KOÇ
Haftaya iş kariyer alanlarınızda ve para düzenlemelerinizle ilgili olan alanda çok organize olmuş, planlamış ve harekete geçmeye hazır olarak başlıyorsunuz fakat sosyal çevre arkadaşlar ve gruplarla olan ilişkinizde tavırlarınıza iletişim dilinize oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Herkesin de size karşı dikkatli, özenli konuşmasını dilerim.
Üzerinizde; var ise yeni girişimlerinizle alakalı, veya kurduğunuz işbirlikleri ile ortaklıklarla alakalı bir baskı var. Sanki içsel olarak geçmişte yaptığınız hataları tekrar etmiş gibi hissediyor olabilirsiniz fakat bu hafta özellikle öyle bir haftaki aslında hem çok dikkat edilmesi gereken hem de olanların mecburen öyle olduğu, ancak böyle olursa sizin aldığınız kararlara güncelleme gelebileceğini söylüyor, siz ancak bu şekilde değişebiliyorsunuzdur bunu böyle görün lütfen..
Gündem konularınızda, ilişkiler, ortaklıkla veya işbirliklerinde yanlış kararlar aldığınızı düşünüyorsanız yakın çevre, kardeş, kuzenler alanınızdan ve yine yakın arkadaşlarınızdan fikir alışverişi fikir desteği alabilirsiniz orada olumlu size katkı sağlayacak bir görünüm var. Olumlu veya olumsuz karar aldığınıza hemen bu hafta karar vermeyin derim. Heleki bu endişeleri dilinize hemen vurmayın..
Haftanın ve ayın aslında genel etkileri nde zaten Merkürdür retro olduğu için şu anda yoğun olduğumuz gündemlerimiz de geçmişten gelen ilişkilere dair olsun işe dair olsun paraya dair olsun konular zaten önümüze gelecekti ve biz bunlarda yeni kararlar devam veya bitirme olarak zaten alacağız bu ay o yüzden çok fazla olanlara direnmek yerine daha fazla gözlem yapıp daha sakin davranıp kararlarımızı hemen dile getirmeden geçirmemiz gereken bir süreçteyiz.
Perşembe günü gerçekleşecek yeni aile birlikte varsa girişimleriniz, uzaklarla bağlantılı olan ticaret işleriniz veya yüksek öğrenim konularınız veya özel hayatınıza dair olan ilişkileriniz açılmaya başlıyor aslında ,
bence siz bile şansınızın nasıl yaver gitmeye başladığına şaşırabilirsiniz fakat şöyle bir stresi var sizin için bu yeniayın; biraz koç ve yükselenlerinin şanssızlıklarına olan inancı yüksek olduğu için kararlarında acaba yanlış mı yapıyorum sorgusu devam edecek..
BOĞA
Haftaya bir kısım Boğalar kariyer alanlarında, iş alanlarında çokça düşünerek, planlama yaparak, neler yapacağını planlayarak başlıyor olabilir. Bir diğer kısım boğa da yine bu konuları aynı şekilde kariyerini evi gibi düşünürsek, evdeki sorumlulukları ile ilgili planlama ve düzenlemeler yapmayı düşünerek başlıyor olacak ciddiyetle üzerine düşecek.
Göz önünde olduğu alanlarda aslında oldukça iyi bir görünüm var fakat belki ödemelerle, gelir gider borç dengesi ile ilgili de hareketli ve yoğun bir dönem olacağı için çok da kendinizde kalamayacaksınız ve mecburen dışardan bu sorumlulukları düzenlemek adına bir baskı hissedeceksiniz.
Topluluklarda, gruplarda ,sosyal çevrenizde Merak edilen aranıp sorulan insan olabilirsiniz.
Yine iş ,kariyer ve ev yuva alanınızda, belki kendi aileniz ,belki eşinizin ailesi ,iş ortağınızın ailesi gibi çevresel konularda bir takım haberler alabilirsiniz Ve kendinizi bazı durumların içinde bulabilirsiniz.
Merkür’ün retro konumu çevresel iletişimlerde ilişki dilini tavır dilini çok agresif hızlı ve düşünmeden hareket edilen bir şekle sokabilir buna dikkat ederseniz bu süreci daha kolay geçirebileceğinizi düşünüyorum çok önemli bir hafta aslında belki de bu haftayı atlatırsak bundan sonraki haftalarda şubat sonuna kadar daha ilımlı gidecek mar zaten çok daha iyi hep söyledigim gibi..
Hayatınızda kariyer veya ev yuva alanında yaşadığınız krizler herneyse bunlara çözüm getirmeniz için aslında böyle bir hafta yaşıyoruz bunu her burca söylüyorum; eksik kalan, yarım kalan yapmadığınız her şeyi yapabilmeniz için hayat size bir platform oluşturuyor olabilir. Örneğin çok yorulduysanız, dinlenmeyi yarıda bıraktıgınız bır surecten geçtıysenız bunu tamamlamanızı yani dinlenmenizi,
veya bir kısmınız için hep ötelediğiniz, yarım bıraktığınız konularla ilgili de harekete geçmenizi sağlamak için ilahi düzende böyle bir gökyüzü oluşturulmuş olabilir.
Yeni ay her zamanki bildiğimiz tatlı yeni aylardan olmasa bile , tansiyonlarımız yüksek olacak, sesimiz çok çıkabilir, ben bir çoğumuza baskıyla gelen yeni düzenlemeler, yeni hayat düzeni, yeni ödeme sistemleri getireceğini düşünüyorum.
Siz de bunu gerek ev, evlilik gerekse iş
kariyer alanınızda yapacağınız yeni planlamalarla alıyor olacağınız bir sürece giriyorsunuz.
~
Hafta sonu insanlara çok fazla yardım etmek isteyebilirsiniz, yardım da görebilirsiniz, daha naif daha duygusal daha içsel çalışacak hafta sonu ama bu duygusallık dediğim gibi diğer genel etkilerden dolayı dolayı agresiflik anlamında tavırlarımızda aşağı yönlü bir iniş sağlamayacak maalesef..
Hatta bazıları için sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlar alanında eski yaşanmış hayal kırıklıklarını da tekrar bir şekilde gündeme taşıyabilir bu hafta sonu..
İKİZLER
Haftaya mahkeme, kredi, borç ve dışardan gelen ek gelirler ,belki ebeveynlerden miras konularından belki eşten gelen ek gelirlerin sizde yaptığı stres ve baskıyı üzerinizden atmanın bir yolunu arayarak başlıyor olacaksınız.
Anne ile ilgili yaşanmış olan özellikle kriz ve kötü gündemler oluştuysa bunlarla ilgili de bir düzenleme gelebilir daha mantıklı daha sürdürülebilir çözümler bulunabilir. Sizin aslında bu hafta en çok; uzak bağlantılı ilişkiler ya da uzaktan tanıdığınız insanlar, yurtdışı konuları, e ticaret ,yüksek öğrenim konuları, onlineda yaptığınız işler gibi alanlarda destek ve yenilikler yaşadıgınız bir hafta olacagını dusunuyorum.
Her burca söyledigim gibi size de söylemek isterim ki özellikle bu hafta şubat ayı içerisinde belki de en alengirli haftalardan biri, eğer iç dünyanızda korkularınız, ilişkilerinize dair olan sıkıntılarınız ya da başladığınız yeni girişimler, yeni çevreler ,tanıdığınız yeni insanlara karşı geliştirdiğiniz endişeler varsa bunların daha çok gün yüzüne çıktığı ama endişelerin çözüme kavuştuğu, yani bunların birer fırsata da dönüştüğünü gözlemleyeceğiniz bir hafta olacağını düşünüyorum.
Perşembe günü gerçekleşecek yeni ay da yine bu konularda özellikle tam da dönüşüm yaşayacağımız bir süreç olacak, her ne kadar o gün veya bir gün sonrası bir gün öncesi çok baskın stresli ve böyle tansiyonu yüksek bir gün olsa da eğer tavrınıza, dilinize yansıtmazsanız şans getireceğini, umutlarınıza dair veya ikili ilişkilerinize dair çözümsel yeni bir başlangıcın olacağını gözlemliyorum. Bu aynı zamanda bazı yükselen ikizler için aileler, borç ,kredi miras işlemlerini de kapsayabilir.
Şubat ayini bitirmeyi hep diliyorum biliyorsunuz, hep de söylüyorum aynı şey sizin içinde söyleyeceğim; şubat biterken bu hafta yaşadıklarımızı neden yaşadığımızı daha iyi anlayacağız, içsel korkularımız, endişelerimizi daha iyi tanıyacağız, içimizde gizli kalmış ya da çevremizde bizden gizlenmiş konuların açığa çıkmasının bizi ne kadar özgürleştirdiğini göreceğiz ve artık bu yolu bu yöntemi izlememiz gerektiğine dair evrenin aslında bu gökyüzü haritasını bize bile isteye hazırladığını fark edebiliriz eğer biraz farkındalığımız yüksekse.
YENGEÇ
Haftaya ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve bunlara bağlı olarak gelişmiş olan krizlerle uğraşarak başlıyor olacaksınız; kriz deyince hemen kötü algılamayalım herkeste yüksek oranda etki etmez kaos ve karışıklıklar, çözülmesi gereken işler de diyebiliriz..
Bu konu mahkemelik, hukuki süreçler olabilir, krediler borçlar olabilir, ortağın parası olabilir, eşin geliri gideri olabilir muhtemelen çok da aslında sizin tam merkezinde bulunmadığınız başkalarına ait olan ödemeler borçlar gibi konular olacaktır.
Perşembe günü yine tam da burada bir yeniay gerçekleşeceği için yeni bir gelişme, yeni bir süreç başlayabilir bu konularda. Aslında sosyal çevrenizden, arkadaş çevrenizden grup veya bir takım topluluklardan destek göreceğinizi düşünüyorum; belki borç bulacaksınız belki bir çözüm bulacaksınız.
Bu yeni ay pek bildiğimiz yeni aylar gibi olmayacağı için iletişim dilimiz, tavırlarımız veya bize gösterilen tavırlar oldukça stresli olabilir, biraz bu anlamda uzak mesafeli ilişkilerimizden, uzaklarla bağlantılı umduğumuzu bulamayabiliriz fakat yakın çevre sosyal çevre gibi alanlarda olumluya dönüşecek bağlantılar olacak.
Yine annesi veya eşinin annesi, eşinin ailesinden birilerine ait sağlık konuları ,operasyon konuları varsa bunlarda da biraz endişeli bir süreç olabilir fakat sonunun bir çoğu için sağlıklı gelişeceğini düşünüyorum.
Hafta sonu biraz karamsar aslında bir çok konuyu halletmiş yoluna koymuş olacaksınız ama özellikle Uzaklarla bağlantılı ilişkileriniz, işleriniz, online veya yabancılarla iletişimiz olan konularda, geçmişe dair yaşadığınız bazı süreçler tekrar edebilir bu konularda biraz hassasiyet gösterebilirsiniz yine Yükseköğrenim veya daha az tanıdığın insanlarla bağı olanlar belki bir süredir görüşmediğim insanlarla tekrar görüşecek olanlar biraz duygusal bir süreç yaşayabilir ama burada bir destek var eğer bu sorunları çözmek isterseniz çözebileceğinizi düşünüyorum.
Herkese devamlı söyledigim gibi size de söylemek isterim inşallah bu şubat ayini bitirir marta geçeriz ,yavaş yavaş açılmaya başlayacak her şey ama şubat ayı da boşuna yaşanmamıştır bunu bilmek lazım, bu süreçte yaşadığımız bütün olaylar aslında bizim artık o olaylara bakışımızı ,tavırlarımızı ve kararlarımızı değiştirmek için bizi mecbur bırakan süreçler olacaktır bunu unutmayalım öğretiyi doğru algılıyalım derim
ASLAN
Haftaya gerek iş kariyer çalışmalarınızda gerek sağlık alanınızda duygusal isteklerinizden çok mantıklı ve olması gerekene organize olmaya çalışarak başlıyor olacaksınız. Örneğin yapmak istemediğiniz bir bakım veya sağlık kontrolüne mecburen de olsa gitmek zorunda hissedeceksiniz ve gideceksiniz diye düşünüyorum gitmenizi de öneririm ya da yine işle, çalışmalarınızla, kariyeriniz ile alakalı çok fazla yapmaya gücünüz olmasa bile yapmanız gerekenleri yapmayı planlayarak ve harekete geçerek başlayacağınızı düşünüyorum.
Perşembe günü gerçekleşecek yeni ay da tüm ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ya da eşinizle olan ilişkiler yepyeni bir aşamaya evrilecek, herkes için söyledigim gibi sizin için de çok kolay bir yeni ay olduğunu düşünmüyorum ama krizlerle gelen fırsatları da getirdiğini düşünüyorum. Bu süreçte sizin işbirlikleriniz evliliğiniz sevgiliniz veya işinizin işi kariyeri ile ilgili olumlu sürecek olayların ilk aşaması olabilir fakat ilk aşamalar biraz böyle üzerimizdeki kabuğu atmamızı sağladığı için zorlu olabilir.
geçmişte kapanmış bir konu yurtdışı bağlantılı işler uzak mesafeli ilişkiler veya iletişimin koptuğu uzaklar uzağımızda kalan insanlarla ilgili yeni bir aşama başlayabilir krizler çözümlenmiş olabilir veya tamamen üzeri kapatılıp yepyeni başka bir evre başlamış olabilir sonuçta kolay geçmeyecek fakat yeni oluşum çok güzel olacak.
Eski sevgilisiyle barışanlar olabilir, yeni tanıştığı insanla yeni bir aşamaya geçenler olabilir ya da hiç tanımadığı biriyle yepyeni bir oluşuma açılanlar da olabilir ama bu biraz gerilimli başlayabilir, endişe edebilirsiniz güven duymayabilirsiniz; ‘ hadi canım hiç de öyle olacağını sanmıyorum ama hadi hayırlısı ‘ diyecegimiz bir yeni ay gibi bir şey bu :)
Hiçbir şey boşuna olmaz biliyorsunuz şubat Ayı’nın bitmesini diliyorum, martta daha rahat olacak fakat şubat ayı da boşuna yaşanmıyor burada gördüklerimiz, duyduklarımız ve aldığımız kararlar aslında bundan sonraki hayat planında artık kazanılmış tecrubeler olacak. Nelere güvenmemiz gerektiğini, kendimize hangi konularda daha çok güvenmemiz gerektiğini, hem insanlara hem kendimize şans verip vermeyeceğimizi şubatta aldığımız
hayatınıza tümüyle yerleştirecek gibiyiz.
~
Hafta sonu daha zorlu belki eşin borclari belki giderlerin düzenlenmesi ,belki kendi borçlarımız, kredilerimiz gibi ödemelerle ilgili ya da borç verdiğimiz insanlar varsa onlarla olan iletişimimizde biraz streli bir görünüm var, anne veya eşin ailseyle ilgili sorunların çıkabileceği, içimize bu anlamda kuşkuların düştüğü bir hafta sonu olabilir.
Geçmişte kalmış konular tekrar gündeme gelebilir, sosyal çevremizde yaşadığımız bazı yakın dönem sorunları masaya yatırılabilir, hassas bir hafta sonu arınmaya dair ne varsa yaparak bu süreci atlatabiliriz meditasyon, dua, ev temizliği, beden temizliği :)
BAŞAK
Haftaya uzak mesafeli ilişkileriniz, onlineda yaptığınız işleriniz, dış ticaret işleriniz ,yüksek öğrenim konularınız veya flörtünüz, aşk ilişkiniz ve bazılarınızın ise çocukları ile ilgili olan alanlarda daha mantıklı ,daha yapıcı düzenlenmeler yaparak başlıyor olacaksınız.
Duygular değil mantığınız ön planda olacak aslında, haftayı en olumlu, rahat bulduğum burçlardan biri sizsiniz fakat tabii ki perşembe günü gerçekleşecek yeni ay ile birlikte hepimize olduğu gibi size de bir baskı bir stres elbetteki var.
Hafta başı iş konularında sorumluluklarınız konusunda daha gergin olabilirsiniz fakat gelir gider değer dengesinde kolay çözümler bulabileceğiniz için sadece fizyolojik bir yorulma olarak da kalabilir bu diye düşündüm.
Perşembe günü gerçekleşecek yeni ay da uzaklarla bağlantılı işleriniz, ilişkileriniz ve sorumluluklarınızla ilgili tansiyon yükselebilir, iletişimde sıkıntılar çıkabilir söylemeyeceğiniz sözleri bir anda söyleyebilirsiniz, bu anlamda beklenmeyen haberler da gelebilir fakat haberler olumlu dahi olsa önce bir hamallığını yapacak gibiyiz açıkçası.. O da gözümüzde büyüyor olabilir.
Hep söylüyorum şubat Ayı’nın bitmesini bir an önce diliyorum martta çok daha rahatlayacak gökyüzü, Ama şubat ayında boşuna yaşamıyoruz buradan öğreneceklerimizi bundan sonraki hayatımızda kişilik özelliği gibi hayatımızın bir parçası gibi taşıyacağımızı düşünüyorum, eğer biraz farkındalığımız yüksekse bizi nelerin en çok sinirlendirdiğini, öz benliğimizden uzaklaştırdığını veya hayatımızda yaşam stilimizi oturtmaya çalışırken bizi nelerin raydan çıkardığını, nelerin bloke ettiğini, nelere üşendiğimizi rahatlıkla görebileceğimiz bir dönem.
Yine ilişkilere dair beklentilerimizin karşı tarafa çok gelip gelmediğini fark edebileceğiniz bir dönem, karşı tarafta kimler varsa hayatına çok karışıp karışmadığımızı fark edebileceğimiz bir dönem.
Geleceğei dair umutlarımız için nasıl bir sistem ve yol çizmemizi de çok iyi fark edebileceğimiz bir dönem.
Hafta sonu biraz daha zor, yaşam stilimizin etrafımızda çevremizde yaşadığımız insanlara uymaması söz konusu olabilir, iş çalışma arkadaşlarımızla uyum çok zor olabilir eğer bütün bunlara göğüs gerebilirsek
geriye bu haftadan elimize şanslar, fırsatlar kalarak çıkabiliriz. İkili ilişkilerde hassasız. Neden bu kadar hassasiyet gosterıyorum dıye kendınıze kızabılırsınız.
Dinginleşebilmemizin yolu biraz rahatlamaya dayanıyor; ev ortamınızı ,yaşadığınız alanı ,çalışma ortamınızı veya bedeninizi suyla buluşturup temizleyip arındırabilirsiniz, dua ve meditasyonlar da çok bu haftaya en iyi gelecek şey..
TERAZİ
Haftaya mal mülk, yuva, aile alanlarınız için yapılan harcamalar, ödemeler, borçlar veya hukuki süreci beklenen işlere organize olarak başlıyorsunuz.
Aslında olumlu haberler gelecek fakat bu olumlu haberler sanıyorum herkesi birden mutlu etmeyecek, belki sizi mutlu edecek etrafınızdaki insanları mutlu etmeyecek, belki yine size iyi gelecek ama çocuklarınıza iyi gelmeyecek gibi... Sonuç çözüme kavuşmuş fakat herkesi memnun etmeyen bir sonuç olduğu için üzerinizde baskı hissettiren bir hafta olarak yaşanabilir bu hafta..
Anne ile ilgili veya eşin annesi, ailesiyle ilgili bir konu varsa orada da olumlu sonuçlar alınabilir.
Perşembe günü gerçekleşecek yeni ayda sevgilisi olmayanlar bir aşk ışığı görebilir fakat bu yeni ay bildiğimiz her yeni ay gibi olmayacağı için biraz stresli, yani kaosun içinden çıkmış bir ilişkide olabilir; atıyorum tartışmayla başlayan hoşlandığınızı fark ettiğiniz bir kişi olabilir, bir aydınlanma yeni bir süreç var açıkçası..
Geride bıraktığınız bir aşkınız flörtünüz varsa onunla kriz yaşadığınız konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz, bu konular belki evliliğe dair, belki ciddiyete dair belki aynı eve çıkmaya dair konular olduysa eğer yeniden gündeme gelebilir, belki de olumlu sonuçlar verebilir bana çok güzel açılar da gözüküyor, bu hepinizi kapsar umarım..
Yine aynı şekilde çocuklarla ilgili konular varsa bu anlamda operasyon geçirmiş olanlar ya da geçirecek olanlar varsa onların da karamsar oldugu durumlar umutlu bir hale dönüşebilir. İşte bu yeni ay biraz kaygılarımızla bizi geçmiş tecrübelerimizle terbiye ediyor diyorum ben, geride bırakmamız gereken kötü deneyimlerin bizde bıraktığı izleri silmemizi, her seferinde aslında biraz daha yeniden başlayabilme gücümüzü arttırmak istiyor gibi gelşyor bana.
Evet mart daha kolay geçecek ama şubatı da boşuna yaşamıyoruz diye her burca yazdım.. umarım bir an önce atlatırız; genelde şansın ve fırsatların geldiği fakat bir kaos ve stresle geldiği bir ay olarak görüyorum.
Haftasonu hassasiyet artabilir, saglıgınıza dikkat edin, arınma için yaşadığınız yeri ,bedeninizi temizleyebilir, arındırabilirsiniz
AKREP
Haftaya yakın çevre iletişim girişim kardeşler kuzenler yakın arkadaşlar alanınızda daha duygusal değil daha mantıklı yaklaşmaya çalışarak başlıyorsunuz biraz onlarla olan bağınızı veya onlarla yaptığınız işlerinizi planlı programlı hale getirmeye çalışacaksınız, duygusal değil yapılması gerekenler listesi gibi düzenlemek isteyeceksiniz.
Yeni ayın etkisi ile birlikte perşembe gününe doğru ve perşembe gününden sonra da tabii ki etkisi devam edecek; ev aile yuva alanlarınızda geçmişten gelen konular tekrar masaya yatırılabilir, bunlar ilişkilere dair de olabilir yaşam alanlarınıza dair de olabilir, düzenlemeler yapmanız gerekecektir, burada biraz isteksiz olabiliriz ,mecburi kalabiliriz bazı şeylere fakat bunun sorumluluğunu bir şekilde almamız gerekeceği için sesimiz yükselebilir, sesinize yansımasa bile içerde patlamalar yaşamamıza neden olabilir.
Bu konum evli olanlar için evliliğine ve eşiyle olan ilişkisine, evli olmayanlar için de kariyerine,ortaklığına, toplum önündeki statüsü‘ne veya çok yakın ilişkide olduğu evliliğe daha doğru giden ilişkisine yansıyabilir, içsel olarak bu baskıyı hissedebilir.
aslında gelir gider dengenizi ve işinizde olumlu sonuçlar almaya başladınız Başlamayanlar varsa mutlaka alacaktır alacağını hissediyor olması lazım fakat bu olumlu sonuçları taşıyabilmek ve sürdürülebilir hale getirmek için biraz bu hammallık sürecini atlatmamız gerekiyor. O yüzden her burcu söylüyorum umarım şubatı bitirebiliriz mart daha kolay olacak fakat şubatı da boşuna yaşamıyoruz burada edineceğimiz tecrübeler artık hayat planı içerisinde gerek karakterimize gerekse yaşam stilimize gerekse iş yapış tarzımıza bir şekilde otur oturacaktır ilahi düzen de bunların olması için gökyüzündeki konumlar şu anda böyle..
Kimileri için kendi ailesi, kimileri için de kök ailesi yani içine doğdu aileyle ilgili yine eski gündemler de oluşabilir bu detayı da eklemek isterim, aslında bunların hepsi olumlu sonuçlanacak fakat gidişatı böyle sabit burçlar için oldukça stresli görünüyor.
Muhtemelen mecburen bir şeyleri üstlenmek zorunda kalacağız, mecburen ev kurma ev yaşam alanlarımızla ilgili bazı süreçleri ertelemek zorunda kalacağız ,
mecburen iş yapış tarzımıza yeni yöntemler yeni dünya düzenine göre sistemler getireceğiz, mecburen yaratıcı alanlarımızı sahneye koymak durumunda kalacağız ve belki de mecburen istemediğimiz yeni işbirliklerine girmek durumunda kalacağız diye de düşünebilirsiniz..
Yalnız bilelim ki bu şubatı bitirdiğimizde artık yeni yöntemlere, surprizlere açık ve bence yeni fırsat ve şansları doğru yönde değerlendirme alışkanlıklarımızı edinmiş olacağız.
~
Haftasonu varsa cocuklarınıza karşı daha ılımlı, yaratıcı, eğlenceli vakıt gecırmeye çalışacaksınız.
Arınmaya, duaya medıtasyona beden ve ev temızlıgıne yonelırsenız daha huzurlu gececektır.
YAY
Haftaya gelirleriniz, kazançlarınız ve işinizle bağlantılı olarak bence umut vaadeden haberler veya gelişmelerle başlıyor olacaksınız..
Beklediğiniz bir haber varsa bununla ilgili olumlu bir dönüş alabilirsiniz, perşembe gününde gerçekleşecek yeni ayla birlikte yakın çevre ilişkileriniz, yakın arkadaşlarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz veya yeni girişimlerinizle ilgili yeni bir dönem başlıyor olacak, aslında herkese söyledim size de söylemem gerekirse bu yeni ay kolay bir yeni ay değil, bildiğimiz yeni aylardan biraz stresli, havanın oldukça gergin olacağı bir yeni ay olacağı içinbu süreçte varsa flört ve aşkınız, sosyal çevre ilişkileriniz veya iş birliğinde olduğunuz kişilerle iletişim dilinize oldukça dikkat etmeniz gerekecek.
Muhtemelen bu alanlara dair gündeminiz neyse sözünüzün çokça geçmesini isteyeceksiniz fakat bilinki herkes böyle bir etki altında o yüzden size tolerans göstermeyebilirler. Halbuki aslında bu süreçte siz ilahi düzende hem kariyeriniz ve işiniz hem de ilişkilere dair çok olumlu bir yol izliyorsunuz, fakat gökyüzü bunu fark etmenizi sağlamıyor olabilir..
Emin olun eğer buradaki stresi biraz azaltmayı başarabilirseniz ,umutlarınıza dair veya ilişkilerinize dair, sosyal çevrenizde kurduğunuz bağlarınıza dair gerek iş gerek aşk hayatınızda çok iyi bir düzeltmeye doğru gidiyor gelişmeler, sizi mutlu edecek eğer eski konuları gündeme getirip bunlar üzerinden stres yapmazsanız şu anda işte yaşadığınız hız ve stres sonradan size büyük kazanç getirebilir..
Siz bu süreçte en çok sağlığınıza, çalışma arkadaşlarınıza ve yakın çevre ile kurduğunuz kardeş, kuzenler, komşu, yakın arkadaşlarla kurduğunuz iletişim yöntemlerinize dikkat ederseniz gerisini evren halledecektir. Çok iyi yönde gelişmeler var, süpriz ilişkiler ,sürpriz işbirlikleri oluşabilir ,hafta sonu biraz daha iyi…
Zaten bu umut ışıklarını siz de farkediyor olacaksınız.
Şubat ayini bitirmeyi diliyorum, mart daha rahat etkilere sahip olacak fakat şubatı da herkese söylediğim üzere; boşuna yaşamıyoruz, bu süreçte elde edeceğimiz bütün deneyimler bundan sonraki, gerek ilişki dilimize gerek işlerimize gerekse kişiliğimize oturacak özellikler kazandıracaktır
çünkü çok alenen göreceğiz; kime nerede ne yapıyoruz veya kim bize nerede
iyi veya kötü geliyor
OĞLAK
Haftaya bir kısım oğlaklar aşk ve flörtleri ile ilgili haberleri alarak, bir kısımları yatırım alanlarıyla ilgili döviz ,borsa ,spekülatif alanlarla ilgili gelen haberlere göre düzenlemeler yaparak ve ödemeleri ile ilgili bir süredir devam eden heyecanlı bekleyişlerini harekete geçirecek gelişmeerle başlayabilirler.
İşiniz ,çalışma alanlarınız ve sağlığınız aslında oldukça iyi görünüyor fakat biliyorsunuz perşembe günü yaşanacak yeni ayla birlikte kimilerinizin gelir ve kazançlarında, kimilerinizin de aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda bazı ani gelişmeler ,beklenmedik konuşmalar ve sürprizler ortaya çıkabilir.
Her ne kadar ben bu yeni ayın kaosla gelen fırsatları ve şansları getirdiğini düşünsem de ikili ilişkilerde daha stresli bir süreç yaşatacağını da düşünüyorum, burada kullanacağımız iletişim dili, tavırlarımız gündemin nereye yönleneceğini belirler. Gerek kazançlarınızla ilgili gerekse ilişkileriniziz veya aşkınız ciddiyete evliliğe doğru gidip gitmeyeceği ile ilgili endişeleriniz başta biraz kaygılı da olsa bence olumlu yönde ilerleyecek diye düşünüyorum. Merkur’ün retro oldugunu unutmayın ve yatırımlarda hızlı kararlar vermeyin.
Güvenli değil..
Şubatın hızlıca bitmesini diliyorum mart daha rahat enerjilerde akacak fakat şubatı da boşuna yaşamıyoruz, her burca söyledigim gibi sizin için de aslında şubat bittiğinde duygusal dünyanınızın, aşk hayatınızın, çocuklarla ilgili konularınızın ve de kazançlarınız ve parayla ilgili konularınızın yeni bir sürece evrildiğini göreceksiniz.
Bence nelere ihtiyacınız olduğundan artık çok emin olacaksınız ve belki de daha cesur davranacaksınız, veya hayatınızda nelerin sizi duygusal dünyanızı ve kazançlarınızı bloke ettiğini fark edeceksiniz ve onları yeniden düzenleyeceksiniz.
Her şartta bu yeni ay hepimiz için bundan sonraki hayatımızın alacağımız kararlar ve kişiliğimizde yapacağımız güncellemelerle nasıl değişebileceğini gösterecek bize..
Hafta sonu ev aile yuva alanlarınızla ilgili konular daha çok ön plana gelebilir; evliliğiniz, işiniz, kariyeriniz arasında fazlaca harcama yapmış olabilirsiniz veya yapacak olabilirsiniz, bunlarla ilgili tekrar oturup bir düşünmek lazım ..
KOVA
Haftaya biraz geri planda kalarak, biraz içsel motivasyonunuzun düştüğünü hissederek başlıyor olabilirsiniz ama aslında bu hafta sizin için çok önemli olacak şayet kendinizi merkeze almayı başarabilirseniz size fırsat ve şansların hayallerinize dair bazı konularda olumlu gelişmelerin geldiğini göreceksiniz.
Fakat son zamanlarda olduğu gibi başkalarının dahil oldugu hayatınızla daha çok ilgilenmeyi seçerseniz daha zor geçirirsiniz.
Başkaları dediğimiz aile bireyleri olabilir, özellikle anne yoğun gözüküyor ama diğer ikili ilişkileriniz, yakın çevreniz, girişimlerinizle ilgili bağlantıda olduğunuz kişilerin hayatıyla kendi ideallerinizden daha fazla ilgilenmek durumunda bırakırsanız kendinizi yine zorlaştırmış olursunuz.
Oysa kendi hayalleriniz, idealleriniz, işiniz ve kariyerinizde, gerekse de özel hayatınızda gelişen süreç çok olumlu gidiyor bence siz bunu fark etmiyor olamazsınız fakat dış etkenler sanki bunların önünü kapatıyor, odağınızı çevresel sorunlara çeviriyor gibi.
Perşembe günü gerçekleşen yeniayla birlikte iletişim dilinize tavırlarınıza dikkat ederseniz eğer bu yeni ay sürecinde kendi iş alanlarınızda gelişecek olumlu açıları veya eşinizin işiyle ilgili ev yuva aile konuları ile ilgili gelişecek olan olumlu açıları daha çok hissedersiniz yoksa onun dışında bu yeni ay hepimiz için çok kolay bir yeni ay olmayacak fakat şöyle bir önemi var şubat bittiğinde burada edindiğimiz hayat tecrübesi bizim gerek kişiliğimizde, gerekse gelecek, ideallerimiz ,kariyerimiz, yuva kurma hayalleri de buna dahil olarak ideallerimizi gerçekleştirirken çok işimize yarayacak, yolumuzda ilerlerken kullanmamız gereken maddesel veya ruhsal tüm araçları kullanmayı öğrenmiş olacağız.
Sabrı da öğrenmiş olacağız..
Haftasonu parayla ilgili biraz endişelenebileceğimiz günler olabilir. Geçmişten gelen ödemeler surpriz yapip canımızı sıkabilir ama merak etmeyin bir çoğunuz bu seneyi aşk ve iş alanında iyi geçirecek. Zorlu dönemini bitirmek üzereyiz çoğu gitti azı kaldı, diren kova diyorum :)
BALIK
Haftaya yakın çevre komşu yakın arkadaşlar kardeşler kuzenlerle ilgili iletişiminizde romantik ve duygusal değilde daha mantıklı davranmaya çalışarak başlıyor olacaksınız bu alanlarda yaşadığınız olaylara karşı sabrımızı sınıyor gibi hissedebilirsiniz, Hazırlıklı olmadığımız ani haberlerleri karşılaşabilirsiniz fakat hafta kuşunda bunu yönetebileceğinizi de düşünüyorum bir taraftan..
Baz geçmişten gelen ödemeler veya sizden gizlenmiş olan bir takım olaylar ya da sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız rekabet içinde olan insanlarla ilgili gündemler bir anda oluşabilir, özellikle perşembe günü gerçekleşecek yeniayla ve tabi devamında birkaç gün bu konularla daha stresli geçebilir.
Fakat herkese söyledigim gibi ben bu yeni ayın biraz kaosla gelen fırsatlar ve şanslar olduğunu da düşünüyorum belki de artık burada biriken enerjinin bir şekilde ortaya çıkması gerekiyor ve konuların açıklığa kavuşup gündemdan kalkıp gitmesi gerekiyor, o yüzden de şubatı hızla bitirmeyi ben de diliyorum fakat şubatı da çok boşu boşuna yaşamadığımızı düşünüyorum. Evet mart daha kolay geçecek ama şu an şubatta edindiğimiz tecrübeler ve buna dayalı yeni aldığımız kararlar bizi bundan sonraki süreçte rahat ettirecek diye düşünüyorum açıkçası..
Bu süreçte yakın çevre, kardeşler, kuzenler, komşularla ilgili yaşadığımız o stresli ilişkileri bundan sonra yaşamamak için hayatımızdan tamamen çıkarabiliriz veya onları koyduğumuz yeri o kadar keskinleştiririz ki bir daha bize hiçbir zararda bulunamazlar.
Şansın sizinle birlikte olduğunu görüyorum, her ne kadar stresli de geçirseniz sonuçta bunu atlatabileceğinizi bilin, buradaki gerilimden dolayı işinize, kariyerinize ve hatta bir kısmınız da belki evlilik arifesindesiniz ama bir türlü dışsal faktörlerle ilgilenmekten özel hayatınıza, kariyerinize odaklanamiyor olabilirsiniz, işte o yüzden bu stresli süreçler senenin başında hallolur rafa kalkarsa siz de diğer konularınıza daha kolay adapte olabilirsiniz.
Özellikle hafta sonu sizin daha arınmaya yönelik şeyler yapmanızı tavsiye etmek istiyorum; meditasyon ,dua, güzel müzikler, ev temizliği, beden temizliği hatta mümkünse tütsüler yapın inancınız ve zaafınız varsa ritüeller yapın
Tugba Çelik