‘787 kişi ölmedi’ diye mutsuz olanlar!

Evet zaten anlayacak adaminda yazim hatalarindan daha önemli sözü ve yazisi oldugu icin onlari yaziyor:))
Yani dolu insanin vakti yok:)

Simdi siz isinizi yapin ve yazim hatalarini arastirin, konusu dagitmayin artik..

Son düzenleme:

Edebi musade etmiyormus.Edepsiz.
Edebin kufurlu yeri ... yazmak zanneden bir tur bu da.
Sunu yazanin biraz cigeri varsa noktalari doldurarak yazsaymis keske.

Yok yani olum bekleyenler var denirken olumler uzerinden salyalari akarak boyle terbiyesiz bir yaziyi yazabiliyorlar.

Bu ayni pinar kur sacmaliktan sonra pinar kure cevap yazan aklinin terbiyeyi yoneten kismini rafta unutan kadin gibi hakliyken haksiz duruma dusmesi gibi olmus.
Keske baska yazarlarin agzindan kopukler cikartarak yazdiklarini paylasilsaydi boyle basite kacarak bol kufurlu bir yaziyi paylasmak yerine.Diger yazilardan degil de bundan rahatsiz oldum ben.icip icip mi yazdi nedir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazarin agzina saglik, ölüm, aci, felaket, kaos ve kargasadan beslenenlere az bile söylemis...

bence bu hikayede tam da kendini anlatmış.köşesinde yazarken asıl suçluları koruyup kendi özel hayatında belki bu insanlara ağzına ne geliyosa söylemiştir
kimse gerçekleri söylemeye cesaret edemiyor malesef kendisi de bu durumda farkında değil
ölü sayısını da kimse arttırmak istemez sadece gerç.ekler vatandaştan saklanıyor ordaki madenci ailelerine gidip sorsun bakalım onlar kaç ölü var diyor
bide orda yaşayan ailelerin ağzından dinlesin gerçekleri.
acaba bütün ülke orda ölen vatandaşlara üzülürken kendisi hiç üzülmüş mü ben onu da merak ettim
bu yazıyı yazan birisinin pek üzüldüğünü de sanmıyorum

Bu gazeticiler şunlardan neden hiç bahsetmemişler.

Aldıkları günlük yövmiye 40tl. Böyle tehlikeli bir işte çalışan işçilerin, aldığı yevmiye bu mu olmalıymış? kendi yemeklerini kendileri götürüyorlar. Kendi ceplerinden ödüyorlar. Öyle belirli yemek saatleride yok, başındaki çavuş izin verecek ki yemek yesinler, tuvalet ihtiyaçlarını karşılayacak bir yerde yok. Yaşam odaları da yok ! Ve çalışma ortamında sürekli bir baskı, hakaret, savunmaya geçeni işten atılma tehditleri. Ses çıkaramıyorlar çünkü hepsi borçlu, bankalara kredi borçları var. Evde aş, ekmek bekleyen aileleri var çünkü. ..İşçilere işyerinde siyaset yapmak yasak diyorlar ama, Ramazan denen zırto herif, hanımını seçim zamanı akepeden 1.sıradan meclis üyesi yapar sonra belediye başkanının, tayyipin resimlerini madene asarlar..Hani siyaset yapmak yasaktı? Sonra zorla mitinge götürmeler, gelmezseniz diye tehditler !
Yani burda bir insanın sömürüsü var, insanların köleleştirme sistemi üzerinden sağlanan rantlar var ! Madenlerin ihalesiz çalıştırılması var, var da var. Yani bunlar konuşulmuyor, lafı edilmiyor, yorum dahi getiremiyorlar ! Çünkü bunları dile getirecek, konuşacak CESARETLERİ YOK ! Bunları ifade edecek YÜREKLERİ YOK !

Zımbırtı gazetelerin zımbırtı köşe yazarları !

Bencede ya..

Ödemedigi vergi borclari yüzünden son model arabalarina haciz konan sözcü patronlari, kendi vergi kacakciliklarini gizlemek icin Soma olaylarini bircok yalan haberle nasilda provoke etmisti..

Provokatör gazetenin Provakatör yazarlari mi demeli ne demeli:))

Son düzenleme:
yok yok sözcü katilmiş , hatta o madencileri sözcü örgütlemiş.

787 kişi ölmedi diye üzülen varsa ya da akp ye oy verdiler müstehak diyen varsa gidip sadece onlara sorun hesabınızı bunun genellemesini yapıpda tüm Erdoğan karşıtlarına bunu maletmeyin artık yeter! Bu zihniyet filan diye başlamayın yani.

O chp kadınlarının saçlarını kapatıp sırf provake etmek için geldiklerini gösteren resimlerin aynı kişiler olmadığı zaten o madenci eşlerinin de dava açacaklarını neden belirtmiyorsunuz.

Alp Gürkan'ı chp li yaptınız, akp karşıtı yaptınız Allah aşkına söyleyin bunu özelleştiren, o kişiyle el sıkışırken ki resimleri olan kim Kılıçdaroğlu mu. Devlet özelleştirdi ve bunu yaparken sormadı bile bizim devlet olarak daha pahalıya çıkardığımız kömürü nasıl daha ucuza çıkaracaksın diye, sormadı o insanlar ne kaar yevmiyeyle çalışacak diye, sormadı güvenlik tam mı diye. Martta denetledik denilen yerde yaşam odası yok, maskeler paslı, kaçış yeri yok. Ama tabii orada çalışma bitmiş yaşam odası kapanmış yahu orada çalışma bitmeden çalışılacak yerde yaşam odası açmak zor mu. Alp bey hala ortada yok. Sanıklar birer birer salıveriliyor. Hakedilen ceza verilecek mi. P

rovakatörler, yok işte ölenlere sevinenler. Allah rızası için provakatör de olsa ki bir arabayı tekmeledi diye eylem yaptı diye gözünüzde provakatör ya o adam yerlerde tekmelenmeyi mi hakkediyor, başbakan tarafından yumruklanmayı mı hakkediyor biraz utanma olur insanda. O insanlar yüzlerce ölümün sebebi olmadılar ne kadar provaktör olurlarsa olsunlar yüzlerce kişinin kanı yok ellerinde anlıyor musunuz. Gerçekten soruyorum bu olaylarda hükümeti hiç mi suçlu görmüyor musunuz hiç mi payları olduğunu düşünmüyor musunuz. Bırakın o bunu şunu dedi laflarını o insanlar zaten bu ülkeyi yönetmiyor. Yönetenlerin tavrına neden değinmiyorsunuz ama tabii hakettiler dimi nasıl gezi olaylarında ölmeyi hakettiyse o gençler orada da tepki veren yumruklanır tekmelenir öyle değil mi ama sorumlulular takım elbiseleriyle öylece izlerler. Devletin hiç suçu yok kader o kader. Allah yaşatmasın benim başıma öyle bir şey gelse araba tekmelemekle kalmam.

Son düzenleme:
yok yok sözcü katilmiş , hatta o madencileri sözcü örgütlemiş.

Aaaa canım sen duymadın mı darbe girişimi ya bu maden olayı. Sırf Erdoğan'a darbe olsun diye kundakladılar ya madeni aşk olsun nasıl duymadın. Gezi olaylarında yapamadıklarını madene suikast uygulayarak yaptılar.

Çok biliyorlar ya sözcünü filan dediklerini buraya koymayı bir de karşı tarafa atılan iftiraları görseler ama yok hep onlar mağdur hep onlara iftira atılıyor, o insanlar kaderden öldü, işin gereği bu. Kimsede suç yok hatta o insanlarda suç var öleceğini bilr bile neden gidiyor madene dimi ne gerek var ülkede iş bolluğu var elini sallasan iş ister doktor ol ister mühendis ama yoksul olma ama muhtaç olma yoksa ölümü hakkedersin bu ülkede. Bile bile ölümü seçersen hakkedersin öyle demeye getirmedi mi sayın başbakan. Keyiften giriyorlar o madene çünkü ölebileceklerini bilmek haz veriyordu o insanlara peki güvelikten sorumlu olan devlet nerede. Kader deyip geçiştirmekte. Biz de hala o bunu dedi bu bunu dedi.

Taptiklari padisahlarinin aciklari o kadar cok ki kapatmak icin kime saldiracaklarini sasirdilar artik:)

Bu yazıyı inanarak paylaşan insan 787 kişi gerçekten ölmedi diye değil de, akp kurtuldu diye sevinen insandır o halde. Ben de böyle anlam çıkarırım bundan. 300 küsür insanın ölmesi sanki yeterli bir şey değil de 787 kişinin hepsinin ölmesi gerekmiş bunlara tepki için vay mantığa bak arkadaş. Gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

787 değil de 300 kişi öldürdü diye hükümet paçayı kurtarmış mı oluyor?

Belge yok birşey yok bol keseden atıp atıp duruyorlar işte. 2 yıl önce 2012 senesinde, başbakanlık genelge çıkarmış. Madenlerin ruhsatlarını verme yetkisini kendinde yani başbakanlıkta toplamış. Hatta resmi gazete de bile yayınlanmış. Buda bu işin belgesidir.

Koşulsuz biat edenlerin, ölümüne savunanların, kocalarını, oğullarını böyle şartları olan bir madende çalıştırırlar mı . Aklama paklama gayesinde olup çırpınanların bu madenlerde sevdiklerini çalıştıracaklarına da yürekten inanıyorum.

Yok yok olur mu:?))

Siz hangi gazeteyi okursaniz o objektif, tarafsiz, saygin, dogrucu, gercekci zarrttt zuuuurt diger tüm gazeteler tüüü kaka:))))

Yaw he he yani:)))

Insanlarin, gercek olen sayisi bu degil, insanlari kandirmayin, hala pacanizi kurtarma derdinde olmayin, nerde bu insanlar diye feryat etmelerini, daha da olum istiyorlar diye yorumlayabilmek, bizim Yusuf'u savunalim da nasil olursa olsun diyip sivama konusunda marka olmaktan oteye gecmez... Bakire kurban istiyorlar gibi yazi yazmis, yandasin beyni de yana kaymis, yetti sacmalamanin dozu olmali...

o yazarken utanmamis gelmiş birileri paylaşmis birde sirita sirita savunuyor.... utanç sebebisiniz yemin ederim... Sapla samani ayiramayan bir parti için kişiliğini kaybeden utanç sebebi insanlarsiniz....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Weiss kanita luzum yok. Zaten buna inanmak istiyoruz hepimiz. 450 kisinin uzerine kullu su dokulmus falan. Ben boyle bir seye ihtimal veremiyorum. Bu 450 kisinin aileleri hic mi sormayacak nerde diye?

Bu olumlerden kendine mutluluk cikaracak insan icin 787ye luzum yok ki. 300 zaten cok buyuk bir rakam. Oyle biri varsa lanet olsun ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…