- 9 Ağustos 2016
- 60
- 42
- 8
- 34
- Konu Sahibi AsabiAnne91
-
Gerçekten miben milatdan önce bilmem kacyüz yıl saniyodum.nick ismine yakısan bir insansin galiba.HERKEZİN BAŞINA GELEBILCEK BISEY.öle olmasi gerekliymis olmuş.ya morel vercek birsey yazsaydin en azindan Allah yardımcın olsun deseydin.Alay edecegine.Senin ima etdigin gibi cahil bir insan degilim. spiral haric tüm yontemleride deneyim yan etkisini gormüs bir insanim.prezervatif bize en uygun yontemli yillarca onla korummuştuk.hesapta olan değil nasipte olan gelir insanin basina.Sene 2017.
Cok tesekkür ediyorum.Allah razi olsun Janet Jak esim.Iyi niyetli yorumuz icin çoķ tesekkurler.Cok icten bir insansiniz bu belli.Allah kalbiniz gibi güzel bi yaşam versin size.Amin, Allah yardım etsin ama bu kadar zorlu gebelik geçirmişken keşke çift yöntemlerle korunsaydınız. Bebeğiniz daha çok küçük. Allah korusun yine aynı sorunları yaşarsanız ona kim bakacak?
Neyse olan olmuş ama bundan sonra dikkatli olun lütfen. Umarım güzel, kaliteli ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
Aynen öyle ozlem bende doktorun onerdiği bir beslenme.uzmaniyla calisicam.3.aydan sonrada hafif tempolu yürüyüslerime başliycam.Ilgin için teşekkürler. Sevgiler..keşke Doğum kilonuzdan kurtulup öyle hamile kalsaydın . İkinciye kaç kiloda hamile kaldın? Kilo erken sezeryanda pek önerilmiyor . Abur cuburdan uzak durmalısın . Sağlıklı beslen ama fazla kilo almamaya çalış kendi sağlığın ve bebeğin sağlığı için. İyi bir doktorla bu süreci sağlıkla geçirirsin umarım .
Hay ağzina sağlik kardesim..Allah razı olsun..çok güzel yorumun için teşekkür ediyorum.Mevla vakti saatini de yazmişsa elden ne gelir.. yani toparlansaniz guzel olurdu ama demekki siz kaldirabilecektiniz verdi Mevla.. olana dicek birsey yok artik. Hakkinizda hayirla olsun hersey..
Rabbim bidene de bize verse
İnşallah kardeşim.En hayirlı ve en kısa zamanda rabbim sanada sagliklı bir yavru versin.Aminnn ecmain.Hay ağzina sağlik kardesim..Allah razı olsun..çok güzel yorumun için teşekkür ediyorum.
Çok tatlisın:) allah hayirlı zamanda.Hayırlı bi eş nasip etsin.bol cocuğun olsun..Aminn.Aa ne bu karamsarlık. Neden ölesiniz Allah korusun. Ayrıca hamileyim şimdi ne yapayım diyen annelerden(!) Çok daha olumlu buldum sizi.
Kendi adıma babayı bulsam 3 tane arka arkaya bende doğurmak istiyorum.
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucağınıza. İkiz gibi büyürler inşallah
Amin canım inşallahÇok tatlisın:) allah hayirlı zamanda.Hayırlı bi eş nasip etsin.bol cocuğun olsun..Aminn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?