- 28 Mayıs 2015
- 28
- 18
- 29
-
- Konu Sahibi snowflower
Hedefim 50 kilo olmak:)
:) coook iyii 2 saat yürüyüş ben dışarda yürürken çok rahatsız oluyrm sanki herkes bana bakıyorHedefim 50 kilo olmak:)
kahvaltımi güzel yapıyorum canım sadece 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum ara sıra ara öğün yapıyorum öğlen akşam bol salata ve o gün evde hangi yemekten piştiyse bikaç kaşık yiyorum tabi arada kaçamaklarım oluyo oda ayda bir yada iki kere ,günde 3-3,5 litre su içiyorum ve 2 saat yürüyüş yapıyorum
İlk zamanlar banada öyle geliyodu ama alışınca etrafına bakmıyorum bile :) önümden zayıf kızlar geçince dah çok hırs yapıyorum hatta:):) coook iyii 2 saat yürüyüş ben dışarda yürürken çok rahatsız oluyrm sanki herkes bana bakıyor
:) yürüyüşü ne zaman yapıyosn en doğrusu AC karnamı tok karınamıİlk zamanlar banada öyle geliyodu ama alışınca etrafına bakmıyorum bile :) önümden zayıf kızlar geçince dah çok hırs yapıyorum hatta:)
Sabah 7 den 8 e kadar yürüyorum canım aç karnına ama uyanır utanma 3 kuru kayısı yeyip üzerine ılık su içiyorum hazimsizligi geciriyo akşama 6 dan 7 ye kadar yürüyüş yapıyorum ama 4.30 da akşam yemeğimi yiyorum:) yürüyüşü ne zaman yapıyosn en doğrusu AC karnamı tok karınamı
Bide strec falan sarıyomusun nasıl yapıyosn
Anladm canm :) İnşallah Bende ssenin kadar azimli olabiliriiimmmEn doğrusu AC karnına yapmak çünkü aç olup yürüyüp geldikten sonra kahvaltı yapiyosun ya mesela,vücudun onu daha kolay yakiyo
İnşallah canım kişi istedikte n sonra herseyi başarabilir önce kafanda bitir gerisi gelir zaten :)Anladm canm :) İnşallah Bende ssenin kadar azimli olabiliriiimmm
Çok istiyorum coook bu sefer başarmalymmİnşallah canım kişi istedikte n sonra herseyi başarabilir önce kafanda bitir gerisi gelir zaten :)
Mesela benim kilo vereceğime kimse inanmiyodu tabi bendede istek yoktu ama vermeye başlayınca çevremden övgüler bile alıyorum artık tabi daha uzun bi yolum var :)Çok istiyorum coook bu sefer başarmalymm
Benimde kimse inanmıyoMesela benim kilo vereceğime kimse inanmiyodu tabi bendede istek yoktu ama vermeye başlayınca çevremden övgüler bile alıyorum artık tabi daha uzun bi yolum var :)
Bencede canım yaparsın ilk ay zorlanırsin ama bırakmadan gerisi gelir çünkü ilk ay çok önemli insanda istek kalmıyor ve pes edebiliyor kilo veremezler duraklama dönemine girdiğinde moralin bozulupta bırakmayı dusunebilirsin ama öyle bişey yapma sakın mesela ben 2 hafta gram veremediğim oldu arada da oluyo ama pes etmedim ve ayda 5 er kilo verdim hep zaten sağlıklı olanida ayda 3yada 5 kiloBenimde kimse inanmıyo
Hatta gecen ay başlamıştm baya kararlıydm ama bi baktm ipin ucu gene kaçms smdi o yüzden gülüp geçiyorlar ama yapmalym