• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7D HIFU ULTRAFORMER 3

DenizinDelisi85

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
36
19
8
39
Arkadaşlar merhaba. Yanak ve gıdı sarkmasindan sikayetciyim henuz 37 yasindayim ve yuz germe ameliyatindan once son çıkış olarak ne yapsam diye araştırırken 7d hifu'ya denk geldim. Instagramda İstanbul Sirinevlerde ozel 7d hifu clinigi diye bir yer var sonuclari guzel gorunuyor lakin hifu hakkinda o kadar cok olumsuz yorum da oldugu icin cesaret de edemiyorum bir yandan. Aranızda bu merkezde ya da başka yerde 7d hifu yaptiran oldu mu acaba? Memnuniyet ve şikayetleriniz nelerdir?

Arkadaşlar merhaba. Yanak ve gıdı sarkmasindan sikayetciyim henuz 37 yasindayim ve yuz germe ameliyatindan once son çıkış olarak ne yapsam diye araştırırken 7d hifu'ya denk geldim. Instagramda İstanbul Sirinevlerde ozel 7d hifu clinigi diye bir yer var sonuclari guzel gorunuyor lakin hifu hakkinda o kadar cok olumsuz yorum da oldugu icin cesaret de edemiyorum bir yandan. Aranızda bu merkezde ya da başka yerde 7d hifu yaptiran oldu mu acaba? Memnuniyet ve şikayetleriniz nelerdir?
Asla tavsiye etmem güzellik merkezlerinde böyle bir işlem yapmanızı. Çok büyük bir kumar oynar sonuçta pişman olursunuz. Bu tarz işlemlere yüksek bir bütçeyle mutlaka ve mutlaka estetik cerrahın tavsiyesiyle girin onların kullanmış oldukları cihazlar FDA onaylı ve çok yüksek rakamlı cihazlar olduğu için yanıltırcak sonuçları olmayan cihazlardır. Uzun süredir ben de bu konuda araştırma yapıyorum yok Şirinevlermiş yok bilmem neymiş gibi uyduruk yerleri asla tercih etmeyin bir 2000 lirayla girer sonuçlarını düzeltmek için 20.000 lirayla çıkarsınız o arada yaşadığınız sıkıntıda yanınıza kar kalır. Güzellik öyle ucuz bir şey değildir ya paraya kıyacaksın ya aynadaki görüntüne kabul vereceksin. Doktor olmadan yüzüme ben krem bile sürmem mutlaka bir doktorun tavsiyesine alın mutlaka bir doktora muayenesinde gereken işlemi yapın paranızı da kıyın.
Güzellik merkezlerinde cahil kızların eline teslim etmeyin kendinize güzellik uzmanıymış da cihazın uzmanıymış da bunlar hikaye. YouTube’da bir sürü video var onları izleyin mesela Hüseyin tırpan mesela öykü maraş Çelen Mustafa Karataş bunlar doktorlar aynı zamanda her birinin yüksek bütçeli cihazları var ve FDA onaylı.

Kesinlikle katılmakla birlikte bahsettiğiniz gibi isimlerin güzellik merkezlerinde uygulanan işlemler için fiyatlar aldım 18.000 ve 20.000 fiyatlar maalesef hal böyle olunca mecbur başka arayışlara girmek durumunda kaliyor insanlar. Ama yerden göğe kadar haklısınız yüz şakaya gelmez. Ben tek seferlik denemiş bulundum çok şükür şimdilik olumsuz bir sonuç yok tabii olumlu da yok en azından buna şükür diyorum. Bir daha ben de düşünmem bu tarz bir işlem. O parayı kenara atar ilerisi için kendime yatırım yaparım daha iyi.

Back