- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
kurtarmış oluyor işte. sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorlar. :84: çırpınıyolar işte !
Weiss kanita luzum yok. Zaten buna inanmak istiyoruz hepimiz. 450 kisinin uzerine kullu su dokulmus falan. Ben boyle bir seye ihtimal veremiyorum. Bu 450 kisinin aileleri hic mi sormayacak nerde diye?
Bu olumlerden kendine mutluluk cikaracak insan icin 787ye luzum yok ki. 300 zaten cok buyuk bir rakam. Oyle biri varsa lanet olsun ne diyelim..
300 az miymis yani?ne kadar kolay normallestiriyoruz olumleri. Bunun icin yaziyorlar bu yazilari.
Bugune kadar 1 2 ne olumler oluyormus madenlerde ruhumuz bile duymuyormus.
Benim 6-7-8.sınıf çocukları da provokator cıktı iyimi :) Akhisarlı,Kınıklı,Saruhanlı kaç öğrencimden bugün maden ocağı Tayyıbinmiş öğretmenim,allah onun ceza/belasını versin laflarını duydum. Şhh cocuklar cok ayıp bunları konusma yeri değil burası dedim ama çocuklar/aileleri böyle düşünüyormuş.Fikirlerini değiştirtemedim.Sustum.Naparsın mecburrr.
Valla düz mantıkla anlar insanlar. Evet bağlantıları olduğunu hepimiz biliyoruz. ama bilmeyen biri bile o kadar savunmanın avukatlığın üstüne niye savunuyo lan bu, yoksa maden onun muymuş moduna girmez mi? Halkın da bu düz mantığa ulaşacak zekaya sahip olduğunu düşünüyordum zaten. Evde konuşulanı çocuklar okulda söylemiş.
Ben de annemi ne zaman arasam beddua ediyor, ağlıyor.. İzmir'deler. Duramamışlar gitmişler. Kendine gelemiyor. Beddua döner dolaşır seni bulur diyorum. Daha ne bulucak 300 tane cenazemiz var diyor.. Düşün ki o cenazelerden biri evinden çıkmış anne baba neler demez ki..
Yok bizim utandigimiz insanlar bunlar, bizde bu insanlari lanetliyoruz..
Aslinda insan bile degiller, aslinda bunlardan utanmiyoruz sadece yüzlerine tükürüp cezalari verilsin istiyoruz bu acidan nemalananlarin..
Bu arada biz degil, acidan nemalanarak, felaket ve göz yasindan cikar saglamak icin cirpinanlar var biz onlari lanetliyoruz..Yani cirpinanlar belli..
bu başlığın, yazılan yazıların amacını çok merak ettim, gerçekten...
duruma, ölen insanlara, geride kalanlara, ne faydası var? neyi anlatıyor, ne ispatlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?