8+1im adet ağrısı gibi ağrım oluyor

alisyamavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
12
9
33
Kızlar normalde benim 2-3 gün bulantı harici hiçbir belirti yaşamamıştım ama bugün adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum sizce normal mi? Kontrollerimde bir sıkıntım yok çok şükür herşey yolundaydı

Cnm hiç korkma eğer kırmızı ve yoğun kanama yok ise sorun yok demektir. 7+2 bende de oluyor ara ara. Dr. Kağan Kocatepe, bir kitabında bazı kadınların her ay adet dönemlerine yakın kronik olarak kasık ağrıları çekebildiğini yazmıştı. Kitap çok faydalı ben çok severek okuyorum çok detaylı. ''Hafta hafta gebelik'' adı. İstersen bir bak :)

Normal, rahminiz büyüyor, asılı olduğu bağlar geriliyor ilk 3 ay ve son 3 ay oldukça şık rastalanan bir ağrı

Yaa gerçekten mi, cidden de adet tariğime denk geliyo bugün :) biraz rahatladım teşekkür ederim

Yaa gerçekten mi, cidden de adet tariğime denk geliyo bugün :) biraz rahatladım teşekkür ederim
Gerçekten canım korkma hiç. Bu bahsettiğim doktorun çok da iyi bir youtube kanalı var. Bir göz at istersen. Seni baya rahatlatır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…