Merhaba ben 24 yasindayim ve 166 boyunda suan 78.5 kiloyum . Hayatim boyunca hic bukadar kilo almadim hep zayiftim diyebilirim ama evlilik ve yurtdisina ailemi birakip cikmam dil vs derken hersey ust uste geldi.Ama herseyde olumlu bir yon vardir ve bende bu yonu buldugumu dusunuyorum.Oncelikle kilo almanin sonunun olmadigini fark ettim cunku mutsuzken yiyoruz mutluyken yiyoruz sinirliyiz yiyoruz anliycaginiz genel olarak hep yiyoruz ama birden kiyafetler olmayinca ve siz s ve m beden kiyafet bakerken xl yaklastiginizda gorevlilerin buyuk bedenimiz yok dediginde hirslanip belki yine yiyoruz ama buna artik bir dur dememin gerektigini dusunuyorum cunku daha cok genclim ve anne olmak istiyorum ilerde saglik problemleri yasamak istemiyorum vs gibi nedenlerim var diyebilirim.
Oncelikle sunu bilmemiz gerekli evet kiloluyuz bunu biz biliyoruz ve cevremizdeki herkes dikkat et kilo almissin gibi yorumlarini duyuyoruz ama bunlar onemli degildi benim icin ama bu sefer aynanin karsina gectim ve vucuduma baktigimda acikcasi goruntu hic hos degildi ve bende artik bu bedeni gormek istemedigimi dusundum ve heryere suan zayif resimlerimi astim ve yataimin tam karsinda bir elbisemi astim her gece yatarken ve kalktigimda gorup hirslanmak icin ve ben artik kararliyim bu kilolardan vazgecip onu terk etme karari aldim sanirim uzun suren birlikteligimize artik son verminin zmani geldi ama onu hic ozlemiycemden emin .
Burda yarin itibariyle kendi diyet programimi her un paylasicam umarim sizlerde size dost gibi gorunen dusmaniniz 'kilolariniza' elveda dersiniz.Ve motive olmak birlikte kilovermek isterseniz hep birlikte birbirime destek olarak bunu basarabiliriz....
Karar vermek başarmanın yarısıdır:) Benim de Dukan Diyeti ve Obur Avukatın Mücadelesi başlığında günlüğüm var burda, 12. gün yarın. Hepimiz inşallah güzelce veririz kilolarımızı. Şimdiden hayırlı olsun :)
Karar vermek başarmanın yarısıdır:) Benim de Dukan Diyeti ve Obur Avukatın Mücadelesi başlığında günlüğüm var burda, 12. gün yarın. Hepimiz inşallah güzelce veririz kilolarımızı. Şimdiden hayırlı olsun :)
evet kilo verme seruvenne baslamistim ama malesef araya roma tatli girdi ama yinede tatilden 77.8 olarak geri dondum ve uzun arastirmalarim sonucu seydanin diyetini yapmaya karar verdim ve bu dun itibareyle mayis ayi diyetine basladim aslina guzel ama bazi seyler pek sevdigim meyve ve sebzeler degil onlarin yerine gececek seyler yemeye karar verdim.
1. gunun artindan -400 gitti pek kolay kilo veren biri degilim ama bence iyi oldu birde su sira cok hareket edemesemde ama bence verdigi caylar gercekten etkili.
dun listemin ikinci gunuydu ve basariyla tamamladim ve sabah tartida -400 gr gordum yine cok mutlu oldum.ben hollandada yasiyorum malesef bu aralar hava cok bozuk pek yuruse cikamiyorum ama yinede evde haret edyorum gumes ciktimi firsat hemen cikiyorum ama max 30 dk yureyebiliyorum dolu gibi yagmur basyor 2 litre su icmem gerek ama inanin 1 ay icmesem aklima gelmez oyuzden heryere su sisesi biraktim gordukce icim diye aklima getiriyorum bugun 3 gunum bakalim naisl gecicek ama simdiden 800 gram gitti buna seviniyorum :)
bugun diyetimin 6 gunun sabahina uyandim ve suan kilom 76.1 baya bir verdim sanirim ama tam gaz devam cunku ilk hafta kilo vermek dha kolay oluyor vucut su ve odemi attigi icin asil simdi yaglardan kurtulma zamani