Premature Bebekler 79 gün sonra evimizdeyiz :)

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

efsane_

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
234
0
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar artık bizde evdeyiz.canım kızım pamuğum savaşını verdi.sadece bağırsağımız dışarda 1 yaşına kadar bu şekilde kalıcak ve 2.ameliyatını olacak.bu zamana kadar karnındaki kolostomi torbasının takıp çıkarması ve bakımlarına dikkat etmemiz gerekecek.inşlh 2.ameliyatıda atlatırsak hayırlısıyla bütün izleri silicez hayatımızdan.kimse ümidini kaybetmesin.sabretmenin mükafatını alıyor insan.şansız bebek diyenlere biz bebeğimizin şanslı olduğunu onu bekleeyen ve çoooooooook seven ailesi olduğunu söylüyoruz.inşlh darısı bebeklerini bekleyen tüm annelere.bol bol dua edin...benim dualarım sizlerle.

Allah sizi bir daha hiiiiççç ayırmasın İnşallah...Benim bebeğim 5 günlükken sarılıktan 2 gece 3 gün yattı sadece emzirmeye gidiyordum ve ağlaya ağlaya emziriyodum ve imza atarak çıkardım hastaneden yoksa bir kaç gün daha yatacaktı...Şimdi sizin yazınızı okuyunca ne kadar güçlü anneler varmış diyorum...
Bebişlerimiz sağlıkla,huzurla büyüsünler İnşallah Aminnn

canım nasıl sevindim anlatamamm... gözün aydın olsun... ben de oğlandan çok giremiyorum nete... bak hayırlı haber alacakmışım... 5 dk bakınayım dedim... daim olsun kuzucuğunla mutluluğunuz... dualarımız diğer bekleyen tüm anneler için :)

çok mutlu oldum adınıza..
Allah bir daha ayırmasın...
sağlık sıhhat versin yavrunuza inşaAllah..
:98:

gözün aydın canım çok sevindim Allah tüm dertlerine şifa versin
sağlıkla büyüsün inşallah

canım adına çok sevindim inşallah ikinci ameliyatınıza atlaticak onlar çok güçlü annesi göreceksin kocaman olacak hiç merak etme

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.darısı tüm annelere...artık kızımla hasret gideriyoruz.hiç yanından ayrılmıyorum.ne yemek ne temizlik hiçbirşey yapmıyorum. :) çok özledim kızımı napıyım...

bir daha hiç ayrılmayın inşallah...
allah kimseyi evladından ayırmasın, kimseyi evlat derdiyle sınamasın...

cok sevindim canim masallah kuzucuga atlatti herseyi ... insallah bundan sonrada hersey yolunda gider canim ... tadini cikar kizinla ... cooooook güzel günler sizi bekliyo .... tecrübeyle sabittir :)))

Çok sevindim canım allahın izniyle ikinci ameliyatıda iyi geçecek...Darısı benim ve yoğun bakımda bebekleri olan bütün annelerin başına...

valla haklısın arkadaşım bende aynı senin gibi 5.gün yattım ve 8gün kaldım hastanede 2-3gün hiç göremedim,emzirmeye dahi vermediler aşırı yüksekti sarılığı ve ben öyle fenaydımki,aylarca pskilojim düzelmedi..rabbim böyle sınav verdirmesin..verenlere de Allah sabırını metanetini nasip etsin..

gözünüz aydın,inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olur kızınızın..

çok gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun minişimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…