• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7haftalık bebeğimi kaybettim

Umaykilinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
249
101
53
22
Kızlar merhaba 7 haftalık bebeğimin kalbi durmuş ve kaybettim maalesef içim çok sızlıyor orası ayrı ancak aklımda sorular var kürtaj olup ne kadar sürede gebe kaldınız rahmin toparlanması için ve gebelik hormonlarının normal düzeye inmesi için 40 gün beklenmesi gerekiyor dedi doktorum daha sonra gel vitamin başlayalım gebe kalırsın dedi ancak çok zor mu gebe kalırım tabi herkeste farklıdır bu süreç ama sorayım dedim acaba böyle bişey yaşayan var mı kimisi de diyor kürtaj sonrası ikiz gebelik olabilir felan bu doğru mu

Kızlar merhaba 7 haftalık bebeğimin kalbi durmuş ve kaybettim maalesef içim çok sızlıyor orası ayrı ancak aklımda sorular var kürtaj olup ne kadar sürede gebe kaldınız rahmin toparlanması için ve gebelik hormonlarının normal düzeye inmesi için 40 gün beklenmesi gerekiyor dedi doktorum daha sonra gel vitamin başlayalım gebe kalırsın dedi ancak çok zor mu gebe kalırım tabi herkeste farklıdır bu süreç ama sorayım dedim acaba böyle bişey yaşayan var mı kimisi de diyor kürtaj sonrası ikiz gebelik olabilir felan bu doğru mu
Merhaba çok geçmiş olsun aceba kalbi neden durdu sizde bir belirti oldu mu

Merhaba çok geçmiş olsun aceba kalbi neden durdu sizde bir belirti oldu mu
Merhaba hiç belirtim yoktu kanama veya ağrım olmadı bayağı karnımda kalmış hatta çok şaşırdım nasıl belirti olmaz diye ve doktorun dediği sağlıksız bi gebelikmiş ki karnında kaybetmişsin bebeğini dedi sağlıklı olsa ne olursa olsun asla kalbi durmazdı ve zaten doğsa da büyük ihtimal ya down sendromlu yada otizmli olurdu dedi

Geçmiş olsun, benim de hiç belirtim yoktu kalp atışını duyamadık. Kürtajdan sonra daha kolay gebelik elde edebileceğimizi düşünüyorum inşallah🙏🏻

Trombofili panelinize baktırabilirsiniz kan testi ile. Kan pıhtılaşma durumları da etkileyebiliyormuş, eğer varsa bişey önlem almak amaçlı

Merhaba çook geçmiş olsun🥺 bende kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum, 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Hamile kalmadan 1 ay kadar önce de folik asit kullanmaya başladım, şimdiki hamileliğimde sağlıklı ilerliyoruz. Bebek sağlıklı değilse vücut onu bi şekilde atıyo, çoğu kadın bu durumu yaşıyo çok üzücü zor bi süreç ben de çok zor atlatmıştım ama hayırlı olan buymuş demek gerekiyor çünkü yaşasalar engelli olarak doğacaklardı 🥺

12 haftalık bende kaybetmiştim 5 ay bekledik biz.Elhamdjlilksh her halimize

Merhaba çook geçmiş olsun🥺 bende kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum, 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Hamile kalmadan 1 ay kadar önce de folik asit kullanmaya başladım, şimdiki hamileliğimde sağlıklı ilerliyoruz. Bebek sağlıklı değilse vücut onu bi şekilde atıyo, çoğu kadın bu durumu yaşıyo çok üzücü zor bi süreç ben de çok zor atlatmıştım ama hayırlı olan buymuş demek gerekiyor çünkü yaşasalar engelli olarak doğacaklardı 🥺
Evet doktorumda öyle dedi Rabbim sevdiği kulunu sınarmış hayırlısı olsun İnşallah sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza

Back