

Gerçekten miben milatdan önce bilmem kacyüz yıl saniyodum.nick ismine yakısan bir insansin galiba.HERKEZİN BAŞINA GELEBILCEK BISEY.öle olmasi gerekliymis olmuş.ya morel vercek birsey yazsaydin en azindan Allah yardımcın olsun deseydin.Alay edecegine.Senin ima etdigin gibi cahil bir insan degilim. spiral haric tüm yontemleride deneyim yan etkisini gormüs bir insanim.prezervatif bize en uygun yontemli yillarca onla korummuştuk.hesapta olan değil nasipte olan gelir insanin basina.

keşke Doğum kilonuzdan kurtulup öyle hamile kalsaydın . İkinciye kaç kiloda hamile kaldın? Kilo erken sezeryanda pek önerilmiyor . Abur cuburdan uzak durmalısın . Sağlıklı beslen ama fazla kilo almamaya çalış kendi sağlığın ve bebeğin sağlığı için. İyi bir doktorla bu süreci sağlıkla geçirirsin umarım .

Cok tesekkür ediyorum.Allah razi olsun Janet Jak esim.Iyi niyetli yorumuz icin çoķ tesekkurler.Cok icten bir insansiniz bu belli.Allah kalbiniz gibi güzel bi yaşam versin size.

Aynen öyle ozlem bende doktorun onerdiği bir beslenme.uzmaniyla calisicam.3.aydan sonrada hafif tempolu yürüyüslerime başliycam.Ilgin için teşekkürler. Sevgiler..

Mevla vakti saatini de yazmişsa elden ne gelir.. yani toparlansaniz guzel olurdu ama demekki siz kaldirabilecektiniz verdi Mevla.. olana dicek birsey yok artik. Hakkinizda hayirla olsun hersey..
Rabbim bidene de bize verse

Mevla vakti saatini de yazmişsa elden ne gelir.. yani toparlansaniz guzel olurdu ama demekki siz kaldirabilecektiniz verdi Mevla.. olana dicek birsey yok artik. Hakkinizda hayirla olsun hersey..
Rabbim bidene de bize verse
Hay ağzina sağlik kardesim..Allah razı olsun..çok güzel yorumun için teşekkür ediyorum.

Aa ne bu karamsarlık. Neden ölesiniz Allah korusun. Ayrıca hamileyim şimdi ne yapayım diyen annelerden(!) Çok daha olumlu buldum sizi.
Kendi adıma babayı bulsam 3 tane arka arkaya bende doğurmak istiyorum.
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucağınıza. İkiz gibi büyürler inşallah

Çok tatlisın:) allah hayirlı zamanda.Hayırlı bi eş nasip etsin.bol cocuğun olsun..Aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…