• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları 7mmlik taşım düşmüş herkese tavsiye ederim

seray82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
11
0
86
Sakarya
böbreğimden mesaneme 7mm çapında taş düşmüştü. dr 1 hafta beklememizi eğer sonra düşmesse alırız dedi. ben bu bir hafta zarfında okumadığım yazı ve yapmadıüım şey kalmadı. ama düşmedi yani ben hissetmedim. ama bugun ultrason çektirdim ve taş düşmüş ve ben hiç hisssetmemişim. gireboru denen bir meyve varmış kayseri de ondan getittirip içtim. 8kgı 8mm taşı eritiyor yazıyordu internette ve sanırım benimkinide eritti. bunun yanında her sabah aç karnına zeytin yağı ve limon içtim maydanoz kaynatıp bal ve limonla onu içtim. ve her gün nerden baksanız 5-6 litre su tükettim sonuç hiç farketmeden taşımı düşürmüşüm ve ameliyat olmadım çok şükür. bir haftadır çok stresliydim Allah kimseye yaşatmasın çok korkuyosunuz. benim gibi aynı şeyleri yasayan olursa denemelerinde fayda var. gireboluyu içmeye devam edicem böbreğimde kistik bir yapı var ve kistleride erittiği yazıyor faydalarında.Herkese tavsiye ederim

peki nereden alabiliriz bu meyveyi.
siz suyunumu tükettiniz yoksa meyve olarakmı
bilgi verebilirmisiniz ?

Lokman hekim'de bir şişe suyu 15 TL idi. Yarın gidip bir yerlerden alayım.
Erkek arkadaşımda taş düşüyor onunki de 6mm.. Bir yerde okudum ama faydalı olup olmadığını bilmiyordum..
Teşekkürler.. :29:

bizde aktardan suyunu aldık annem için. inşallah işe yarar.
ayrıca kiraz sapını kaynatıp içiyor annem oda iyi geliyor.
maydanoz suyunada başlayacak.. inşallah biran evvel düşer çok zor bir şey bu :(
5 mm taşın boyutu. böbrekten mesaneye kadar inmiş ama bir türlü düşemiyor:(

merhabalar

oglum 12 yasında bebekliginden beri çesitli miktarlarda ve olculerde tasları vardı farketmeden dusurdu çogunu kuçuklerdi onlarama su anda 8 mm lik bir tasımız var ve geçenlerde ygenimde aynı boyutta yani 8 mm tas çıktı 3 hafta girebolu içti ve tas bugun çekilen filmde 3 mm ve mesaneye dusmustu ve aksama dogru tamamen dustu kavanoza yaptıı için direk gordu. bende simdi ogluma girebolu kurune baslayacagım

yegenim kayseri pazarından sanırım aldı adını yanılıyor olabilirim kayserili birsey esim siparis etti sadece suyunu gunde uç kere birer bardak içti ve bu sekilde kisa surede eridi yok oldu tas inanmazdım boyle seylere bizzat yakınımda yasayınca inandım bizede umut oldu su anda sizlerlede paylasmak istedim

Back