• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

755 88 88 Numaralı hattan gelen mesaja dikkat

ayyxuxzlxuxm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
96
1
86
44
Kocaeli
Turcell adı altında bu numaradan 100 kontor hediye vs hediye diye mesaj gelebilir kesinlikle dikkat edin turcelle hiçbir alakası olmayan bir şirket size mesaj gönderip daha sonra kişisel bilgilerinizi ister ve kredi kartı bilgilerinizi ister bir çok kişinin kredi kartı bilgilerini alıp onları üye yapmış 55 ytl 60 ytl kredi kartına işlem ücreti diye geçirtmiştir banada mesaj geldi aradılar kredi kartı bilgilerini isteyince vermedim internette araştırma yaptım bu sonuç ortaya çıktı dikkat edin

Birşey değil o yüzden uyardım Turcell diye kimse aldanmasın Ben anlattıklarını dinledim. Şu an işim var dedim ve internette araştırma yaptım. :jeyyar:
Bu tuzaklara karşı dikkatli olup bilen bilmeyen herkesi uyarmak gerekir diye düşündüm.

bana ara ara b tür mesajlar geliyor ama hiç dikkate almadım.iyiki de almamışım

bu tür mesajları ve gelen aramaları dikkate almıyorum. çok dikkatli olmak gerek. uyardığınız için teşekkürlera.s.

aa gercekten mıı
bana sureklı gelıo bu nodan msg
bıde gecenlerde 250knt kazandınız dıye geldı arayın bu noyu falan dıyodu aradım sonra noldu hatrlamıorm kapattım bak goruyo musun sen su akıllıları
saol canım uyardgn ıcın

Back