7cm kist kaybolur mu???

HAZAN63

meleğim yola çıktııı :)
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
80
5
286
Tunceli
slm arkadaşlar ben geçen p.tesi dr'a gittim adetimin 2.günüydü ve vajinal ultrasona aldı.7cm kist var dedi çikolata kistine benzetti ameliyata hazırlan perşembe alalım dedi.kabul etmedim adetim 5gün sürdü sonraki p.tesi gittim karar verdinmi dedi ameliyat olmak istemediğimi söyledim tekrar normal ultrasondan baktı göremedi ve vajinal baktı yine kist yoktubir haftada 7cm kist kaybolur mu 9 aydır evliyim ve hiç korunmadık bebek istiyoruz bunun için tedaviye ise 1 yılı doldurunca başlanacakmış daha erken tedavi görüpte bebegi olan varmı benim olmamasını dr kiste bağladı ama madem kist yoksa neden olmuyo????

tatlım dayımın esının 8 cm lık kıstı vardı bebıs ıstıyodu oda doğum kontrol hapı kullandı sanrım adetın 5.gunu basladı ve o ay kıst gıttı adetı bıttı ve bı daha adet olmadı sımdı 4 aylık gebe
acele etme derım cnm

canım haklısın ama dr bana hiç ilaç vermedi ve benim neredeyse 5 yıldır bu şekilde bir var bir yokmuş oynuyoruz resmen inş bu ay olacak en son kist yok dedi ve çook sıkı çalıştık gerisi rabbime kaldı kısmetse bu ay müjde bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…