ister istemez kk da hep tartışılan çocuk konusu aklıma geldi. Çok çocuğu savunanların ilk söylediği şeydir yaşlanınca sana bakar.... 6 çocuğu var kocası yok, hepsinde bir ay kalsa 6 ay da bir sıra gelirdi.
Allah yardımcısı olsun teyzenin çocukları huzur evine gitmesini istemiyormuş ama şuan en mantıklısı huzur evi gibi yalnız başına nasıl bakacak kendisine.
çocuklarda hem kadına bakmıyor hem huzur evine göndermiyor bu nasıl şey
Huzur evine de kendileri için göndermiyorlardır, ele güne ayıp olur diyeçocuklarda hem kadına bakmıyor hem huzur evine göndermiyor bu nasıl şey
marifet çocuk doğurup ana-baba olmak değil,o çocukları yetiştirebilmek.o it herifin nasıl bir ana babası varmış ki yaşlı bi kadını dövecek kadar kansız bi evlat yetiştirmişler.ben erzurumda yaşıyorum.eskiden otobüse bile binilince kadınlara yer verirlerdi.şimdi yaşlı teyzeler dedeler ayakta,gençler oturarak yolculuk yapıyor.gençleride geçtim küçücük çocuğu oturtuyorlar koltuğa hiiiiççç umurlarında değil yaşlı insanlar ayakta gitmesi.
chess gerçektende öyle.yolda elinde torbalarla giden yaşlı bir insan olsun hemen gençler gider elinden alır yardım eder.dediğin gibi,heryerde böyle köpek soyu insanlar çıkıyor.aslında olayın erzurumda olmasına ben de şaşırdım, erzurumlular saygılıdır özellikle yaşlılarına diye bi algı vardı bende
her memleketten iyi kötü insan çıkıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?